بازيكن همينجوري سمت توپ نمياد.بايد خودت بري سمت توپ !نقل قول:
Printable View
بازيكن همينجوري سمت توپ نمياد.بايد خودت بري سمت توپ !نقل قول:
اپدیت 1.7 رو امروز ریختم . بازی خیلی نرم تر شده اما یه مشکلی که رو اعصابم رفته اینه که بعد از این اپدیت دیگه بازیکنها خودشون توپ رو سیو نمیکنن . مثلا توپ هوایی که میاد دیگه نمیرن زیر توپ و واسه خودشون ول میچرخن . سوییچینگ هم مسخره تر از قبل شده . اولش احساس کردم بازی خیلی بهتر شده اما این مشکلات رو که دیدم نظرم عوض شد . واسم خیلی عجیب بود اخه نوشته هوش مصنوعی بهتر شده . ولی هوش مصنوعی بدتر هم شده به نظرم در حالی که اون مشکلات هم اضافه شده به بازی . رو چه حساب همچین بچی اومده .
واسه کنسول که نمیگی گرگار؟چون کنسول همیشه میاد و همیشه هم بهتر میشه...
نه پی سی رو میگم . اپدیت 1.7 اسکیدرو رو ریختم . یه دوماهی من نت نداشتم الان تازه نتم وصل شده تازه این اپدیت رو گرفتم .نقل قول:
سلام به همه عزیزان من چندتا سوال دارم
1-وقتی باشگاهی به بازیکنی که خودم تولیست بازیکنای قرضی گذاشتم پیشنهاد میده از کجا می شه فهمید که اون پیشنهاده قرضی یا نه ؟
2-وقتی به بازیکنام ÷یشنهاد که میاد جوابی نمی دم میرم تو منو و از اونجا سن بازیکنمو چک میکنم که میخوامش یا نه ولی بعدش نمی تونم به اون صفحه پیشنهاد برم .از کجا باید رفت؟
3-وقتی تو منو اصلی میام صفحه اون ÷ایین سمت چپ بعضی وقتها یک فلش به سمت پایین میا(لود میکنه ) و زود منو میاد ولی بعضی وقتها اصلا منو نمیاد و همینطور میمونه مجبور میشم دکمه استارت کیبرد رو میزنم و بعد بازی رو خارج میکنم .دلیل خاصی داره؟اصلا اینترنتم وصل نیست در هین بازی
4-نرم افزاری برای جابجایی بازیکنا تو کریر هست؟
1.سمت چپ قرار داد مفاد قرار داد رو نوشته . یا نوشته short loan یا season loan .نقل قول:
2.باید بری توی transfers و بعد توی Transfers negotiations . اونجا 4 صفحه فکر کنم داره که هر کدوم مربوط به یه سری قرار دادهاست . مثلا قرار دادهای ناتموم . قراردادهای پس زده شده و ... که هر کدومشون رو بیاری صفحه قرار داد دوباره بازی میشه .
3.تا حالا همچین مشکلی ندیدم
4.منظورت رو نفهمیدم جابجایی یعنی چی . اگه منظورت اپدیت کردن نقل و انتقالات زمستانی هست باید پچ نقل و انتقالات رو بریزی که در اون صورت هم سیوت خراب میشه و باید از اول بازی کنی .
من كه اصلا از مديريت اين بازي تو career خوشم نمياد خيلي آبكيه..من فقط لايو ميزنم.ولي ديشب من تو دوستانه درتموند بودم طرف ميلان ٢٢ تا موقعيت صد در صد در مقابل ٥ تا..باختم اونم ٣ ٠...واقعا هنوز دوس دارم بدونم چطوري ميشه بهترين ضربات اخر رو زد..
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
یه باگ عجیب پیدا کردم وسط بازی دروازبانم رفت تو زمین
فیفا که فقط انلاینش . به هیچ وجه بازی با cpu نمیارزه . حیف که امسال نشد اریجین بخریم . شاید سال بعد .نقل قول:
سلام و ممنون برای جوابات.تو مستر لیگ پیس با نرم افزار میشد بازیکنا و جابجا کرد برای بازی فیفا هم این نرم افزار هستنقل قول: