از کاربرای اسیاتک کسی اینجا سرویس شبانه نیم بها داره؟
Printable View
از کاربرای اسیاتک کسی اینجا سرویس شبانه نیم بها داره؟
1 مگ نامحدود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی :n04:
ولی سرعت دانلود با IDM همون 90-100 هست ، این Speed test به صورت تک کانکشنه واسه همین انتظاری نیست ازش ...
البته آسیاکپک هم وضعش خرابه ...
ولی در کل سرعت پایینه اومدهنقل قول:
تو تاپیک استان خوزستان هم بیای متوجه میشی
من که خدمتتون عرض کردم!نقل قول:
1 مگ با حجم 2 گیگ : 1 تا 8 بین 400 تا 550
سلام دوستان
پنل شما هم تغییر کرده؟
من رفتم تو سایت دیدم جتی شکایتی که تو سازمان تنظیم مقررات رادیویی تنظیم کردم هم تو سایت نوشته شده و در پاسخ نوشتن که جوابیه برای سازمان تنظیم ارسال شد.
کلا یه سری چیزا بهش اضافه شده ، همه کارهایی که انجام دادن تو یه قسمت لیست شده
مال همه همینطوره؟
مال من اینطوری نبود! یه عکس بزاری ببینم دقیق کجاس؟نقل قول:
ببینید این گزینه که دورش دایره قرمز کشیدم رو دارید؟ اگه دارید روش کلیک کنید
الان وضعیت سرور خارجی رو ببنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزدیکای ظهر که میشه اینو بهمون تحویل میدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یعنی کم فروشی اینترنت بین الملل و انداختن اینترنت ملی به مشتریان
الان که کلاً سرعت من رو محدود کردن به 45KB بعد اس ام اس دادن که برق مرکز مخابراتیتون قطع شده یا کابل بین الملل پاره شده. بابا جان ما همه این حرف و حدیث ها رو از بقیه شرکت ها شنیدیم که اومدیم آسیاتک این حرفا چیه تحویل ملت میدین ؟ گند بزنین به سرویستون اصلاً مهمن نیست میریم یک شرکت خراب شده دیگه.
از فدیم گفتن
اعتراض داری بشین تو خونت اعتراض کن:n14:
تو هم عجب افکاراتی داریا...نقل قول:
تو تاپیک والیبال دنبال اینی که تیم ملی ببازه و....:n02: بگی حق خارجیا بود که ببرن و...:n19:
اینجا هم :n09:
البته شما بشین خونه فقط غر بزن:n18:
1024 نامحدود برنزی اسیاتک اوایل سرعت دانلود 90 بود الان چند روزه شده 60!
انصفا با شرایط فعلی خودت جرئت اعتراض داری؟؟از هر 100 تا ایرانی2-3 تاش جرئت اعتراض دارن شک نکننقل قول:
ولش اینو :دی میشناسمش ... کلا 6&8 میزنهنقل قول:
هر جا پست میده در مخالفت با موضوع اون تاپیکه :n08:
دو مگ محدود !!!!!
سرور داخلی سرعتش اینقدر ماورایی هست که دیگه عکس از تست روی سرور خارجی نذارم سنگین ترم
شماها درک نمیکنید! حق با ایشون هست.نقل قول:
تیم ملی والیبال که دیشب تو زمین خودش جــــر خورد!
از بین 6 تیم شده 5ام دیگه نمیدونم این اراجیف رو واسه چی براشون سرهم میکنند. حالا بعد 100 سال زمین دهن باز کرده شانسی یه تیمی رو بردن (مثل بردهای تیم ملی فوتبال).
طرف تا دیروز نمیدونست والیبال هر ستش چند امتیازه امروز میاد میگه شما نمیفهمید ما قبلاً با اینا اصلاً قابل مقایسه نبودیم!
مربی به مربی آلمان و تیم، به تیم آلمان میگن! با فکر و ذهن تونست تیمی رو که ازش 3-0 باخته بود، 3-0 ببره! نه به این مربی و تیم پیزوری ایران.
ماهم از این آسیاتک درخواست جمعآوری دادیم.
امیدوارم به صورت خودجوش، کسی نیاد بگه تا هفته بعد درست میشه!
وای افشین دوباره پیدات شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این شمایی که درک نمیکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! در اولین سال حضورمون در لیگ جهانی کسی فکرشو نمیکرد که ایران بتونه اینطوری بدرخشه:n09:!! همینشم که داریم خیلی زیاده...
چون همه میگفتن ایران یه بازی در این گروه پیروز بشه خیلی حرفه ولی این بچه ها از جون و دل مایه گذوشتن که در اولین سال 5برد روو در پروندمون در لیگ جهانی ثبت کردن...
انقدر بچه ها خوب بازی کردن که سطح توقعات ما زیاد شد....بالاخره بازی برد و باخت داره!!
اونچه که در لیگ جهانی امسال برای ما مهم بود اینه که سطح تجربه و پختگی بچه ها بره بالا!
خلاصه هر چی حرف گفته و نگفته هست در مورد والیبال اینجا دنبال کن ببین بلکه روشنتر بشی:
خدارو شکر دیگه با من کل نمیندازی سر این اسیاتک....:n02:نقل قول:
ماهم از این آسیاتک درخواست جمعآوری دادیم.
دوستان !
باز 2-3 روزه شورشو اینا در اوردن . قعطی زیاد شده ... سرعتم هم کم شده ... مونده روش . از 30 شده 23
شماره شرکت مگه 1544 نیست !؟ میزنم میگه اشتباه !
برای ما که نیومده!
نقل قول:
تو پنل quick task ایمیلتو بده! ارسال میشه!
خداییش آسیاتک این لایسنس ها رو از کجا میاره؟ اولا بیتدیفندر لایسنس سه ماه میده؟ ما که ندیدیم!
دوما چرا بلاک میشن>؟
پ.ن: دوستان کسی اینجا WOW بازی میکنه؟
سفارش دانلود پذیرفته میشود! توجه کنید که بعد 387 ، یه K یا M از قلم افتاده! احتمالا موقع عکس یادش رفته بیاد تو صفحه....
:n24:
خیلی بامزه بود برا منم چند بار به بایت رسید !نقل قول:
قسمت انتی ویروش قبلا بود اونجا الان نیست دیگه!نقل قول:
دوستان من بیشتر از یک ماهه یک مشکلی دارم
سرعت دانلودم با سرور های ایران خوبه ولی از بهترین سرور های خارجی که میخوام دانلود کنم سرعتم یک سوم یا یک چهارم میشه
ولی خیلی ها میگن ما تازه 3-4 روزه اینجوری شدیم
ولی من حدود 40-45 روزه
دوستان سرعت شما هم پایینه آیا؟ :n13:
من واسه آنتی ویروس ایمیل رو ارسال کردم هیچی نفرستادن
نقل قول:اساتک سرعت سرور خارجی رو برای همه مشترکاش زیر 140 بسته! ولی با سرور داخلی میشه با 600 700 دانلود کرد.....نقل قول:
512 نامحدود برنزی آسیاتک اصفهان
واقعا افتضاح هست ...
قبلا ردیف 4-5 بود الان اومده ردیف اول! quick task میری دیگه؟نقل قول:
اهریمن جان مال من هست:نقل قول:
خدایا این خوشی ارو از ما نگیر :n08::n04::n08::n04::n08:
ارهنقل قول:
استان ما را ظاهرا برداشتندنقل قول:
نقل قول:
شما از کدوم شهری؟
لایسنسشم فکر نکنم اصلی باشه! با توجه به خود سایت بیتدیفندر!
آسیاتک که قصدش تیغ زدن ماست و حتی برای هر روز تاخیر 200 تومن میخواد، میاد $69.95 برای هر کاربر انتی ویروس بخره؟ فرض کنیم با تخفیف شرکتی اینارو 10$ بگیرن! میاد 40تومن خرج هر کاربر کنه؟!!!
5 هزار تومنم شک دارم! وگرنه یک گیگ ترافیک به کاربر محدود و سرعت بالا به نامحدود میداد ظاهرا کم خرج تر بود، پس معلومه که این لایسنس ها fake هستن....
گفتیم دیگه پول مفت ندیم به اسیاتک واسه دو مگ بعد اندازه 512 هم نباشه امروز 512 نامحدود برنزی شارژ کردیم :
وقتی دو مگشون اون باشه 512 ش هم بهتر از این نمیشه دیگه
به هر حال تف به قبر هر چی ادم دزده :n09:
تو idm سرعتت چنده ؟نقل قول:
خیلی نوسان داره از 56 تا 38 هی در حال چرخش هستنقل قول:
شیراز.....نقل قول:
تو DU Meter ببین چندهنقل قول:
اگه بتونی بالا 50 نگهش داری خوبه سعی کن تا میتونی کانکشن هاتو زیاد کنی قبلا با 16 کانکشن max سرعت میگرفتیم ولی الان باید 160 تا بذاریم تا سرعت کامل بده:n02:نقل قول: