فرقی نداره هرچی شد آخه هنر هم توش هست .نقل قول:
فرقی نداره هرچی شد آخه هنر هم توش هست .نقل قول:
انتخاب رشته انجام شد ...............................
تو این صفحه یک نوع اول هست٬ یک نوع دوم:نقل قول:
نه عزیز ! یه دفترچه انتخاب رشته اول اومده بود منظورم اونه اگه از دوستان کسی اونو داره ممنون میشم :
دفترچه ی شماره ی 1 انتخاب رشته
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=974
نه ! اینم دیدم نبود !نقل قول:
دفترچه ی شماره 1 انتخاب رشته
از جوابت ممنون. من ساکن مشهدم.نقل قول:
سلام
من الان قسمت رشت های دانشگاه های بین المللی رو از رو دفترچه میخوندم چیزی ننوشته بود که مثلا بین انتخاب یک تا ده قرار داده بشه!
درسته؟
یعنی رشته های بین المللی مثل رشته های عادی توی هر انتخابی که مد نظر بود میشه جای داد دیگه؟
مثلا من چه توی انتخاب اول چه توی انتخاب صدم بذارمش فرقی نداره دیگه؟
ممنون میشم توضیح بدین!
پارسال که اینجوری بودش اگرم امسال نباشه اینجوری شما اوایل بزارش.میدونی چرا؟نقل قول:
چون نیمه متمرکز هستش اگه اونو قبول شی انتخاب بعدی هم که نمره قبولی بیاری قبولی !یعنی دو تا قبول می شی.
نه نتونستمنقل قول:
ممنوننقل قول:
بین المللی هم شرایط بومی و این چیزا داره؟
یعنی من الان بومی شیرازم شانسم برای علوم پزشکی شیراز بیشتره؟
یه چیز دیگه این که گفته مثلا دانشگاه علوم پزشکی شیراز واقع در جزیره کیش،یعنی کلاساش کیش برگزار میشه؟
هزنیش چه قدره؟این که میگند زیاده یعنی چه قدر زیاد؟
شما دکترای داروسازی رو خیلی احتمال قبولیتون کمه (در حد صفر) ولی سعی کنید چند تا از انتخابای اولتون رو دارو بزنید(کی به کیه شاید اوردید) البته داروی ارتش هم شنیدم داره اگه داشته باشه احتمال قبولی دارید. و بعدش هم فیزیوتراپی و دکترای دامپزشکی احتمالش هست که البته برای روزانه های دامپزشکی رو مرزی هستید ولی شبانه هاش رو حتما میارید در ضمن اگه زیست شناسی مولکولی هم میخواید میتونید بیارید (البته من خودم اطلاعاتی از این رشته ندارم )نقل قول: