من تا به عمرم اينقدر دانلود نداشتم!:n13: از 2 به بعد من كه بايد متمايل شم سمت دايل اپ!:n27:
Printable View
من تا به عمرم اينقدر دانلود نداشتم!:n13: از 2 به بعد من كه بايد متمايل شم سمت دايل اپ!:n27:
ایکی نفر اینترنت گورممیش:n02: منیم کیمی اولسا دا اینترنت گالماز کی :n02:نقل قول:
:n02:نقل قول:
روزا از 128 نامحدودم استفاده میکنم . فقط 200 مگ اونم برا تست سرعت روز از طرح تابستانه استفاده کردم :n02:
من مجبورم فردا 1 گیگ یا 3 گیگ بخرم:n02:نقل قول:
چند لحظه پیش دیدم اینترنت قطع شده اعتبارم تموم شده بود (128 نامحدود).. گفتم زنگ بزنم همارا ببینم میشه موقتی تمدید کرد یا نه که موقتا تمدید کردن واقعا جای تشکر داره .. :n16:
خدایا اونور دنیا یه سال اینترنت مفت یک گیگابیتی میدن مردم نه فقط ذوق نمیکنن شاید دو تا هم فش بدن که چرا دو گیگ ندادن ما اینجا یه روز 128 فوق پر سرعت دادن اینقد ذوق کردم که نگو:n19:
ولی جدا همارا به نظر داره آدم میشه .. قبلا خیلی سخت گیر بود .. ایول دمش گرم
فانوس دیشب ایپیت رو نزدیک اصفهان داده بود یا تبریز ؟ مال من نزدیک اصفهان میده نکنه افت سرعتم به خاطر اون بود ؟
'گفتم که عقب نشینی نمیکنم:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا مال من که تبریز بود چه گلی به سرمون زد که اصفهان بزنه:n02::n02::n02:نقل قول:
فانوس دیشب ایپیت رو نزدیک اصفهان داده بود یا تبریز ؟ مال من نزدیک اصفهان میده نکنه افت سرعتم به خاطر اون بود ؟
من الان دوباره قطع کردم وصل شدم تبریز داد . دارم با پهنای 3 مگ دانلود میکنم :n02:
واللا اِلَ اُنو دِ!:n02: اشكالي نداره من با سرعت نزديك 30 يه 20 مگ دانلود كردم:n19: فكر كنم كافيه و بايد به ديگران هم امان بدم:n22::n21:نقل قول:
نقل قول:
خظ شما رو چند مگ بسته شده؟
دوستان من بالاخره مودم تیپی لینک 8968 رو خریدم اما فکر کنم خراب از اب در اومده چون تا به خط نلفن وصل میکنم قاط میزنه و حتی نمیشه با ایپیش واردش شد
تا از خط در میام میرم کنترل پنلش
نمیدانم چه کنم
4 مگ هست خطمنقل قول:
در مورد مودم هم بگم که نباید TP-link میگرفتی(اصلا برای سرعت های بالاتر حوابگو نیس-خیلی اذیت میکنه)(الان ببر بده گارانتی)
سلام دوستان. يه سوال. واسه سرويس هاي نامحدود هم بايد سرعت دانلود و مرور صفحات بعد ساعت دو كم بشه؟ چند شبي هست من بعد اين ساعت اصلا نه مي تونم دانلود كنم نه مي تونم گوگلو باز كنم ؟! سرويسم 128 نامحدود هستش. مرسي
توربو مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب و روز 300 الی 330 :n19:
من دیشب دانلود شبانم خوب بود تقریبا 9.5 گیگ دانلود داشتم:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پشتیبانی حرف میزنم میگم خطم رو ببرین رو 4 مگ میگه نمیشه میگم پس چرا واسه بعضی ها رو گذاشتید رو 4 مگ میگه اونا تو مودمشون 4 مگ ثبت شده الکیه... میگم دانلودشون از من بیشتره میگه امکان نداره :n23:
منم حدودا 7 گیگ . :n02: تمام لینک هایی که از اون سرور قوی گذاشته بودم رو دانلود کرده بود ولی بقیه لینکا که از چند روز پیش مونده فقط یکمش دانلود شده :n02: . اگه کلا از اون سرور میگذاشتم منم میزدم 9 گیگ رو راحت . آخه 10 تا لینک همزمان از اون سرور گذاشتم دیدم 3.6 مگ پهنا میگیرم :n02:نقل قول:
اينِ وضعيت، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شديدتر از قرص خواب آوره:n02: حداقل چندتا صفحه
ميشد باز كرد كه جديدا اين امكان هم فراهم نيست!
البته به 10 گیگ من نگاه کنی بری از هر سرور انتظار داشته باشی دانلود خوب داشته باشی اینجورینقل قول:
نیست
از سایت پی سی دانلود یکی بذار ببین چه حالی میده:n02::n02::n02::n02:
من مودم خوبی گرفتم رو کاغذ حداقل اپ کردمش مشکلم حل شدنقل قول:
چرا میگید رو سرعت بالا خوب نیست !!!
مودم خودتون چیه؟ :(
من خودم از همون روز اول که اینترنت گرفتم SMC بوده:n01:نقل قول:
کسی در مورد سرویس جدید رویال 8 مگ مکس نت اطلاعاتی داره ؟ :n13:
ضریب اشتراکش 1 به 2 ه ؟؟:n04:
یعنی سرعت دانلود 900 - 950 ؟؟؟؟:n19:
برا من فقط سرعت دانلودش مهمه . رایگانه شبانه مهم نیست . اگه اینطوریه به جای Vip اونو بگیرم . :n15:
قطعا که سرعت 950 رو میدهنقل قول:
فکر کنم ضریب اشتراک 1 به 1 باشه
اقا بالاخره درخواست جمه اوری از صبا نت رو دادم و احتمالا تا 2 روز جمع می کنند .
فقط حسین سرویست رو آنلاین سفراش دادی یا حضوری از نمایندگی های همارا سفارش دادی ؟
نمی دونم چرا می ترسم برم از نمایندگی همارا بگیرم یه وقت ببندن رو خود همارا این جشنواره تابستانه اولترا رو :n02::n02:
حالا به نظرت انلاین بگیرم یا برم از نمایندگی سفارش بدم ؟
اولا اینکه جمع آوری کار 3 صوته و کمتر از 5-6 ساعته انجام میشهنقل قول:
در ضمن همارا خودش سرویس اولترا نمیده و اولترا فقط مال مخابراته ، فرقی نداره آنلاین بگیری یا از نمایندگی ولی من خودم آنلاین خریدم(همیشه آنلاین خریدم حضوری کی حال داره بره :n02:)
اره میدونم ولی امروز زنگ زده بودم به صبانت که اقا دیگه نمی خوام سرویس رو جمع اوری کنید ( هنوز 2 ماه از وقتم مونده ) . برگشت گفت اقا نمیشه و باید تا اخر 2 ماه باشی و این حرفا ! گفتم نمی مونم با این سرویس افتضاح شبانه ! بعد دیدم اصرار داره گفتم اقا شبانه من رو جوری تنظیم کن شبی 5-6 گیگ بر دارم تا بمونم :n08:بعد گفت باشه جمع اوری می کنیم . احتمالا یکی دو روز بازی در بیارن و بعدش جمع کنند :n09:نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
حسین انلاین که سفارش میدی چقدر طول میکشه تا وصل بشه سرویس ؟
وقتی وصل می کنند زنگ میزنند و یوزر پاسورد رو میگن ؟
میگن که وصل شده وقابل استفاده شده ؟
راستی vpi - vci مخابرات چنده ؟
0-33نقل قول:
جواب بقیه سوالات رو وقتی ثبت نام کردی میفهمی:n02:
بچه ها افت سرعت شبانه برا شما درست شده ؟
من با 20 تا لینک همزمان حداکثر پهنا رو میگیرم :n02:نقل قول:
دقیا برای منم همینطوره:n02:نقل قول:
چطوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
7 -8 -10 تا لینک همزمان بذار دانلودنقل قول:
اونوقت سرعت شما هم میشه 200 کیلو:n02:
از یه سرور میشه اینکارو کرد ؟
یعنی چی ؟؟!!! متوجه نشدم:n13:نقل قول:
آخه اگه از بعضی سرور ها چند فایل رو یه جا بزاری دانلود , اجازه ی دانلود نمیده
حسین جان برا تو هم وقتی میری سایت همارا تو قسمت ( کاربران adsl )صفحات برات دیر لود میشه ؟
iاره خیلی وقته این مشکل وجود داره!!!نقل قول:
بعضی وقتها هم اصلا سایت همارا لود نمیشه و تایم اوت میده:n27:
ROYAL 8 Mb Maxnet :n25::n02:
:n04::n04::n04:
چه زود گرفتی:n02:نقل قول: