ببین باید اینجوری تبدیل کنی: علت میدهد معلول.اینطوری راحت حل میشه.نقل قول:
Printable View
ببین باید اینجوری تبدیل کنی: علت میدهد معلول.اینطوری راحت حل میشه.نقل قول:
دوستان ارزش داره تو آزمون های جامع کانون ثبت نام کنم ؟ چقدر هزینه ثبت نامش هست ؟
سلامنقل قول:
به نظر من اگه جامع سنجش شرکت کردین، دیگه نیازی به جامع کانون یا هرجای دیگه نیست. جامع های سنجش هنوزم خیلی عالی هستن
سلام جامع سنجش ثبت نام اينترنتي هم داره ؟ آدرس سايتش رو كسي مي دونه ؟ گوگل سرچ زدم ولي اين مورد توي سرچ به خاطر تشابه اسمي و تبليغات به نتيجه خوبي نميشه رسيد:13:
سلامنقل قول:
بفرما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مهلت ثبت نام تموم شده
به نظر من ارزش داره ... آزمونای جامع کانون بعد سنجشه و معمولا تعداد شرکت کننده هاش بالاست و نوع سوالاتش استانداردتر از سنجشهنقل قول:
حتما سعی کن حداقل یکیشون رو ثبت نام کنی
دوست عزیز میشه شما بگید چه معیاری برای عالی بودن آزمون های سنجش دارید؟؟؟نقل قول:
تنها مزیتی که آزمونای سنجش داره یکیش تعداد شرکت کننده هاشه که برای رشته ریاضی حدود 75 هزار نفره و اون یکی کارنامشه وگرنه هزارتا عیب و ایراد داره مثلا
اسمش فقط جامعه ولی تا حالا تو این دو تا آزمون سوالی از مبحث انتگرال نداده یا از فصل 3 و4 شیمی پیش کلا رو هم 5 تا میده یا سوالای متن زبانش خیلی خیلی کوتاهه ( تو کنکور دو تا این متن ها رو به عنوان یه متن میدن به آدم) و مهمترین مشکلش اینه که حدودا 60 درصد سوالاش سوالای کنکورهای سال های قبله به خصوص تو درس دینی
مهلت ثبت نام جامع سنجش تموم شده.و لینکش رو برداشته از سایتشنقل قول:
سلام دوستان
لطفا یکی دقیق به من بگه با ابن درصدا:
ادب 35٪
عرب:30٪
زبان:65٪
دینی:60٪
ریاضی10٪
زیست:15٪
شیمی 20٪
زمین:40٪
فیزیک:20٪
آیا امیدی یه قبولیم تو تهران و کرج هست یا نه؟و اگر هست در چه رشته هایی؟
تورو خدا بی جوابم نذارین
سلام دوستان
لطفا یکی دقیق به من بگه با ابن درصدا:
ادب 35٪
عرب:30٪
زبان:65٪
دینی:60٪
ریاضی10٪
زیست:15٪
شیمی 20٪
زمین:40٪
فیزیک:20٪
آیا امیدی یه قبولیم تو تهران و کرج هست یا نه؟و اگر هست در چه رشته هایی؟
تورو خدا بی جوابم نذارین
حدود نمره اکتسابی :8560حدود رتبه اکتسابی :7000-8000 منطقه 2.می تونی بری سایت کانون یادماندگار رو دانلود کنی اونجا می تونی بفهمی با این رتبه کجا ها احتمال قبولیت هست.نقل قول: