دومنك: اميدوارم بهترين بازى را به نمايش بگذاريم
ريموند دومنك مربى تيم ملى فوتبال فرانسه ابراز اميدوارى كرد ديدار تيم هاى برزيل و فرانسه در چارچوب رقابت هاى جام جهانى ۲۰۰۶ آلمان، بهترين بازى اين دوره از مسابقات باشد.
تيم هاى ملى فوتبال فرانسه و برزيل در مرحله يك چهارم نهايى مسابقات جام جهانى ۲۰۰۶ آلمان امشب به مصاف هم مى روند.
همانگونه كه تيم فرانسه در ديدار مقابل تيم اسپانيا بازى زيبايى را از خود به نمايش گذاشت اميدوارم بتوانيم در مقابل تيم برزيل نيز يك بازى زيبا و مردم پسند را به نمايش بگذاريم.
وى درباره بازى ۲ تيم در فينال مسابقات جام جهانى ۱۹۹۸ فرانسه گفت زمان فكر كردن به آن مسابقه گذشته است، ديدار شنبه شب بازى ديگرى است و اين بازى با بازيكنانى جديد برگزار خواهدشد.
ايران ورزشی
دومنك: اميدوارم بهترين بازى را به نمايش بگذاريم
گيلبرتو سيلوا هافبك تيم ملى فوتبال برزيل نيز به جمع كسانى پيوست كه معتقدند برزيل در جام جهانى پايين تر از حد انتظار ظاهر شده است.
برزيل مدافع قهرمانى جهان در هر چهار بازى خود پيروز شده و در ازاى دريافت يك گل، ۱۰ گل به ثمر رسانده است ولى حتى كارلوس آلبرتو پريرا سرمربى برزيل نيز از نحوه عملكرد تيمش تا كنون انتقاد كرده است.
سيلوا گفت : وى با اين نظر موافق است و قهرمانى برزيل در جام جهانى براى ششمين بار بستگى به اين دارد كه پيشرفت بيشترى در تيم حاصل شود.
اين بازيكن تيم آرسنال به پايگاه اينترنتى فيفا براى جام جهانى گفت : من واقعاً عقيده دارم كه ما فعلاً با حداكثر توان بازى نمى كنيم. وى افزود : ما مى توانيم بهتر از اينها بازى كنيم و اگر قصد رفتن به فينال را داشته باشيم لازم است كه اين كار را انجام دهيم. سيلوا در آخرين ديدار گروهى برزيل با ژاپن وارد زمين شد و در مقابل غنا نيز در مرحله بعد از نيمه دوم به ميدان آمد.
وى با اشاره به نبرد شنبه شب برزيل با فرانسه در فرانكفورت اظهار داشت كه خطرناكترين بازيكن حريف تيرى آنرى هم تيمى وى در آرسنال معروف به تيم توپچى هاست.
وى گفت: فرانسه يك تيم تماشايى و پر از بازيكنان بزرگ است و ما براى نتيجه گيرى بايد حداكثر تلاش خود را انجام دهيم. سيلوا گفت: آنرى يك بازيكن خاص است و براى بهترين مدافعان جهان دردسر ساز است ولى به عقيده من اگر همچنان خوب بازى كنيم و تيم خود را بهبود ببخشيم قادر به شكست فرانسه و نزديك شدن يك گام ديگر به اهداف ما خواهيم بود.
ايران ورزشی