دوستان بین سامسونگ 6960 یا سونی ex700 کدوم رو پیشنهاد می کنید یا مدل دیگه ای روی این رنج قیمت (1.800 بانه)
دوستان بین سامسونگ 6960 یا سونی ex700 کدوم رو پیشنهاد می کنید یا مدل دیگه ای روی این رنج قیمت (1.800 بانه)
دوست عزیز هیچ کسی بدرستی نمیتونه در مورد میزان خرابی اجناس الکترونیکی در ایران شمارو راهنمایی کنه چون آمار مشخصی وجود نداره من نتیجه تحقیقات موسسه National Research Center رو برای شما اینجا قرار میدم این تحقیقات از روی پرسش و پاسخ از میان 75000 مشتری جمع آوری شده و درصد خرابی و نیاز به تعمیر پنلهای برندهای مختلف رو نشون میده.نقل قول:
این تحقیقات عمدتا در بین اجناس موجود در اروپا و آمریکای شمالی جمع آوری شده برای همین ممکنه در مورد سایر مناطق تفاوت داشته باشه.
-c6900 امكانات بيشتري رو در اختيارتون ميگذاره علاوه بر اينكه تصور قابل قبولي هم داره در بين edge led هانقل قول:
-در عين حال ex700 والبته ex710 كه ديزاين زيباتري هم داره ميتونه گزينه خوبي باشه
ممنون از مقایسه ات ... شما خودت بین مدل سونی و سامسونگی که گذاشتم کدوم رو توصیه می کنی؟نقل قول:
آیا کیفیت LED سامسونگ چندان جالب نیست؟(اگه ممکنه تجربه شخصیتو میخوام)
میگن سامسونگ چون فقط پنلش ساخت کره است و بقیه قطعاتش از چین میاد وسام سرویس مونتاژش می کنه کیفیت مناسبی نداره ... این درسته؟
دوست عزیز مدل تلویزیون من 40َA550 است فکر کنم کنترل مشکل دارد چون از فاصله 4 متری بیشتر نمی توان از آن استفاده کرد . می خواهم کنترل مدل های جدید را براش بگیرم شاید مشکل حل شود فقط دو سوال دارم :نقل قول:
1- امکان دارد با کنترل مدل های جدید سازگار نباشد ؟
2- امکان استفاده از کنترل های چندکاره که در بازار وجود دارد همانند کنترل های energy sistem وجود دارد ؟
-براي مدل هاي شما وجود داره بازارنقل قول:
-هيچ تفاوتي نميكنه هر مدلي كه بگيريد
-پيشنهاد مي كنم كنترل خودش رو تهيه كنيد كه مدل هاي چينيش هم اومده با قيمت 2-3 تومان
برای مصرف خانگی تلویزیون 40 اینچ ایا کار عاقلانه ای است که sharp le700 با حدود قیمت 1.600 بگیرم ویا بهتر است که سامسونگ c650 که حدود 1.200(400 تومان ارزانتر از شارپ) است بگیرم.(بیشتر از نظر کیفیت تصویر و کارایی که در اینده پشیمان نشوم که چرا بی خودی پول زیادتری دادم یا بر عکس چرا گول ارزانتر بودن انرا خوردم چون با تهیه پول ان زیاد مشکلی ندارم )
-با توجه به رويو ها و تست هايي كه از هر دو پنل وجود داره به نظرم C650 باز هم بهتر عمل ميكنهنقل قول:
-از نظر كنتراست
-از نظر امكانات
-از نظر uniformity بك لايت
-از نظر بازتوليد رنگ مشكي
.
.
c650 :
[HTML]http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c650-20100506527.htm[/HTML]
le700:
[HTML]http://www.hdtvtest.co.uk/news/sharp-lc46le700e-lc40le700e-20091117160.htm[/HTML]
ممنونم ابي جان ميبخشي كه زياد سوال مي كنم اين التون كه ميگيد اسم پاساژه ؟ دقيقا كجاي مشهده ؟ توي سعدي 50 نداشت مطمئنيد كه اونجا 50 وي 20 داره:11:نقل قول:
در خیابان دانشگاه یک مجتمع تجاری بلند است اون اسمش آلتون استنقل قول:
50 اینچ داره ولی 2.510 می فروشد