سلام. یعنی کسی مشکل اجرای شوالیه های افتخار رو نمی دونست؟؟؟؟؟؟
(کرک ها رو امتحان کردم نشد که نشد.)
ازتون خواهش می کنم منو راهنمایی کنید...
Printable View
سلام. یعنی کسی مشکل اجرای شوالیه های افتخار رو نمی دونست؟؟؟؟؟؟
(کرک ها رو امتحان کردم نشد که نشد.)
ازتون خواهش می کنم منو راهنمایی کنید...
سلام
پس از نصب بازی general 1 هنگام اجرا ارور insert disk into cd-rom را میدهد.crack را هم کپی کردم.مشکل چیه؟
سلام. بازي تام كلنسي هاوكس رو نصب كردم ولي زمان اجرا ميگه كه نياز به فايل d3dx9_39.dll داره؟؟؟ چيكار كنم؟؟/
برو تو صفحه پایین روی Download ... .DLL کلیک کن بزار دانلود شه بعد محتواشو بریز تو فولدر بازی
کد:http://www.dll-files.com/pop.php?dll=d3dx9_39
دوست عزیز توی این تاپیک بگردید راحت جواب میگیرید...چندین پست به نحوه کرک بازی تعلق داره:نقل قول:
شرمنده چون خودم بازی نکردم زیاد در جریان کرک کردنش نیستم:20:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398468
اگه نسخه 4 dvd رو داری این پچ رو دانلود و در جایی که گفته کپی کن:نقل قول:
کد:http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe
این ایراد دقیقا بر میگرده به کرک بازی یا بد کرک کردی یا اصلا کرکت ایراد داره!!نقل قول:
سلام
پس از نصب بازی general 1 هنگام اجرا ارور insert disk into cd-rom را میدهد.crack را هم کپی کردم.مشکل چیه؟
یادت باشه هر موقع میخوای کرک بازی رو جایی بریزی باید اخطار بده که چنین فایلی وجود داره و اگه این رو نگه داری کرک رو جای نامناسب می ریزی!!
چی؟؟؟:18:نقل قول:
تو خواب اره :27:
بازي كال او جارز رو كه ميخوام اجرا كنم ميزنه فايلx3daudio1_4.dll خرابه و از اول نصب كنين. چيكار كنم؟؟؟
مرسی دوست عزیز ... درست شد ... اما نفهمیدم چرا گفتی اگه نسخه Dvd 4 رو دارینقل قول:
اصلا کاری به دی وی دی 4 نداشت ... در هر صورت ممنون
------------------------
من یه مطلبی رو راجع به Assiss 2 بگم که خودم اول برای بازی باهاش مشکل داشتم
شما همرو که اینستال کردید و کرک کردید , اول سرور رو اجرا کنید بعد فایل Assiss رو
بعد برای اینکه سیو ها خراب نشه سری دوم هم از همون یوزر پسورد استفاده کنید
اول به شما ارور میده ... اون یکی فایل Assiss که کم حجم تره رو اجرا کنید که دوباره ارور میده و بعد که
همون فایل که حجمش زیاده رو اجرا کنید میره تو بازی و تمام سیو ها هم هستش
نه دوست من نسخه_ی 4DVD این بازی که اکثرا برای boysteam هست دارای نوعی نقص در بازیه که توی بعضی جاها از بازی میپره بیرون به خاطر همین گفتم برای اطمینان اون پچ رو دانلود ونصب کنی ببینی درست میشه یا نه(در حد چند کیلوبایت بود فقط)...چون در اکثر نسخه های این بازی مهمترین ایراد همین پچه!!نقل قول:
:19::19::19::19::19:نقل قول:
سلام دوستان ؛
بازی قدیمیه igi_1 رو چطور روی win7 باید اجرا کنم.
اجرا میشه و یه لحظه میره تو بازی ولی سریع این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنماییم کنید.
حتی روی xp هم که اجرا میشه گرافیکش قاطی پاتی میاد.
من چند سال پیش روی PC بازیش میکردم و هیچ مشکلی نداشتم ولی حالا حتی روی همون PC هم یه مشکل عجیب داره و مشکلش اینه که هدف اسلحه رو نشون نمیده ! ، چندبار پاکش کردم و دوباره نصبش کردم درست نشد.
برای این مشکلات اگه راه حل سراغ دارید لطفا راهنماییم کنید.
سلامنقل قول:
دستتون درد نکنه ولی این لینک دانلودی که دادن فلتره.:41:
من دیگه الآن فقط همین فایل های اجرایی رو می خوام.
نقل قول:
سلام
مشکل تیک زدن فیفا 11 از چیه ؟ فقط وقتی که دوربین حرکت میکنه خیلی تیک میزنه :41:
دایرکت ایکس 95 مگی رو هم دانلود کردم و نصب کردم ، بازم درست نشد
physx-9.10.0513 هم که برای من سایتش باز نمیشه که دانلودش کنم
تو بازیهای دیگه مثل مافیا ،یا pes11 در آخرین رزولیشن و high هیچ مشکلی ندارم ولی فیفا رو حتی اگه روی low هم بزارم باز هم درست نمیشه
مشخصات سیستم هم اینه
رم 2تا 1 گیگ
سی پی یو 4 ، 2هسته ای
گرافیک gts 250
ممنون
این بازی روی سیستمهای جدید اجرا نمیشه دوست من:13:نقل قول:
شما در بازی Anti aliasing و versync رو روشن کن ببین درست میشه...نقل قول:
سلام
مشکل تیک زدن فیفا 11 از چیه ؟ فقط وقتی که دوربین حرکت میکنه خیلی تیک میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دایرکت ایکس 95 مگی رو هم دانلود کردم و نصب کردم ، بازم درست نشد
physx-9.10.0513 هم که برای من سایتش باز نمیشه که دانلودش کنم
تو بازیهای دیگه مثل مافیا ،یا pes11 در آخرین رزولیشن و high هیچ مشکلی ندارم ولی فیفا رو حتی اگه روی low هم بزارم باز هم درست نمیشه
مشخصات سیستم هم اینه
رم 2تا 1 گیگ
سی پی یو 4 ، 2هسته ای
گرافیک gts 250
ممنون
این دوتا گزینه کجای بازیه ؟نقل قول:
من پیداش نمی کنم
این رو دیگه باید از بچه ها توی تاپیکش بپزسی چون من خودم این بازی روانجام ندادم:20:نقل قول:
معمولا تو تنظیمات گرافیک هستن :8:نقل قول:
---------- Post added at 08:55 AM ---------- Previous post was at 08:53 AM ----------
معمولا تو تنظیمات گرافیک هستن:8:نقل قول:
مر30 ؛نقل قول:
ولی چرا روی XP درست اجرا نمیشه ؟!
روی XP لپتاپ که با گرافیک قاطی پاتی اجرا میشه و توی XP رومیزی هم که اجرا میشه نقطه ی هدف رو نشون نمیده !
آخه چند سال پیش روی XP بدون مشکل اجرا میشد.
منظورم سخت افزار جدیده(مخصوصا گرافیک) نه ویندوز جدید!نقل قول:
آهان گرفتم ؛نقل قول:
پس اینکه روی همون کامپیوتر قدیمیه علامت هدفگیری نمیاد دلیلش چیه ؟
اونکه دیگه نه ویندوزش جدیده و نه سخت افزارش !!!
لطفا سریال نصب بازی [Dead Rising 2] رو قرار بدین ...
درخواست کرک سریال و پچ بازی ها
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=156537
وقتی می خوام بازی Dead Rising 2 رو اجرا کنم با Error زیر مواجه می شم مشکل از کجاست :
The program can't start because MSVCR100.dll is missing from your computer
تمامی فایل های مورد نیاز برای اجرا رو هم نصب کردم
برید تو صفحه زیر روی Download ... .DLL کلیک کنید بزارید فایل دانلود بشه بعد محتواشو تو فولدر بازی بریزید
کد:http://www.dll-files.com/pop.php?dll=msvcr100
سلام
دوستان بازی modern war ll ، چند مرحله که جلو میرم مشکلی نیست ولی وسط لود یکی از مراحل یهو سفحه سیاه میشه و Error Disk load میده ! در صورتی که این بازی اصلا از روی دیسک اجرا نمیشه !
ممنون میشم اگر کمک کنید
مرسی
نسخه 4 دی وی دی رو دارید یا 3 دی وی دی
کرک بازیت رو عوض کن به احتمال زیاد درست میشهنقل قول:
مبتدی.
سلام بعداز رایت بازی رو نصب کردم تمام شد حالا روی آیکن کلیک میکنم این پیغام میاد
4 دی وی دی رو عزیز
کرک که اصلا نداره دادا ، فقط نصب شد و تمام ؛ کرک نداشت ؛ البته شاید هم نسخه از قبل کرک شده باشه ولی مثل اینکه مال همه دوستان همینطوری هست و باید یک پک روش نصب کرد ، درسته ؟
دوست عزیز بازی باید کرک بشه...شما بازی رو هنوز کرک نکردی!نقل قول:
با اجازه پویا جان جواب دوستمون رو برای اینکه علاف نشن میدم:20:نقل قول:
شما این پچ رو دانلود ودر جایی که گفته نصب کن:
کد:
http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe
اول اینکه ممنون از کمکت ولی 2 تا مشکل اساسی اینجا مطرح هستنقل قول:
با اجازه پویا جان جواب دوستمون رو برای اینکه علاف نشن میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما این پچ رو دانلود ودر جایی که گفته نصب کن:
کد:http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe
اول اینکه این لینکی که لطف کردی ریدایرکت میشه به یک صفحه دیگه ! فکر میکنم لینکش اکسپایر شده باشه
دوم اینکه بعد از دانلود این لینک من این رو در کدوم ادرس باید کپی کنم
پ.ن : د خود دی وی دی 4 ام یک فایل هست به اسم COD6 که بصورت rar هست .
من اونو در محل نصب بازی کپی کردم و اونجا بازش کردم
یک برنامه نصب شد که آیکون زرد رنگی داشت ، فکر میکنم Patcher بود اسمش یا همچین چیزی ، آیا این هیچ ربطی به صحبت ما داره ؟
از همه ذوستان ممنونم .تشکرنقل قول:
آدرس که بله به سلامتی خراب شده:13:ولی اگه آدرس نصب پچی که میگی اینجاست درسته همونه:نقل قول:
کد:call of duty\zone\english
نه دوست عزیز کرک جداست و باید در پوشه بازی کپی بشه(موقع کپی هم باید اخطار بده که چنین فایلی وجود داره!)نقل قول:
مبتدی
استاد این کرک شده یا باید خودم کرک کنم آخه اول نصب ازم سریال خواست منم وارد کردم . یکدنیا ممنوم از راهنمایی شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اون سریال اول کار برای نصب بازیه و ربطی به کرک نداره...
یه راهنمایی واسه دوستانی که تو کال اوف داتی 6 مشکل دارن بعضی از نسخه ها اصل نیستن و به این برنامه نیاز دارن COD 6 PATCHER.exe اگه دانلودش کردین به این آدرس سیوش کنید
Program Files\Activision\Call Of Duty Modern
Warfare 2\zone\english
استاد این کرکی که همراهش بود محل نصب کپی کردم اما هیچ اخطاری نداد چیکار کنم؟ بازی اجرا نشد لطفا راهنمایی کنید ممنون:11:نقل قول:
نمیدونم چرا روی این تایپک رفته ببخشیداستاد ( خودش قاطی میشه )
خوب این نشون میده که شما بازی رو بد کرک کردی!!نقل قول:
ببین دوست من شما در پوشه اصلی بازی یک آیکون داری که برای اجرای بازی باید روی اون کلیک کنی تا بازی اجرا شه...حالا توی پوشه کرک یک فایل دقیقا به همین نام و به احتمال زیاد به همراه چند فایل دیگه وجود داره که باید اونها رو درست در پوشه اصلی بازی جایی که آیکون بازی هست کپی کنی و حتما موقع اجرا باید به شما اخطار بده که چنین فایلی وجود داره تا بازی به طور صحیح کرک شه و اگر اخطاری مشاهده نکردی مطمئن باش فایلها رو در جای نا مناسبی کپی کردی!
امیدوارم منظورم رو دست رسونده باشم:46:
نقل قول:
سلام :11:
استاد ممنون از راهنمایی شما (OK ) درست شد کرک شد تمام مرسی:11::11::11:
سلام
دوست عزیز من فایل پچر رو در همین مسیر نصب که فولدر English بود ریختن و ok هم داد ولی باز تو بازی که میرم و ادامه مراحل رو میزنم در همون مرحله ای که داره لود میشه باز هم ارور میده !
ایا بعد از نصب این پچ باید بازی رو از اول شروع کرد !؟
سلام
در بازیها بین دو لپتاپ ، یکی با cpu i7 720QM و گرافیک ati 5730 و دیگری با cpu i5 430M و گرافیک ati 5850 کدام بازی را با فریم بالاتری اجرا میکند؟ آیا cpu هم در بازیها نقش تاثیر گزاری دارد؟
سلام دوستان این بازی gears of war رو نصب کردم اما وارد بازی نمی شه ؟ چیکار باید کنم . تو نصبش گفته باید تاریخ سیستم رو سال 2008 باشه این کار رو هم کردم اما وارد بازی نمی شه . موقع اجرا کردن هم هیچ اروری نمیده؟
چیکار باید کنم؟