آخه یکم رو گوشیم خط افتاده می خوام قابشو عوض کنم واسه همونم می خوام مشکیشو بندازم که یه تنوعی هم شده باشه :20: راستی از کجا قاب فابریکشو میشه پیدا کرد؟ :)نقل قول:
Printable View
آخه یکم رو گوشیم خط افتاده می خوام قابشو عوض کنم واسه همونم می خوام مشکیشو بندازم که یه تنوعی هم شده باشه :20: راستی از کجا قاب فابریکشو میشه پیدا کرد؟ :)نقل قول:
هیچ جا :دی
قاب فابریک که نیست ! مگه اینکه از روی گوشی برات باز کنن !
بقیه هم میگن فابریک کپی فابریک هست !
راستی اگه فابریک گیر بیاری فک نکنم زیر 50 تومن باشه ! من برای ان82 فابریک گرفتم 45 تومن :دی
ببين ....نقل قول:
دوستان جواب مارو ندادیدااا
بازي هايي كه جديد بيرون ميان از عناوين معروف... مثلا يكي از بچه ها ميگفت يكي از اين ماشين بازي ها كار نميكرده روش :31: حالا دقيق نميدونم....
شما اگه هر روز دنبال عناوين جديد بازي ميگردي اين گوشي به دردت نميخوره! خوره بازي هستي بخيال شو!ولي اكثر بازي ها رو ميتوني روش بازي كني...
برنامه ها رو كه همش اجرا ميكنه! مگه اين كه برنامه اي براي اندروئيد بالاتر باشه.... كه اونم 2.3 براش داره مياد...
منظورش آسفالت 6 بود :دی
البته فک کنم 6 هم روی رام 2.2 و 2.3 روون اجرا میشه !
سلام من تازه این گوسی رو خریدم میخواستم بدونم این رام جدید رو چه جور باید بریزم اگه میشه کامل توضیح بدین در ضمن لینک دانلود رام هم اگه ممکن بزارید.نقل قول:
بین arc با x10 فرق زیادی نیست فقط arc بزرگتر و صفحه نمایش بهتری داره از بقیه چبز ها مثل هم هستن .
تا زه اندرویید 2.3 هم برای x10 داره می یاد.
x10 چه mini چه mini pro مشکل فارسی نویسی دارن؟ سایر مدل های xperia و vivaz چه طور؟
منظورم دریافت و ارسال sms فارسی هست.
راجع به مینی و مینی پرو اطلاعی ندارم ام مدل اصلی ایکس10 با آپدیت به آخرین رام رسمی فارسی بدون هیچ مشکلی بهش اضافه می شه...
کل خانواده xperia با آخرین آپدیت فارسی ساپورت میکنن مثل هلو. منو هم فارسی میشه
شاد و پیروز باشید.