اقا جون سرعتتون چطوره؟لطفا گزارش کنید
Printable View
اقا جون سرعتتون چطوره؟لطفا گزارش کنید
سرعت دانلود حدود 50 (با 128 نامحدود).سرعت پج باز کردن خیلی بد بود ولی الان بهتر شد.نقل قول:
ممنون اونایی که تو شهر اهوازن بگن سرعتشون چطوره مثل اینکه خوب شده براتون چون هیچ کس اعتراضی نمیکنه از افت سرعت یا باز هم........؟لطفا بگیدنقل قول:
سرعت بد و پینگ بالاست. صبح بهتر بود
سرعت افتضاح.ازظهر تا الان نتم قطع بود.شاید بخاطر امدن آقای م.ا بوده
دوستان يوزر نيم كه دادن بهم با CN شروع ميشه بچه ها ميگن اين مخابرات نيست انداختن بهت:n02:
2020 هم كه ميگه شماره شما توي سيستم ما نيست!
پس اين كي بود امروز از طرف مخابرات اومد خونمون:n13::n02:
گفت 2-3 روز ديگه صبر كن درستش مي كنيم:n23:
نقل قول:
فکر نمیکنم ...
یوزر نیم شماره تلفن خونس بدون صفر :n13:
دوست عزیز این اشتراک اینترنتی که گرفتی اصلا ربطی به 2020 نداره زیر نظر مخابراته ولی به 2020 ربطی نداره یه شرکت دیگس که زیر نظر مخابراته سایت سیترا یکی از زیر مجموعه های 2020 شما نباید به 2020 زنگ بزنی چون هیچ کاری نمیتونن برات بکنن چون شمارت تو سیستمشون ثبت نشده اگه چراغ adsl روشن نمیشه فردا برو نمایندگی که ازش خریدی وخودش بزار پیگیری کنه که شماره تلفنتو وخطتو هر چه زودتر تو مخابرات ثبت کنن بعد چند ساعت درست میشه 100%درست میشه یا ادرس مخابراتی که ازشون پشتیبانی میکنه رو بگیر و برو اونجا پیگیری کن میگم حتما درست میشه .نقل قول:
یه چیزی بگم شاید باور نکنی یوزرت شماره تلفنتون +اولش حروف انگلیسی
وپسوردت هم شماره موبایلته بدون صفر//// 99%اینجورین
ها چیه تعجب کردی؟اینی که برات اومده از مخابراته ولی نه از 2020 صبرکن چند روز دیگه درست میشه درست گفتم در مورد یوزر وپسوردت>؟
نماینده مخابرات در استان خوزستان شرکت kish oasis یا همون ضحی کیش هستنقل قول:
غیر از اون دیگه مخابرات نداریم:n02:
يوزرش اونجوريه ولي پسوردش 6 رقم هستش كه ارتباط معني داري بين اون و خودم پيدا نكردم!نقل قول:
حالا عيب نداره بالاخره اينا درستش مي كنن بچه هاي خوبي هستن و پيگير كار ما هستن:n24:
فقط من يه شماره پشتيباني 24 ساعته مي خوام يه بعدا كه سرعت كم بود چيزي توي دلم نذارم و بهشون بگم:n09:
حالا 2020 كه ميگه ما نداريم يه 3030 يا 4040 يا حداقل 5050 باشه:n02: