حمله DDOS روی سرور انجام میشه نه کامیپوتر شخصی شما.نقل قول:
بنابراین شما هدف این حملات نیستید اما میتونید جزئی از حمله باشید و کومودو به شما کمک میکنه تا این اتفاق نیفته.
حمله DDOS روی سرور انجام میشه نه کامیپوتر شخصی شما.نقل قول:
بنابراین شما هدف این حملات نیستید اما میتونید جزئی از حمله باشید و کومودو به شما کمک میکنه تا این اتفاق نیفته.
این نسخه ای که من استفاده میکنم، نسخه ی 7 هستش و Web Filtering در نسخه ی 6.3 وجود ندارهنقل قول:
در اینترنت سکیوریتی و فایروال نسخه ی 7 این امکانات موجود هستن
در این عکس زیر این گزینه ها موجود هستن؟نقل قول:
اگه آری پس مراحل رو پیش برید. (توجه کنید که برای راهنمایی ماوس رو بر روی گزینه ی مورد نظر قرار دادم در عکس های پست قبلی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خیر پس به ترتیب عکسهای زیر عمل کنید.
محتوای مخفی: Click to view
بعد اینکه تو عکس آخر هم زیر exclusion گزینه blocked نیست که بخوام سایتی رو بهش اضافه کنم----> اینو باید دستی بسازین و آدرس سایت رو کاملا درست وارد کنید. یعنی بعد از Add به ترتیب Add Category و نام Blocked و کلیک بر روی Blocked و Add Website رو بزنید و آدرس رو وارد کنید.
امیدوارم مشکلتون حل بشه و این مطلب مفید واقع بشه
:n16:
سلام من چون مشکلم پابر جاست و نتونستم حلش کنم دوباره سوالم رو می پرسم البته به توصیه یکی از دوستان بعد از نصب مجدد کومودو از حات پرو اکتیو استفاده نکردم و لی باز هم یعداز 2 دقیقه بعداز بالا اومدن سیستم صفحه آبی میشه و ریسیت می کنه .باید چکار کنم؟نقل قول:
در ضمن اگه این انتی ویروس رو سیستتم دیگه جواب ندا چه انتی ویروسی رو پیشنهاد میدید که فایروال کاملی مثل همین کومودو داشته باشه!
؟
من قبلا از اویرا استفاده می کردم ولی تو وین 8 فایروالش غیر فعاله!
چی شد ما یه سوال پرسیدیم تایپیک رفته تو کما!!!!!نقل قول:
اگه به نتیجه رسیدی به منم بگونقل قول:
فعلن که رو 8.1 قید کومودو رو زدم
Delete.....
delete....
پس به جاش از چی استفاده می کنی؟نقل قول:
که هم سبک باشه و هم راحت اپدیت بشه وفایرواله خوبی داشته باشه!
فعلن از کسپر همه اینا که گفتی رو داره غیر سبکینقل قول:
البته باهاش اونجور که با کومودو راحتم راحت نیستم آخرش کومودو یه چیز دیگس
با سلام ،
من از ویندوز 8.1 64 bit استفاده میکنم از مرورگرهای ie11.0.96 و firefox ورژن 30 که اخرین ورژن هست استفاده میکنم همیشه سعی میکنم مرورگرهام رو اپدیت نگه دارم و بیشتر با firefox برای وب گردی استفاده میکنم از افزونهای adblock_plus و https-everywhere وidmmzcc و wot ، استفاده میکنم همیشه تلاش میکنم تا جای ممکن از نرمافزارهای کرک شده استفاده نکنم و به جای اونها از نرمافزارهای رایگان یا آنهای که با کلید و کیجن اکتیو میشن استفاده کنم و در صورت استفاده از کرک در صورت اجبار، اون رو در سایت ویروس توتال بررسی میکنم و اگر خطرناک نباشه اون وقت از اون استفاده میکنم .
همیشه بصورت دورهای کل سیستم رو با دیسک نجات کسپر 2014 و با Malwarebytes Anti-Malware بصورت اکتیو نشده ، که هر دو اپدیت هستند چک میکنم از Hitman هم برای اسکن سریع سیستم استفاده میکنم و از انتی ویروسی که روی سیستم نصب هست هم مانند کسپر و نورتون و اویرا کل سیستم رو باهاش اسکن میکنم حداقل هفته ای یکبار اسکن کامل ،
اپدیتهای ویندوز رو هم دانلود کردم یکجا سیو کردم بعد از نصب ویندوز روش نصب میکنم. از Adobe Reader XI نسخه رایگان استفاده میکنم نه نسخه پرو که کرکی هست و همشه سعی میکنم اپدیت نگهش دارم همیشه سعی میکنم Adobe Flash Player و java رو هم اپدیت نگه دارم VirusTotal Uploader رو سیستمم نصب هست فایلهای مشکوک رو باهاش تست میکنم.
من معمولا از Sandboxie برای وب گردی استفاده میکنم و مرورگرها و هیستوری سیستم رو همیشه پس از هر اتصال به اینترنت پاک میکنم با نرمافزارهای Ccleaner و Secure Eraser ، و sandbox روهم پاک میکنم خوب هدف من از تمام انچه بیان کردم این است که بتونم یک نمایی کلی از کارهایی که برای امنیت در سیستمم انجام میدم به دوستان و اساتید محترم بدم و انها هر کار دیگه ای که برای افزایش امنیت مفید است بیان کنند و اگر در جایی اشکال یا ایرادی در کارهای ماهست یا نقصی هست بتونیم با راهنمایی مفید دیگران اونورو برطرف کنیم.
.................................................. .................................................. ........
دوستان من حدودا دو سال پیش مدت یک سال از کومودو استفاده کردم از ورژن 5 ولی با ورژن های بعدی زیاد راحت نبودم به خاطر همین توی این چند سال چند انتی ویرس و فایروال رو روی چند سیستم مختلف تست کردم ، که هیچ کدوم اون امنیت مد نظر من رو نتونستند تامین کنند سویتهای مشهوری مثل
Norton Internet Security 2014- Kaspersky Internet Security 2014-
Outpost Firewall Pro Version 9.1 February 24, 2014 به همراه
Avira Free Antivirus 2014 – Outpost Security Suite Pro Version 9.1 - همیشه از اخرین نسخه محصولات فوق استفاده کردم و همیشه تنظیمات روی حداکثر قرار داشته ، و هیشه اپدیت بودنند معمولا با سریال اکتیوشون کردم و تا جای ممکن از تریال ریست و کرک استفاده نکردم ولی هیچ یک از محصولات فوق نتونستند امنیت مد نظر من رو تامین کنند .
حالا میخوام COMODO Internet Security 7.0.313494.4115 Final رو تست کنم تا ببینم نسبت به گذشته چقدر بهبود داشته و از نظر امنیت در چه وضعی است خوب برای شروع ، چند تا سوال دارم .
[B]*خیلی مهم*[/B]
1- در نسخه های قبلی یک ایراد از نظر من داشت و اون شاید از نظر کارشناسان کومودو ایراد نباشه و اون این بود که میشود برخی از فایلهای نصب شده کومودو رو در حالتی که با یوزر administrator وارد سیستم میشودی بصورت دستی پاک کرد ولی در نورتون کسپر و دیگران تا زمانی که بخش دفاع از خود رو غیر فعال نکنی هیچ گونه تغییراتی در فایلهای برنامه نمیشود داد که اگر اینطور نباشه مثلا وقتی ما یک ویروسی رو به اشتباه به بخش tursted کومودو اضافه میکنیم میتونه به راحتی بعضی از فایلهای کومودو رو دستکاری یا پاک کنه که این خودش یک ضعف بزرگ است که در نسخه قبلی از نظر من وجود داشت خوب اگر من به عنوان کاربر administrator بخوام یک فایل رو دستکاری کنم یا تغییراتی در اون بدم خودم اول دفاع از خود رو disable میکنم بعد هر تغییراتی که خواستم رو روش میدم اگر این گزینه
دفاع از خود هنوز وجود نداره چرا و پاسخ کومودو به این پرسش چی هست و اگر وجود داره
در کجای تنظیمات هست.
2- اما مسئله بعدی ، اینه که اگر در حالت یوزر معمولی داخل ویندوز بشیم چیزی که در بسیار از سایتها توصیه شده ، برای استفاده از اینترنت سطح کاربری رو به یوزر معمولی کاهش بدیم .تا هیچ تغییراتی درسیستم ، بدون پسورد مدیریت قابل انجام نباشه ولی بعضی از انتی ویروسها مثل نورتون با این کار مشکل دارند یعنی وقتی با یوزر معمولی واد میشی برای هر گونه تغییراتی بجای در خواست پسورد مدیریت درخواست تعویض یوزر و ورد با یوزری با مجوزهای administrator رو میکنند .میخوام بدونم کومودو در این حالت چه برخوردی میکنه و اصولا ورود با یوزر معمولی رو توصیه میکنه یا معتقد است که همه باید با یوزر مدیر کار کنند .
*خیلی مهم *
3- اما یکی از مهمترین مطالبی که درباره هر انتی ویروسی وجود داره اینه که برخوردش با فایلها چگونه است مثلا من میخوام بدونم که کومودو فایلهای مختلف رو برچه اساسی تقسیم بندی میکنه یا مثلا کسپراسکای فایها رو براساس امضای دیجیتالی به چند گروه تقسیم بندی میکنه فایلهایی که دارای امضا دیجیتالی هستند رو به گروه trusted وارد میکنه ودراین حالت ، به تمام فایلهای این گروه حداکثر دستیابی به همه جا در سیستم و حتی اجازه اتصال به اینترنت رو هم میده حالا به جزئیات دیگش کاری نداریم ، سوال من اینه که کومودو چطور فایلها رو دسته بندی میکنه حالا اگر من یک فایل بدافزار بنویسم که تمام فعالیتهای شما رو در سیستم پسوردها سایتهای بازدیدی و غیره رو ذخیره کنه و یکسری پورت رو برای اتصال به کامپیوتر باز کنه و هر تغییراتی دوست دارم در سیستم بده و اونو با یک امضای دیجیتالی یک شرکت معتبر امضا کنم حالا به هر شکلی (کاری با این بخشش نداریم) حالا میخوام بدونم برخورد کومودو باهاش چجوری است خوب اگر کومودو این فایلها رو براساس امضا به بخش فایلهای امن اضافه کنه در واقعه این فایل اجازه همه کاری در سیستم داره و هر تغییراتی بخواد میتونه در همه جا ایجاد کنه ، خوب ارسال اطلاعات به بیرون یک چیز دیگه است و اون خودش جای یک بحث جدای دیگه داره ( در این مورد که ایا بدافزار در گروه امن میتونه با ایجاد تغییرات در ویندوز و فایلهای کومودور بدون نشون داده شدن توسط فایروال کومودو با جاهای که میخواد ، در صورت اتصال به اینترنت ارتباط برقرار کنه ، که این بحث هم بسیار به بخش دفاع از خود مربوط میشه وجودش یک بحث مفصل دیگه است )( با فرض اینکه فرض محال ، محال نیست)،
*خیلی مهم *
4- تنظیمات کومودو – اولین مطلبی که در تنظیمات به ذهن من خطور میکنه این هست که یک قسمتی در کومودو 5 بود که فولدرها و فایلهای سیستم رو در یک قسمت که دقیقا اسمش یادم نیست ، در حفاظت قرار میداد ، مثلا میگفت فلان پوشه در حفاظت باشه این تنظیمات در کومودو 7 کجاست من میخوام مثلا پوشه ویندوز و program file رو کلا در حفاظت قرار بدم بعدش چگونه ازین بخشها حفاظت میکنه و این حفاظت به چه شکلی انجام میشه در این مورد نیاز به توضیحات کاملی از طرف دوستان هست (یعنی اگر یک پوشه مثلا program file در حفاظت باشه و ما یک برنامه مثلا افیس نصب کنیم چه میشه یا مثلا انتی ویروس رو اپدیت کنیم حفاظت یعنی فریز کردن یا کلا سیستم این حفاظت فرق میکنه وسیستم این حفاظت چگونه است)
بالاترین حد تنظیمات در کومودو چی هست؟ من به اینکه چند تا سوال هم بپرسه اهمیتی نمیدم تنها چیزی که برام مهمه اینه که امنیت در بالاترین سطح ممکن تامین بشه مثلا ، یکی از دوستان تا اونجایی که یادم یه راهنمایی برای دستکاری رجیستری ارائه کرده بود که برای سند بکس حالت کاملا مجازی رو فعال میکرد که تنظیم بسیار عالی بود خوب فایلهای که مطمئن باشیم به راحتی از سندبکس خارج میکنیم و برای بقیه کاملا مجازی خیلی هم خوبه ، این تنظیمات رو برای کاربران حرفه ای و انهایی که مایلند درصورت امکان توضیح بدید- تا انجایی که یادمه برای اسکن کامل دقیقا یادم نیست تو کدام انتی ویروس بود ولی یک تنظیماتی داشت که برای افزایش سرعت اسکن فایلهای که از نظر اون امن بودنند رو اسکن نمیکرد مثلا setup antivruse ها رو که امضایی دیجیتالی داشتند رو اسکن نکرده رد میکرد خوب قطعا ویروسهایی رو که هم امضا دارند امن فرض کرده و از روش میپرید و به اسکن فایلهای بدون امضا و غیر مطمئن اکتفا میکرد من میخوام تمام فایلها چه انهایی که امضا دارند چه انهایی که امضا ندارند همه و همه بطور کامل اسکن شوند )محتویات تمام فایلهای exe و ارشیوهای بدون پسورد) کنترل بشه ،
5- این سوال در مورد کیوسک مجازی هست من قبللا هم با کیوسک مجازی کار کردم و تقریبا باهاش اشنا هستم بیشتر پستهای مهم رو هم در این تاپیک خوندم اما سوال من این هست که برفرض یک بدافزار
درسیستم ما وارد شد و ما اون رو به اشتباه یا کومودو به اشتباه وارد بخش فایلهای امن کردیم و این بدافزار بدافزاری جهت ثبت تمام اصلاعات ورودی مثلا پسوردها و سایتها بود ایا با واردشدن ما به کیوسک و اجرای فایرفکس یا هر مرورگر دیگه اون بدافزار میتونه اصلاعات سیستم رو ثبت کنه یا همینطور که کیوسک از اینترنت به سیستم راهی نداره بجز پوشه اشتراک شده ، ایا این از داخل هم صدق میکنه حالا اگر خود مرورگر مشکلی داشته باشه مثلا یک اسکریپت روش نصب شده باشه یا یک
سرتیفکیت جعلی چطور ،
خوب سوالات زیاد شد خوب نمیخواستم اینقدر طولانی بشه امیدورام اساتید هم با حوصله و فقط کافی
به این سوالات بصورت کامل پاسخ بدنند.
با تشکر فراوان علی ،