نقل قول:
دوست عزیز کارت این مهر اقتصاد یا همون موسسه مهر دیگه توی پوز ملت کار نمیکنه چند روز پیش خودم امتحان کردم. چون زیر نظر بانک مرکزی هم نیست اما شعبه زیاد داره.
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز کارت این مهر اقتصاد یا همون موسسه مهر دیگه توی پوز ملت کار نمیکنه چند روز پیش خودم امتحان کردم. چون زیر نظر بانک مرکزی هم نیست اما شعبه زیاد داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا سپرده کوتاه مدت مهر اقتصاد معمولیش 23 درصد سود میخوره؟یا اینکه اسم خاصی داره؟
اگه با 22% جایی پول گذاشته باشیم و الان بخواهیم جایی دیگه بزاریم با نرخ 25% بگیره با این شرایط زیر آیا به صرفه هست ؟
سپرده قبلی که 22 بود با سود 20% بسته میشود و سپرده جدید 25% باز میشود.
سلام بستگی به این داره که چند ماه سود 22% گرفتین و چند ماه میخواین سود 25% بگیرین . مثال : اگر 10 ماه 22% گرفتین پس حالا 2% از کل سودهایی که گرفتین از اصلِ پولتون کم میکنند . بعدش هر چی مدت 25% بیشتر باشه اون 2% کم شده از پولتون رو بیشتر جبران میکنهنقل قول:
این درسته که بانک سینا سود سالانه 24.6 درصد شده؟
سلام . سوال شما یه موضوع مهم رو مطرح میکنه . نوع حساب چی هست و چه موقع سود پرداخت میشه و حداقلِ موجودی چقدر باید باشه ؟ . این سه فاکتور رو باید موقع حساب باز کردن حتماً بدونیم . اگر حساب بلند مدتِ یک ساله با پرداخت سود در سر رسید باشه ( بعد از یک سال ) پس به درد نمیخوره برای کسی که به سودش احتیاج داره . بهترین نوع پرداخت سود به ترتیب : روزانه , ماهانه , سه ماه یک بار , 6 ماه یک بار , 9 ماه یک بار و سالی یک بار هست .البته برای بلند مدن 2 ساله و 3 ساله و 5 ساله هم میتونه پرداخت سود در سررسید ( در پایان مدت سپرده گذاری ) انجام بشه.نقل قول:
سلام . دیروز یه نفر گفت بانک ایران زمین 25% هست ( 1 ساله با حداقل موجودی 30 میلیون و پرداخت سود در سررسید یعنی بعد از یک سال )
مجوز رو من نمیدونم ولی میدونم معتبرهنقل قول:
نه حساب فرق میکنه و فکرکنم حساب فجر باشه بری شعبه خودشون میگن
نه باید حضوری بری مدارک رو هم ببری بعضی شعبه ها بعد از ظهر هم هستند
خیر دوست عزیز من همین الان کارت کشیدم کار میکنهنقل قول:
با درود
دوستان من نیاز به دو تا سه میلیون وام با بهره ی کم دارم. چنین وامی رو از چه راهی می شه گیر آورد؟ چه راه هایی وجود داره؟
با سپاس