زارعی
پهنای باند کم آوردن
Printable View
زارعی
پهنای باند کم آوردن
من که فعلا از آسیاتک راضی هستم . اون ماههای اول اذیت شدم ولی پیگیریشون خوب بود. بین 28 تا 32 یه مواقه هم تا 47 دانلود دارم
از بند پ استفاده مي كنند دوست عزيز
بروبچ سلام
من تو كرج ميخواستم ADSLبگيرم از كدوم شركت بگيرم لطفا يكي كه خودش هم توكرج هست جوابمو بده
در ضمن تو منطقه مخابراتي رجايي كرج هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي اگه با يه شركت قرارداد يه ماهه ببندم بعد از اتمام اون بخوام با شركت ديگه اي قرارداد ببندم بايد چه هزينه هاي اضافي رو مجددا بدم؟
اون هزينه نصب اوليه كه بعضي از شركتها مي گيرن رو بايد بدم؟
آيا خطم دوباره بايد توسط شركت دوم رانژه بشه؟
اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه
اگه چيز بيشتري هم غير از سوالهاي بالا ميدونيد بگيد
خيلي ممنون
راستي اگه با يه شركت قرارداد يه ماهه ببندم بعد از اتمام اون بخوام با شركت ديگه اي قرارداد ببندم بايد چه هزينه هاي اضافي رو مجددا بدم؟
خيلي ممنون
هزينه اضافي لازم نيست پردخت كنيد مگر همون هزينه نصب كه اغلب شركت ها مي گيرن ... و اگه از يه شركت ديگه بخواين بگيريد بايد خططون توسط شركت قبلي از رانژه در بياد و دوباره توسط شركت جديد رانژه بشه ...نقل قول:
خيلي ممنون
موفق و پيروز باشيد
جاويد
دوست عزیز من اگر جای شما بودم بدون معطلی پدر پشتیبانی رو در می آوردم.سرعت دانلود من بیشتر مواقع بین 58 تا 60 هست خیلی کم پیش میاد که سرعت 50 باشه اما وقتی هم اینطور میشه سریع زنگ میزنم پشتیبانی و کل شرکت رو زیر سوال میبرم:21:نقل قول:
شما درست میگی . من توی منطقه مخابراتی سیدالشهدا هستم.اینجا حدود 1/2 ماه هست که راه اندازی شده و فکر نمیکنم 50 تا یوزر هم داشته باشه.باید یه تحقیق کنم ببینم منطقه ما چند تا یوزر داره:27:نقل قول:
ممنون از اقا(يا خانم) جاويد
آقا سوال اولم رو كسي نيست جواب بده
آهاي كسي از كرج اينجا نيست!!!!!
ميخوام ببينم تو منطقه مخابراتي رجايي كرج كدوم شركت برا adsl گرفتن بهتره؟ ترجيحا تو همين منطقه كسي از adsl استفاده كرده باشه
خيلي ممنون
از کجا گرفتی ؟؟؟نقل قول:
یه سوال شهراد هم خوبه ؟؟؟
هنوز صبا سرعتش همون جوریه ؟؟؟