نقل قول:
خب خیلی سخت شد. من اصلا نمیدونم کجا رو باید بگردم.
نمایندگی های سونی رو سراغ دارم. اونها این مدلها رو دارند یا فقط مدلهای ارزون رو دارن؟ (چون حدس میزنم اونها اونچه در سایت سونی ایران زده رو داشته باشن)
موجودی نمایندگی سونی در بهترین شرایط تمام مدلهای معرفی شده در خود سایت نمایندگی ایران هست فقط اگه خوش شانس باشید ممکنه یکی دو مدل که برای مشتری سفارشی موجود کردن شما هم صاحب بشید.
نقل قول:
کدوم اینا احتمال بیشتری واسه گیر اومدنشون هست؟
MDR-EX500
MDR-EX310LP
MDR-EX57LP/BLK
البته احتمالا آخریه چون اروزنتره. بین دوتای اولی کدوم احتمالش بیشتره؟
دقیقآ به ترتیبی که نوشتید.
نقل قول:
ای بابا منظورم همون EX و EB و اینا تو سایت سونی بود نه اون ایرباد و اینایر کذایی!...
شما کجا سری مدلهای EB دیدید؟
نقل قول:
پس این 9mm و 13.5mm طول خود ساختمان هدفونه که پلاستیکیه بهش وصل میشه؟
اگه منظورتون بدنه پلاستیکی خود هدفون هست ، بله.
نقل قول:
در اون تاپیکه اینایر را از ایرباد جدا کردید در حالی که ایرباد هم خودش زیرمجموعه اینایره.
دوست عزیز اون تاپیک برای کسانی ایجاد شده که تازه قصد خرید دارند و با اصطلاحات ساده تا تخصصی هدفون آشنا نیستن و قرار هم نبود که با جزییات زیادی توضیح داده بشه و به همین خاطر تصمیم بر این شد که از دسته ،دسته کردن هدفونها کم بشه تا خواننده تازه وارد کاملآ متوجه مطلب بشه و یکی دو روز بعد که حرفه ای شد خودش متوجه این قضایا و اشتباهات عمدی نویسنده اون تاپیک خواهد شد.
به هر حال خوشحال خواهم شد که نظر مخالف یا موافق رو بدونم تا اینکه پستهایی کاملتر و بهتر داشته باشیم.
نقل قول:
کلا این اسامی مسخره رو باید دور بریزن! 4 تا اسم مشخص بذارن. با A,B,C,... هم میتونن نشون بدن.
دوست عزیز احترام گذاشتن به نظر جمع مهمتر از همه چیز هست فکر نمی کنم این لغتی که شما بکار بردید شایسته باشه به هر حال چاره ای جزء استفاده از همین اصطلاحات نیست و اگه اسم گذاری نبود که باید اسم خودمون هم می گذاشتن آقای A و آقای B و . . . چرا چون ممکنه صدا کردن اسم یکی برای چند نفر خوشایند نباشه.
شما هم موفق باشید.