با توجه به اینکه N61JQ تولید نمیشه جایگزینش چیه الان که 16 اینچ باشه
؟
؟
؟
N71JQ چه قیمته الان؟؟؟؟
خیلی سنگینه
؟
Printable View
با توجه به اینکه N61JQ تولید نمیشه جایگزینش چیه الان که 16 اینچ باشه
؟
؟
؟
N71JQ چه قیمته الان؟؟؟؟
خیلی سنگینه
؟
سلام من زیاد باهاش بازی خفنی انجام ندادم و کلا از روزیکه خریدم فوقش 3 یا 4 تا بازی از جمله کرایسیس مدال افتخار و اسنایپر روش نصب کردم و حتی دو تاشون راهم تا آخرش بازی نکردم فکرنمیکنم از گرافیکش زیاد کار کشیده باشم که داغ کنه و...:41:نقل قول:
علیرضاجان نظرت چیه ورژن بایوس لپ تابم را به 212 آپدیت کنم؟
یوقت خدایی نکرده لپ تاب سکته مغزی نکنه :18: و کارش به گارانتی و... بکشه؟:41:
محسن جاننقل قول:
البته با عرض پوزش از علیرضای عزیز
من قبلآ هم به شما گفتم که اگه ویندوز رو عوض کردی و درست نشد ببر گارانتی.من کاملآ درباره این مشکل شما تحقیق کردم.حتمآ نباید بازی خفن بکنی تا کارت گرافیک داغ کنه.بعضی موارد مانند اختلال توی :
سنسور دما،عملکرد بایوس،آلوده شدن سینک خنک کننده،خشک شدن بیش از حد سیلیکون و ... باعث میشه که عمل خنک کردن به درستی انجام نشه.ایراد لپتاپ شما هم همینه.حالآ یا سخت افزار بر اثر این مشکل ایراد پیدا کرده یا ممکنه هنوز سالم باشه.در هر صورت ایراد لپ تاپ شما سخت افزاریه.شما حتمآ ببر گارانتی و مشکل رو توضیح بده.مطمئنا قبول میکنن.بایوس رو هم خودت دستکاری نکن.:46:
سلام وایومن جان من بنا به دلایلی نمیخوام ببرمش گارانتی که علت اصلیش هم اینه که بدلیل شرایت کاریم هر روز باید لپ تابم همراهم باشه و اگه ببرمش گارانتی معلوم نیست یک هفته طول بکشه یا یک ماه تا لپ تاپ را به من تحویل بدن و من هم باید تو این مدت یه کامپیوتر دیگه تهیه کنم که به علت کمبود بودجه فعلا برام مقدور نیست بخاطر همین میخوام قبل از اینکه کارم به گارانتی بکشه با کمک شما اساتید انشاا... حلش کنم وگرنه نهایتش میبرمش گارانتی و بالاخره مجبورن حلش کنن و تحویل بدن حالا چه نرم افزاری باشه چه سخت افزاری باید خودشون پیداش کنن.از دوستان همین کلوپ که بردنش گارانتی بهشون گفتن نرم افزاری هست و نتیجه ای نگرفتن.نقل قول:
ضمنا مگه یکی از اهداف راه اندازی این کلوپ برای مطرح کردن و حل همین مشکلات نیست؟:31::31::31::31::31:
پس لطفا شما دوستان و اساتید اگه کاری از دستتون بر میاد لطفا از ما دریغ نفرمایید:46::46:
من قصدم جسارت نبود.من و دیگر دوستان شاگرد همه شما هستیم و هر کاری هم که از دستمون بر بیاد دریغ نمیکنیم.:10:نقل قول:
شما یه زحمت بکش،اگه آپدیت کردن بایوس رو بلدی بایوس رو آپدیت کن به 212.بعد نتیجه اش رو بگو تا ببینیم چکار میشه کرد.
وایومن جان من هم به نظرم اومد که شاید بنده خدا بازی زیاد کرده و کارت گرافیک مشکل دار شده. ولی آخه وقتی داره با مدیا پلیر ویندوز یه کلیپ نگاه میکنه حتی اگه یه کدک ناجور باشه باز درصد استفاده از گرافیک کمه و نباید مشکلی پیش بیاد. نهایت ممکنه 10 20 درصد استفاده بشه.
البته اگه مشکل داشته باشه به نظرم نمیتونه رو فرکانس بالا پایداریش رو حفظ کنه و واسه همین گفتم که همه ی حالت های پاور آپشن رو روی 300 مگاهرتز تنظیمش کنن.
آپگرید بایوس هم ممکنه جواب بده چون مشکل خود من با صداش فقط از همون طریق حل شد و واسه گارانتی هم که بردم همین موضوع رو نوشتم.
حالا هم آپگرید بایوس و هم تعویض ویندوز و هم تنظیم پاور آپشن همه ممکنه راه حل مشکل باشه و اگه نشه باید مثل من ببره گارانتی و چون اونها هم به احتمالا خیلی زیاد نمیدونن اشکال کار کجاست یا گرافیک و یا مادربورد رو تعویض میکنن خلاص. البته همین کارشون بود که 5 هفته طول کشید.
امیدوارم مشکل یه دلیل صاده داشته باشه و این جوری نشه ...:41:
:11::11::11:
دوستان مشکل با بایوس حل نمیشه. همین الان افشین جان هم جواب داد. بایوس لپ تاپ ایشون هم 212 هست و گاهی این مشکل رو داره. بایوس رو بی خیال. بقیه ی فرضیات رو بچسبید.
برای من که گفته بودم به ندرت پیش میاد، ورزن بایوسم 212 هست.
اون دوستمون که میگفت با باتری کار کنه مشکلی نداره، به نظر من کاری که علیرضا میگه رو انجام بدی خوبه. فقط من اون از یه آدرس دیگه این کارو میکنم.
کاتالیست کنترل سنتر رو باز کن. حالت advanced رو انتخاب کن، از قسمت بالا سمت چپ برو رو گزینه آخر PowerPlay و جلوی اون قسمتی که نوشته Plugged In شما حالت Maximize Battery Life رو انتخاب کن.
انشا الله که جواب بده.
افشین جان ممنون از نکته ای که گفتی. فقط یه مساله ... اگه از اونجا تغییر بده و حالت پاور رو عوض کنه مثلا از های پرفورمنس بزنه رو اینترنینمنت اون وقت دوباره بر میگرده به حالت عادی.نقل قول:
اگه بخواد یه چند روز این مساله رو تست کنه باید کلا پلن های پاور تنظیم بشه.:20:
:11:
آخه این که نشد راه حل افشین جان.باید دید ایراد از کجاست.تنها دلیل این مسئله فشار زیاد به کارت گرافیک است (مثل زمانی که بیش از حد اورکلاک میکنیم و تصویر ناپایدار میشه)که به دلیل خنک کنندگی ناقص بوجود میاد.حالا ممکنه که به کارت گرافیک آسیب هم زده باشه.معمولآ چند چیز تو لپ تاپ این مشکل رو بوجود میاره:نقل قول:
1.استفاده در جای نادرست که تهویه به خوبی صورت نمیگیره(مثل روی فرش یا روی پا).
2.عمل کرد نادرست بایوس در کنترل سرعت فن.
3.خشک شدن خمیر سیلیکون روی GPU.
4.استفاده در محیط های پر گرد و خاک
و...
در هر صورت اگه با آپدیت بایوس مشکل حل نشه باید بره گارانتی.
دوست عزیز، نمیدونم چرا شما بیشتر اوقات در حال مخالفتین!
من با توجه به اینکه دوستمون گفت درحال استفاده از باتری این مشکل پیش نمیاد و اشاره علیرضا، به این فکر افتادم که شاید بتونم به دوستمون کمکی کنم، همین.
من نظرم رو میدم، شما هم نظرتون رو میدین، اون دوستمون هم هر کدوم از پیشنهادات رو که خوشش اومد انجام میده.