سلام.ميخواستم نظرتون رو راجع به اپل بدونم.اگه اطلاعاتي داريد بديد كه بريزيم رو هم شايد يه چيزي توش در اومد
سلام.ميخواستم نظرتون رو راجع به اپل بدونم.اگه اطلاعاتي داريد بديد كه بريزيم رو هم شايد يه چيزي توش در اومد
نقل قول:
سری EA اصلاً core i7 نداره و فقط سری F و Z (که مانیتورش 13" و 13.3") core i7 هستند
یعنی من برای config بالا باید همون سری F رو انتخاب کنم و با وزنش کنار بیام یا اینکه سری EA که نمونش رو گذاشتین با core i5 بگیرم؟
بله Ea Core i7 نمیده . . سری z هم که قیمتش کهکشانی هست ( دلیل هم داره )نقل قول:
سری EA اصلاً core i7 نداره و فقط سری F و Z (که مانیتورش 13" و 13.3") core i7 هستند
یعنی من برای config بالا باید همون سری F رو انتخاب کنم و با وزنش کنار بیام یا اینکه سری EA که نمونش رو گذاشتین با core i5 بگیرم؟
ببینید همین CPU مطمئنن خیلی کارا هستش. . .
من باشم با Corei5 کنار میام . . چون واقعا حمل F سخته . ..
انتخاب با شماست
من با استادم هم صحبت کردم
میگه غیر از corei7 نگیر (با این توصیف باید سونی رو کنار بذارم)، از برندهای دیگه چی؟
یه چیزی که هم کیفیت داشته باشه هم config خوب
دوستان این لپتاپ یا این کانفیگ به نظرتون چطوره؟؟
HP Envy 14 Beats Edition
CPU: i7-720QM (1.6 GHz x 8 Threads) | 6 MB L3 Cache | Turbo Boost up to 2.8 GHz (x 4 threads)
Graphics Card: ATI Mobility Radeon HD 5650 1 GB Dedicated
RAM: 8GB DDR3 Memory
Hard Drive: 128GB Samsung Solid State Hard Drive (220MB/s, TRIM)
Display: 14.5" diagonal High Definition HP BrightView Infinity LED Display (1366x768)
Optical Drive: SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support
Webcam: HP TrueVision HD Webcam
Microphone: Dual Digital Integrated Microphones
Wireless: Intel Wireless N Network Card
Bluetooth: Integrated Bluetooth
الیته هارد خودش 500 GB 7200 RPM HDD بود که من میخوام جاش ssd 128 بگیرم.150 تومان گرونتر میشه
قیمتش هم $1650 که تفریبا میشه 1700
لطفا يكي راجع به اپل نظر بده؟ميخوام سلايق مختلف رو بدونم
نقل قول:
به استاد بفرماييد به اينجا يه سري بزنن:
[HTML]http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html[/HTML]
سلام...
دوستان لپتاپ خوب تا 2 تومن که مشخصات زیر رو داشته باشه معرفی میفرمایید..
ایسوس و سونی مد نظرم هستند...
1-پردازش گر بالا cori7
2- minimum 4 gig ram ddr3
3-minimum hdd 500 gb 7200 rpm
4- نمایشگر 15 اینچ ترجیحا led (مینیمم)
5-کارت گرافیک ترجیحا با چیپست انویدیا
6-باتری با عمر بالا
7-usb 3
8-کیبورد دارای back light باشه واسه شب.
9- بلو ری
10-وب کم هم داشه باشه !
مرسی...
نقل قول:
از ایسوس می تونید روی سری ASUS G53JW حساب کنید
G53JW
CORE I7-1.7-740QM
8gb
1 TB
NV 460M GTX DDR5
15.6"
BLUE-R
win 7
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
در کل نوت بوک خوبیه ، یک بررسی خیلی کامل در notebookcheck از این مدل شده که می تونید بخونیدشنقل قول:
دوست عزیز اگر عجله ندارید ...نقل قول:
می توانید منتظر سری SB سونی باشید که CPU corei7 2620M از نوع sandybridge داره که 13.3 اینچ هست که فکر می کنم این لپ تاپ به مراتب از سری Z ارزون تر باشه چون سری Z ژاپنی و این مدل مانند تمام مدل های دیگر سونی (از جمله EA و F ) چینی است.
اینم مدل SB19
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]