فقط یک کلمه Sionنقل قول:
Printable View
فقط یک کلمه Sionنقل قول:
بچه ها ایرانی vlad باز نداریم نه ؟ :n02: خداروشکر :n09: نمی دونم چرا کسی vlad بر نمیداره ولی آخرته چمپه برا مید ، رنج q اش خیلی بالاست :n10: چمپایی مثله fiz یا teemo یا leblanc رو میخوره :n02: leblanc که آخرته خوردنشه ! اگه دور باشه q کنی بعد تله کنه باز خونشو میخوره :n02: فقط جلوی چمپای stun دار که خیلی اگرسیو بازی می کنن کم میاره :n29::n28: البته این مشکل رو همه چمپا دارن :n13: جزء اینا هم talon میزنه :| کلا من ندیدم talon چمپی رو تو مید نزنه :n27: خیلی ope :n14: این پچ جدید هم من گفتم کارما رو نرف می کنن زدن کاملا بافش کردن :n04: مگه ساپورت نیست ؟ :n24: بدبختا زدن دمیج تاریک رو کم کردن گفتن ساپورت دمیج نباید بزنه بعد زدن کارمارو بافم کردن :n03: تو مید هی میره دور ، از دور دمیج میزنه ما هم نمیتونیم کاری کنیم :n14::n28: این syndra هم کسی بر نمیداره ، اما آخرته چمپه ! فک کنم بالاترین رنج stun برا اینه ! خیلی آپه :n30: کلا همه ی چمپا آپن :n28::n14:
ساپورت واسه رنک می خوام بخرم که ban rate اش کم باشه و خوب باشه در ضمن nid o taric blitz رو دارم خودم نظرم alistar به نظر خوب میاد کسی نظری چیزی داره ؟ً!
بهترین ساپورت بازی sona به نظر من فقط وایسا پشت هیل بده ultش هم که هیچی کل تیمو با هم استان میکنه ولی جلو بلیتز و لئونا کم میاره اوله بازینقل قول:
دیگه سایت نذاشت شکلک بزاری یا خودت فک کردی بسه دیگه نذاشتی :n09:نقل قول:
من که فعلا پول میخوام جمع کنم برم جاست Ezreal خیلی شاخه
باو تو به باره علمیه موضوع بپرداز :n16:نقل قول:
کسی اسم vlad اورد؟ :31:نقل قول:
یه زمان باهاش تو game تاختو تاز میکردم, دقیقا حرفی که زدی برام پیش اومد, حدودا 1 ماه باهاش بازی میکردم, دیگه هر چمپی رو لوله میکردم تا این که یه روز یه talon اومد جلوم, دیگه بقیش یک سری صحنه های زشت داره نمیگم خخخخخخخخ :31:
از اون به بعد رفتم تو کار talon
الان بزرگ ترین دشمنم با talon که سخته زدنش برام morgana هست و fiddle . که البته fiddle خیلی نمیاد .
منم تو EU West یه مدتی هست بازی میکنم، اد کنید
Albiszor
البته جدیدا پینگم از 180 اینا رسیده به 290 نمیشه بازی کرد، بعضی وقتام Spike میگیره.
هیرو مورد علاقه هرچه op باشه :دی
AP Yi, Darius (<3), Morgana, GP
AP Teemo هم واسه فان بازی میکنم.
talon خیلی آپه :| همه چی داره :| تلپورت ،سایلنس ،رنج دمیج خفن،با التشم که اینویس میشه میتونه در ره :n14:نقل قول:
کسی اسم vlad اورد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه زمان باهاش تو game تاختو تاز میکردم, دقیقا حرفی که زدی برام پیش اومد, حدودا 1 ماه باهاش بازی میکردم, دیگه هر چمپی رو لوله میکردم تا این که یه روز یه talon اومد جلوم, دیگه بقیش یک سری صحنه های زشت داره نمیگم خخخخخخخخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون به بعد رفتم تو کار talon
الان بزرگ ترین دشمنم با talon که سخته زدنش برام morgana هست و fiddle . که البته fiddle خیلی نمیاد .