-
برای تبریک پیامکی اعیاد عجله نکنید :دی تجربه نشون داده اول به چندتا از دوستای صمیمیتون تبریک بگید(حتی شده خیلی معمولی) بعد جوابای باحال و باکلاس که بهتون رسید اونوقت شما به اشخاصی که باهاشون رودربایستی بیشتری دارید بهترینش رو انتخاب و ارسال کنید:n10:
-
همیشه از اول ترم هر روز برنامه ی کلاسی و سایت دانشگاه رو چک کنید
این مسئولان دقیق! اموزش یه وقت ها یادشون میره تغییرات بعضی کلاس ها رو توی سایت بزنند
بعد صبح میبینی توی یه تاریخ خاص کلاس نداری بعد از ظهر میبینی کلاس داری!!!!!!!!!!!!!!
کلا اوایل ترم زیاد سایت دانشگاه رو چک کنید
-
سعی کنین روزای اولی که وارد یه محیط جدید میشین (مثلا دانشگاه) شدیدا مغرور و کم حرف باشین ، غرور خودتونو با سکوت و کم حرف زدن و تحویل نگرفتن اطرافیان نشون بدین . اگه کسی شمارو تحویل گرفت بهش محل بزارین ولی زود صمیمی نشین . به بقیه ی که با شما کاری ندارن کاری نداشته باشین . انقدر به همه بی توجهی کنین تا خودشون بیان سمت شما،تا وقتی کسی نیومده طرفتون شما اصلا طرفش نرین و آویزون نشین
اگه به کسایی که سمتتون جذب میشن بی توجهی کنین تبدیل به یه آدم منفور میشین،یه ادمی که انگار از دماغ فیل افتاده .. پیشنهاد میکنم تا دوهفته ی اول خیلی سکـــوت کنین و بجا حرف بزنین و بجا شوخی کنین،اصلا خشک نباشین و تا میتونین آدم شوخی باشین (ولی لطفا با شوخی های نسنجیده خودتونو به دلقک تبدیل نکنین) شوخی هایی کنین که همه روده بر میشن از خنده . تا وقتی کسی رو کامل نشناختین به هیچــکسی اعتماد نکنین ، در اوایل رابطه نیازی نیست رازهای خودتونو جار بزنین و مسائل شخصی خودتونو به دوستای جدیدتون بگین پس تا میتونین از خودتون کمتر بگین (راز باشین ولی فاش نشدنی) اگه اینجوری باشین همه میفهمن شما شخصیت پخته و با اقتداری دارین و ضعف رفاقت هم ندارین
آدمای پخته همیشه کم و سنجیده حرف میزنن (کم گوی و گزیده گوی همچون دُرّ) اگه یه سرچ توی نت کنین میبینین یه عالمه حدیث و شعر از فواید کم حرف زدن هست
-
دیروز رفته بودم شهرک غرب نمایندگی یکی از این کفش های برند ایتالیایی یه کفش بگیرم.خلاصه کفش رو تست کردم و پسندیدم قبل از اینکه حساب کنم از اونجایی که داداشم گیر داده بود که این کفشی که داری می گیری تقلبی و اصلشو من تو سایتش دیدم کناره کفش یه طور دیگس من گفتم خیلی خب باشه الان برچسب شبنم رو تست می کنیم ببینیم چی میگه منتها فروشنده خیلی بهش بر خورده بود و می گفت ما الان 10 ساله نمایندگی هستیم و دبی جنس میاد از ما می بره و نمی دونم ما مدل هایی رو داریم که نماینده ش تو ایتالیا نداره و ...... و خلاصه من گفتم باشه حالا که چیزی نمی شه ما می خوایم مطمئن بشیم کدش رو sms کردیم جواب اومد ماوس لیزری ساخت کشور چین گفت نه حالا این یه دونه اشتباه شده.گفیتم خب یکی دیگه بیار گفت از اون دیگه ندارم و مام یه مدل دیگه کلا برداشتیم اون یکی رو sms کردیم اومد فلش مموری ساخت چین.
خلاصه با این توصیه داداشم یه 700 هزارتومانی سرمون کلاه نرفت و شانس آوردیم.حتما این کد رو چک کنید مخصوصا تو خریدهای گران که امکان تقلب خیلی بیشتره.
یه چیز دیگه هم این که کلا کفش اصل تو بازار نیست بیخود پولتون رو دور نریزید همون چینی از همه بهتره.
-
تاپيك جالبي هست :) اينم يكي از من
صبح كه Alarm داريد اگر ميبينيد فايده نداره و بيدارتون نميكنه موبايلتون رو دور از خودتون قرار بديد كه مجبور بشيد برأي قطع كردن اون بلند بشيد از جايي كه ميخوابيد :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
به نظر من زیاد به این برچسب ها نمیشه اعتماد کرد،چند وقت پیش یه مودم وایرلس با برند معروف و2سال گارانتی خریدم،فک نکنم تقلبیش هم اصلا تو بازار باشه ،بعد کد این برچسب رو smsکردم دیدم اسم یه کالای دیگه رو آورد واسم:n13:
-
هیچ وقت با افرادی که خوی بچگی دارن اصلا رابطه نداشته باشید چون بعد از دو هفته به غلط کردن میندازنتون اینقدر که بی منطق هستند
-
تجربه دوستان من رو یاد تجربه ای انداخت!
یکبار داشتم از خیابون رد میشدم طی بی ملاحظگی دوتا راننده که یکی خانوم و دیگری اقا بود نیم حادثه ای اتفاق افتاد خلاصه حسابی دعوا شد و اینقدر اون اقا با صدای بلند الفاظ رکیک گفت که کلا هرچی خانم اون دور و بر بود از شدت شرمندگی میشه گفت متواری شدند!
میخوام اینو بگم تجربه من که به چشم شاهد انواع و اقسام دعواها و نزاع ها از زن و شوهری گرفته تا مستاجر و راننده ها و...نشون میده که : جنسیت مهم نیست شعور اجتماعی مهم هست! به همون اندازه که زن بی حیا وجود داره مرد بی حیا هم وجود داره
شعور جنسیت نمیطلبه فرهنگ لازم داره!
-
هیچ وقت شماره هایی که فکر میکنید به دردتون نمیخوره از تو گوشیتون پاک نکنید خیلی زود کارتون به جاییی میرسه که دربه در دنبال همون شماره ها باشید....
-
یه سریالی بود که تو ماه رمضون امسال از شبکه یک پخش شد به اسم دودکش.دو تا برادر بودن که وقتی برادر بزرگتر ،برادر کوچکترشو پی کاری میفرستاد و برادر کوچکتر میگفت خیالت راحت باشه برادر بزرگتره همیشه میگفت:"ببین تو هر وقت میگی خیالت راحت رعشه بر اندام من میوفته و فکر میکنم الانه که یه اتفاق بیوفته":n02:
توی معامله کردن با دیگران یا خرید جنس هم اگه فروشنده گفت "خیالتون از بابت جنس راحت باشه" بدون که در اکثر مواقع ریگی تو کفش طرف هست.یا جنسش دسته دومه داره جای نو میده یا مشکلی داره.اگر طرف گفت "خیالتون از هر لحاظ راحت باشه" بدون که خیلی جنس مشکل داره و حتما یه نگاهی به جنس قبل از خرید بکنید.مخصوصا در خرید لوازم الکترونیکی و ماشین