دمت با یه متر میشه یازده متر داداش !!!!!! منظورم این بود که دمت گرم :31:نقل قول:
Printable View
دمت با یه متر میشه یازده متر داداش !!!!!! منظورم این بود که دمت گرم :31:نقل قول:
من موندم پس اصلا چجوری رفتی تو بازی!:sq_6:نقل قول:
درایور Realtek HD Audio Driver R2.27 این رو نصب کن احتمالا مشکل کارت صدای مادر بردت حل بشهنقل قول:
مدل مادر بردم Asus P5KPL هست اما کلأ از همون اولی که خریدم صدای مادر برد جواب نداد :sq_3: کارتم غیر آنبرده! فکر کنم این باشه PCI C-Media . مدل دقیقشو نمیدونم.
مشکل بازی هم از اینکه هم کارت صدای آن بردت فعاله هم غیره آنبرد! نمیدونه از کدوم برا پردازش صداش استفاده کنه!
کارت صدای مادربرد رو غیر فعال کن تست کن ببین میاره
اگه نشد کارت صدای غیر آنبرد رو بردار بعد اون درایوری که گفتم بنصب ببین درست میشه یا نه
در غیره این صورت یه سری کارت صدای پرتابل بیرون میفروشن قیمتش 3-2 تومن هستش! اندازه ی فلشه
یکی بگیر وصل میشه به یو اس بی! بعد کارت صدای خودتو از سیستم جدا کن!
این آخرین روش 100% مشکلت حل میشه!:31:
احتمالا درایور کارت گرافیکتو آپدیت نکردی!
درایور 280 برا انویدیا بهترین درایور برا انجام این بازیه
نصب کن حل میشه!(جدیدتر نصب نکن)
خیلی با شعر امضات حال کردم
دمت گرم:sq_8:
:sq_7:
به سختی!! شاید خود بازی نصب کرده باشه من خبر ندارم.نقل قول:
هر کاری بگی کردم. کلأ از همون ابتدای کار صدای مادربردم مشکل داشت.نقل قول:
درایور Realtek HD Audio Driver R2.27 این رو نصب کن احتمالا مشکل کارت صدای مادر بردت حل بشه
برم ببینم چی میشه :sq_25:نقل قول:
مشکل بازی هم از اینکه هم کارت صدای آن بردت فعاله هم غیره آنبرد! نمیدونه از کدوم برا پردازش صداش استفاده کنه!
کارت صدای مادربرد رو غیر فعال کن تست کن ببین میاره
میرم دان میکنم حتمأ.نقل قول:
احتمالا درایور کارت گرافیکتو آپدیت نکردی!
درایور 280 برا انویدیا بهترین درایور برا انجام این بازیه
نصب کن حل میشه!(جدیدتر نصب نکن)
خیلی با شعر امضات حال کردم
دمت گرم:sq_8:
:sq_7:
در مورد شعر امضا هم باید بگم : خودمم خیلی حال میکنم باهاش.
و در آخر مرسی از وقتی که گذاشتی :sq_8:
سلام دوستان
اگه کسی زیر نویس واسه BF3 aftermath axclusive video سراغ داره لطفا برام لینکشو یا خودشو ایمیل کنه
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان اگه می شه لینک های دانلودشو بزارین یا به emeil هم بفرستین کمک کنننننننننییییییییییییییی یییدددددددددددد :sq_3: اینم emeil [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا!! اینو جای دیگه نگیا!نقل قول:
آقا بازی قشنگیه ؟ چقدر تو تهران چرخ میزنه ؟ کلا چند درصد بازی تو تهران ؟
سلام
یادش بخیر چقدر اینجا دعوا میکردیم
:31:
آره قشنگهنقل قول:
آقا بازی قشنگیه ؟ چقدر تو تهران چرخ میزنه ؟ کلا چند درصد بازی تو تهران ؟
زیاد نیست اصلا صدای بازیو قطع کنی نمیفهمی تو تهرانی
به نظر من
40-50%
:31: قبول دارم ! یعنی اون موقع که اینو گفتم تا تهش نرفته بودم. حالا که تا ته بتل رفتم میفهمم که تفاوت از زمین تا آسمونه :31:نقل قول:
دوست عزیز برخلاف تصور اونایی که ادعا میکردند که فقط بخشی از بازی مربوط به ایرانه، متأسفانه تمام این بازی از اول تا آخرش مربوطه به فتح ایران و اشغال تهرون.نقل قول:
با اینکه روی FHD و کیفیت نسبتاً بالا اجراش میکنم ولی
از لحاظ گرافیک و خط سیر بازی هم نظر شخصیم اینه که خیلی ضعیفه و ناشی از هول هولکی ساختنش به دلیل اغراض سیاسی شون بوده.
حداقل نسبت به cod که خط سیر بازی در قسمتهای مختلف در امتداد همه و از طرفی گرافیک و کنترلهای بهتری داره این اصلاً برام جذاب نیست حتی برای بار اول.
ضمناً من نمیدونم توی این مرحله باید چکار کرد؟ بار دومه که درست اینجا دارم گیر میکنم نمیفهمم چکار باید کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]