سلام.
چون رفتم خونه بخت :31:تصمیم قطعی دارم که یه سینمای خانگی بخرم. انتخابم هم سونی DDW5500 و یا یکی از RSXX های پایونیر هست.
صدای هیچکودمشون رو از نزدیک نشنیدم ولی این تاپیک رو مرتب دنبال کردم و میدونم که نظرات دوستان به RSXX ها مثبت تر هست ولی خودم به سمت سونی 5500 متمایل تر هستم و دلایل خاص خودم رو هم دارم.
پایونیرها از ضعف مفرط طراحی رنج میبرن. جنس بدنشون چنگی به دل نمیزنه. Tower هاش رو در اوج بدسلیقگی طراحی کردند و خیلی مکعب هست و توی ذوق میزنه. اما سونی دارای طراحی خیلی بهتری هست و جنس بدنه قابل قبولی داره.
اینم در نظر بگیرید که برای ایرادات احتمالی که ممکنه براشون پیش بیاد، سونی رو راحت تر میتونید تعمیر کنید و اگه پایونیر خراب بشه احتمال این هست که به خاطر یه قطعه که پیدا نمیشه، روی دستتون باد کنه.
در مورد کیفیت خروجی سونی دوستان میگن که بیس زیادی داره ولی من سیستم رو با HTPC استفاده خواهم کرد پس میتونم روی خروجی مانور بدم و اون خروجی که دلم میخواد رو ازش دربیارم. فکر میکنین میشه اینجوری خروجی رو اصلاح کرد؟
حالا میتونین بگید که من تصمیم درست رو میگیرم یا نه؟ فعلا یه لنگه پا موندم و در مورد سونی تصمیم قطعی نگرفتم.
اینم دوتا عکس که هردو سیستم رو توی خونه نشون میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]