به به
ما هم داوطلب 89 ایم
ما=من!
دنبال تست استوکیومتری می گشتم سر از اینجا درآوردم!
آخه تست های گاج میکرو است و با دیدن عنوان هر قسمت نصف سوال حل می شه و خلاقیت رو از آدم می گیره!
برای شیمی چه کتابی بهتره؟
Printable View
به به
ما هم داوطلب 89 ایم
ما=من!
دنبال تست استوکیومتری می گشتم سر از اینجا درآوردم!
آخه تست های گاج میکرو است و با دیدن عنوان هر قسمت نصف سوال حل می شه و خلاقیت رو از آدم می گیره!
برای شیمی چه کتابی بهتره؟
اما به نظرمن باید مرحله به مرحله شکل دقیق زیر هم بکشی، ببین:نقل قول:
(وقتی شخص به موازات سطح آینه حرکت کنه فاصله جسم و تصویر ثابت می مونه)
شخص----------------------------|آینه|----------------------------تصویر
شخص-----------------------------------------|آینه|----------------------------تصویر
من در شکلم آینه رو 2 متر حرکت دادم پس تصویر هم باید 2 متر حرکت بدم:
شخص-----------------------------------------|آینه-----------------------------------------تصویر
حالا شکل اول و دوم رو زیر هم ببین:
شخص----------------------------|آینه|----------------------------تصویر
شخص-----------------------------------------|آینه-----------------------------------------تصویر
می بینی، دو تا قسمت رنگی معادل 2 تا 2 متر فاصله زیاد شده.
اگه طراح دقیقی باشی تو آینه ها و عدسی موفقی
توی برنامه قلم چی برای گسسته نوشته از صفحه 1 تا 45 استدلال !
منظورش کجاست؟
این سوال رو اینجا پرسیدم چون رفت و آمد زیاده زود جواب میدین!:31:
کتاب سبز شک نکن.منم مشکل تو رو داشتم.نقل قول:
واقعا گاج کتاب ... البته در مورد شیمیش.
همون طور که مهیار گفت:11:،بهترین راه برای تسلط روی 1 مطلب تمرین زیاده...ولی برای مثال اولی که زدین این جور مسایل 1 راه حل داره :که باید گراف داده شده را با گراف کامل مقایسه کرد مثلا تو مثال شما گراف کامل 28 یال داره و گراف شما 26 پس باید 2 تا یال ازش جدا کنیم که 4 درجه از ریوس کم میشه و چون ما حداقل تغداد درجه 6 را میخوایم باید طوری اون 2تا یال رو کم کنیم که از 1 راس 2تا جدا شه پس میشه:7،7،7،7،7،6،6،5درسته؟؟(ال بته از آخرین باری که من گراف خوندم 3 ماه میگذره:31:.ولی راه حل کلی مطمینم درسته:13:)نقل قول:
برای آنالیز ترکیبی فکر کنم همه ما همینطوری هستیم به نظر من اگه میخوای تسلط پیدا کنی روش کتابایی که صرفا آنالیز درس دادن(مثل انتشارات مدرسه)رو بخون.
سوال دومت 1کم برام گنگه؟؟؟گراف سادست یا طوقه داره یا منتظم یا درخت ،همریخت ها رو باید حساب کنیم یا نه؟؟
کلا سعی کن توی گراف همیشه شکل بکشی تا دستت به شکل کشیدن عادت کنه و ترجیحا فرمول(بجز فرمولای اصلی)رو حفظ نکن.چون بعضی از مسایل گراف هست که فقط و فقط با شکل کشیدن حل میشه.برای تسلط روی شکل کشیدن هم دنباله حاول حکیمی خیلی کمک میکنه.
به نظرم اگه تو مسایل مقایسه ای شیمی پیش مشکل داری ،درسو خوب متوجه نشدی یا حداقل مفهومی نخوندی...1بار دیگه بخون اگه بازم مشکل داشتی به نظرم باید منبع درسیتو عوض کنی.
برای شیمی 3 هم ،به نظرم منظورت تستای کتاب کلاسش کمی دیگه نه؟؟وگرنه کتاب تستش که 1عالمه تست داره.بهر حال اگه بازم میخوای تستای گاجم بد نیس.
شرمنده زیاد شد.
کتابای کلاس و تست شیمی مولف بهمن بازرگانی انتشارات مبتکران.(شک نکن)نقل قول:
فکر میکنم اشتباه نوشتن ،چون تو برنامه جدیدی که دادن اصلاحش کردن.(نگران نباش، فقط همین 1 مورد اصلاحی رو داشت)نقل قول:
بچه ها چه خبر؟
برای جمعه همتون اماده این دیگه>>:31:؟
من خیلی اوضام خرابه...:41: عمومی ها رو تموم کردم اما اختصاصیا...!:13::31::27:
از اختصاصیا هم فقط شیمی ها رو کامل خونده ام و فیزیک1 و دیف و ریاضی پایه رو هم فقط خونده ام و تست نزدم!!!!:18::19:
هندسه ها و جبر هم کلا هیچی...قشنگ تو اینا یولم!!!:19: حتی لای این دو تا رو هم باز نکردم...
خدا رحم کنه جمعه...فکر کنم من نفر اخر بشم بین خودمون!!:31:
حالا یه سوال...تو اینه ها سرعت جابه جایی تصویر مثلا وقتی که میگه جسم رو به اینه نزدیک یا دور میکنیم همیشه بیشتر از سرعت جابه جایی جسم هست؟
نقل قول:
سلام
فک نکنم بتونی آخر بشی چون منم هستم! در ضمن آزمون بعدو برا همین تکراری گذاشتن که شما برسی!!
اگه اینه تخت باشه که همیشه یجوره ولی اینه های گود فرق میکنه
شما سرعت چی نسبت به چی رو پرسیدین؟ من نفهمیدم!
اگه سرعت تصویر نسبت به اینه رو میگین که با سرعت جسم برابره (اینه ثابت)
بلی برای فیزیک 1 .:5:نقل قول:
سلام
بچه ها این مطلب رو برای کسانی میزارم که مثل من آواره کتابخونه شدن تا شاید بتونن محیطی آرام برای درس خوندن پیدا کنن . یا کسانی که درس خوندن تو کتابخونه رو به درس خوندن در خونه ترجیح میدن . اینا تجربیات خودم طی یک سال هست
فاکتورهای لازمه برای انتخاب کتابخونه خوب:
محیط بزرگ
حتی الامکان در پارک نباشه اگر هم بود از کتابخونه در نیاید بیرون ...
اطراف کتابخونه یک مغازه خوراکی فروشی وجود داشته باشه
باشه ( باور نمی کنید !!!! آدرس میدم برو ببین) داشته WC حتما
محیط آرام و به دوراز سیاسی بازی و دوست بازی و... باشه خلاصه امنیت داشته باشه
ساعت کتابخونه با ساعات درسی شما متناسب باشه
نزدیک خونه باشه
آب سرد کن و آب گرم کن داشته باشه
وسایل گرمایی برای زمستان داشته باشه
مواد مورد نیاز برای کتابخانه :
1- خوراکی ( قند- چای کیسه ای – خورمای خشک– نان و پنیر ( از نوع بربری یا سنگک – شوخی نمیکنم خدایی میچسبه:31: ) – بیسکوییت یا کیک به مقدار لازم– کافی میکس یک دانه برای جلوگیری از خواب ظهر- میوه به مقدار لازم از جمله انگور برای جلوگیری از سرما خوردگی-کنجد یا ارده برای تقویت حافظه و جلوگیری از خواب آلودگی )
2- فلاسک آب برای آب جوش ( متوسط)
3- بطری آب خنک ( کوچک)
4- لیوان فلزی
5- حوله کوچک
6- دستمال کاغذی
7-کرم اگه دست های خشکی دارید
8- کتاب های درسی و جزوات و... ( خیلی خیلی مهمه یادت نرههههههههههه):18:
9- کتاب یار برای جلوگیری از گردن درد
10- مداد و خودکارو...
11-کیف از نوع کوله
12- موبایل در صورت نیاز یا کارت تلفن
13- ساعت مچی یا رومیزی
ماسک ( برای جلوگیری از آنفلانزا خوکی) حدود 10 عدد-14
15- مایع پاک کننده شیشه (کمی) برای تمیز کردن میزجهت جلوگیری از آنفلانزا
16- از این پاک کننده دست هم اگه خواستین بخرین جدیدا تبلیغ میکنن فکر کنم اسمش آنتی باکتری باشه
17- فلاسک غذا ( اگه برای ناهار نمیاید خونه ولی اگه خواستین کارتون با یه ساندویچ خونگی راه میوفته )
18- قرص کلسیم بخاطر ویتامین دی و روی برای افزایش مقاومت بدن و جلوگیری از آنفلانزا ( البته بهتره بعد از شام قرص کلسیم مصرف بشه و بعد از صبحانه یا ناهار قرص آهن )
19- دستکش پلاستیکی یک بار مصرف برای جلوگیری از آنفلانزا
موردی هم که باید مد نظر داشته باشید هرگز با دوستاتون کتابخونه نرید با کسی هم دوست نشید میدونید چرا ؟
اول اینکه بعضی از دوستان خیلی حرف میزنن
دوم اینکه هرچی میخوان بخورن کلی اسرار میکنن تا بخوریم.......
سوم اینکه بعضی از افرادی که به کتابخونه میان معلوم نیست برای چی میان ... یا با موبایل کلی حرف میزنن یا با آدمای اطرافشون.......یا میگن ببخشید میشه مراقب وسایل من باشید ....... یا میشه برای من جا بگیرید
خلاصه با آدمایی که اهل درس و کتاب نیستن کتابخونه نرید و دوستم نشید............
این بود قصه ما ......
البته پدرومادر من با رفتن من به کتابخونه الان موافق نیستن بخاطر همین آنفلانزا ولی من دیگه تحمل ندارم.... صبرم تموم شده یا مرگ یا کنکور...... یا آنفلانزا میگیرم تموممممممم یا درس میخونم تمومممممممممم
دیگه نمی خوام یه سال از زندگیم رو بخاطر شرایط زندگی از بین ببرم
:11:
سلام آرش خان ،چطوری؟؟غصه نخورین من خودم نفر آخری رو تقبل میکنم.نقل قول:
جواب سوالت:(فک کنم این باشه ها)از بین تصویر و جسم هر کدام که بزرگتر باشد سرعتش بیشتر است.
جاش آنالیز ترکیبی سال دوم. هم سالی و هم ترمینقل قول: