من ماه پیش یه سرویس امگابیت گرفتم و الان میخوام یه 512 دیگه هم بگیرم. مشکلی نیست با نمونه مشابه از همون مجوز(مجوز از طرف یک پزشک) و همون آدرس دوباره درخواست بدم برای یه سرویس جدید؟
Printable View
من ماه پیش یه سرویس امگابیت گرفتم و الان میخوام یه 512 دیگه هم بگیرم. مشکلی نیست با نمونه مشابه از همون مجوز(مجوز از طرف یک پزشک) و همون آدرس دوباره درخواست بدم برای یه سرویس جدید؟
قیمتهای ایرانسل چجوریه ؟؟!! سرویس یک مگ هشتاد و سه هزار تومن و دو مگ صد و سه هزار تومانه ؟!!!
چرا قیمتش با مثلن ADSL اینقدر فرق داره ؟!
بعد میشه از این سرویسها واسه کافی نت استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
بله میشه برای کافی نت استفاده کرد الان یه کافی نت هست که 2mb داره سرعت دانلودش هم روی 250 هست:46:نقل قول:
چند صفحه قبل خوندم که اگر زیاد دانلود داشته باشی اکانت از حالت نامحدود میاد بیرون !!!نقل قول:
ما میخوام در کنار کافی نت شب تا صبح دانلود داشته باشیم
در ماه چقدر باید دانلود کنیم که مشکل پیش نیاد ؟ 30 گیگ در ماه یا 30 گیگ در روز ؟؟؟
نه اون محدودیت رو واسه این گذاشتند که اگه کسی شبکه رو -- کرد مچشو بگيرند...نقل قول:
شما اگه 250 تا سرعت دانلودت باشه،24 ساعت شبانه روز و 30 روز هر ماه دانلود کني،مشکلي نداره...
من مثلا 512 دارم سرعتش 65 کیلو بایته...اگه از صبح تا شب دانلود کنم میشه:65*24*3600*30=168گيگ!که عمرا به اين عدد نميرسم...
واسه 2 مگ هم همینطور:250*24*3600*30=648 گیگ!:18:چقدر زیاد شد...
دوستان اگه کسی دو تا سرویس داشته باشه میتونه اعتبار یکی رو به یکی دیگه انتقال بده ....(هر دو تاش اعتباری باشه)
اره باید بشه
میشه یه مطب کلی برای مقایسه وایمکس موبین نت با ایرانسل معرفی کنید
با عرض سلام بالاخره وایمکسمو رفتم گرفتم :31: زنگ زدن بهم گفتن بیا بگیرش مودم داخلی usb ... رفتم پیش کارشناس کلی سوال کردم حالا میخوام کل اتفاقات روز نصب مودم و بگم ... امیدوارم به دردتون بخوره... وقتی مودم و وصل میکنی مراحل نصب میاد اتوماتیک... بعد از اینکه مراحل نصب تمام میشه یک کانکشن ساخته میشه بازش که میکنیم یک صفحه کوچک میاد که داره کانکت میکنه دیسکانکت کنینش و با کلیک بر روی گوشه ی سمت راست پایینه پایین صفحه کانکشن و تغییر بدین قسمت یوزر نیم پسوردو وارد کنین اگه هست که هیچی حالا کانکت و بزنین وسط صفحه 2 مقدار میاد بالایی پایداری سیگناله که باید از 10db به بالا باشه پایینی هم که سیگنال دریافتی باید از 75- dbp بیشتر باشه یعنی هرچی به سمت عدد مثبت بره بهتره من با 80- هم وصل شدم من کلی جای مودم و تغییر دادم اتاقمو عوض کردم تا با نصب مودم بالای پنجره اتاق طرف حیاط بیرون اتاق روی نرده ( ساختمان بلند این طرف کمتره ) connecting به connected تبدیل شد و من به دنیای ایرانسل خوش اومدم :31: انقدر باید تغییر بدین جای مودم و تا مقدارایی که گفتم بدست بیاد من با 10 و 80- وصل شدم با همین مودم تو خونه ی پسرخالم با 16 و 74- وصل شد که خیلی خوب بود سرعت باز کردن وب سریع بلافاصله برای سایت yahoo و باز کردن میل و 2 الی 3 ثانیه برای سایتایه سنگین سرعت دانلود 15 kb/s که بالا پایین میرفت و من ازش راضی هستم
نقل قول:
این دوست من که کافی نت داره نامحدود گرفته و همه هم به خاطر سرعت بالایی که داره میان اونجا برای دانلود و در ماه خیلی بیشتر از 30gig استفاده میکنه مشکلی هم نیست