نقل قول:دوستان البته خودتون استادین ولی فقط جهت یاد آوری ، اگه میشه نوشته هایی که داستان بازی رو لو میده رو لطفا توی SPOILERS بذارید که کسایی که بازی رو تموم نکردن ضد حال نخورن .نقل قول:
ممنون .... :10:
Printable View
نقل قول:دوستان البته خودتون استادین ولی فقط جهت یاد آوری ، اگه میشه نوشته هایی که داستان بازی رو لو میده رو لطفا توی SPOILERS بذارید که کسایی که بازی رو تموم نکردن ضد حال نخورن .نقل قول:
ممنون .... :10:
آقا شرمنده ... چشم از این به بعد!!!
[SPOILERS] چشم قربان!!![SPOILERS]
گرافیک بازی خیلی خوب بود ولی انقد توی بازی همه چی شیر تو شیر بود که فرصتی برای لذت بردن از بازی گرافیک بالای بازی وجود نداشت.تازه خیلی از صحنه ها هم تاریک بودن و به سختی میشد چیزی دید.کلا اونطوری که تعریفشو می کردن نبود.
سلام خدمت دوستان مجله گیم ایوفورمر چند هفته پیش داستان بازی Call of Duty :MW2 را به انگلیسی منشتر کرد و بنده حقیر این متن را ترجمه و اینجا قرار دادم امیدوارم لذت ببرید!
توصیه: کسانی که این بازی رو تموم نکردن نخونن چون باعث میشه که لذت بازی از بین بره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جنگ های نو
"فقط برای رکورد"
پنج سال بعد از مرگ امران زاکائف به دست سروان مک تیویش PVT."Soap" Mac Tavish و مفقود شدن کاپتان پرایس Captain Price به علت مسائل منطقه ( خاور میانه ) و شرارت ارگانهای روسی و نیروهای ضد امریکایی جنگی در جهان با نام جنگ های نو Modern Warfare آغاز میشود...
در این راستا جنرال شپارد ( Gen.Shepard ) فرمانده کل نیروهای مسلح متحد امریکا که به عنوان جاسوس آمریکایی ها در انگلیس نیز فعالیت میکند!
شپارد پس از گرفتن افغانستان به وسیله نیروهای آمریکایی و دریافت اطلاعات محرمانه روس های سرگرد. لوپز CPL.Jozeph Allen را به عنوان جاسوس پیش افراد Makrov فردی که از روسیه متنفر و آزادی خواه نیروهای زاکائف هست, پس از قتل مردم در فرودگاه بین المللی روسیه سرگرد الن را شناسایی و او را به قتل میرساند جنرال شپارد ناراحت از این اقدام نیروی عملیاتی 141 را پس از جستوجو های بسیار به برزیل میفرستد و از آنجا منبع تامین مهمات ماکاروف "الخاندرو رویاس" Alejandro Rojas را شناسایی و دستگیر می کنند. ولی روهاس اعتراف نکرده و به دست کاپتان مک تیویش به قتل میرسد.
در همین حال آتش خشم روسیه به دلیل پیدا کردن افسر آمریکایی در بین افراد ماکاروف امریکا را علت قتل عام مردم در فرودگاه مسکو میداند به همین دلیل به آمریکا حمله می کند.
افراد کاپتان شپارد در آمریکا در حال دفاع از وطنشان هستند و شپارد برای اینکه به روسیه ثابت کند ماکاروف از انها نیست دستور پیدا کردن اورا می دهد... گروه عملیاتی 141 "Task Force 141" به تاجیکستان رفته و تمامی منطقه و زندانها را برای پیدا کردن و در صورت لزوم کشتن او میگردند که در بین گشتن زندان تاجیکستان کاپتان پرایس را که 5 سال در این زندان اسیر بوده را پیدا می کنند.
شپارد پس از شنیدن این موضوع :. دیگر اعتمادی به افراد 141 ندارد به همین علت آنها را برای دریافت اطلاعات محرمانه به دو کشور می فرستد...گروه 1 که افراد گروه تسک 141 به همراه Ghost , Roach به تاجیکستان می فرستد در آنجا پس از دریافت اطلاعات شپارد افراد باقیمانده از گروه را می کشد و در آخرین لحظات خبر خیانت شپارد به پرایس و مک تیویش میرسد.
شپارد پرایس و مک تیویش را جاسوس معرفی کرده و انان تحت تعقیب قرار می گیرند. اکنون نیروهای امریکا و روسیه در دستان شپارد هستند و همه به دنبال پرایس و مک تیویش می گردند انها در افغانستان برای کشتن شپارد اقدام می کندد و او را در تنگه ی ابو جهل واقع در شهر کابل گیر می اندازند و هلیکوپتر اورا سرنگون می کنند...پس از این حادثه کاپتان مک تیویش و کاپتان پرایس با سختی فراوان جنرال شپارد را می کشند و نیکولای از افراد کاپتان پرایس و مک تیویش شما ا از افغانستان به سوی ماموریت بعدی منتقل می کند...
منبع : مجله Gameinformer
مترجم متن فارسی: msaadat73
محتوای مخفی: [COLOR=Red]حتماً بخوانید![/COLOR]
مبخشيد يك سوال دارم هر چند ميدونم آماتور ولي با همين آماتوريش ما رو گير انداخته
من هر كاري ميكنم فول اسكرين نميشه و روي ويندوز اجرا ميشه از كجا بايد فول اسكرينش كنم با تشكر
فکر کنم اگر ALT+Enterرو بزنید جواب بده!
آقا ما این بازی رو تموم کردیم و با چاقو مخ یارو رو پُکوندیم ولی می نویسه 50% بازی رو رفتی!
جریان چیه؟
برای 100% شدن بخش تک نفره, بازی رو با همه درجه ها تموم کنین و همه اینتل ها یعنی لپ تاب ها رو هم جمع اوری کنین.نقل قول:
فکر کنم باید باید با vateran تموم کنیم ها: دی+پیدا کردن اینتل هانقل قول:
برای 100% شدن بخش تک نفره, بازی رو با همه درجه ها تموم کنین
آخه من هیچ اینتلی پیدا نکردم....ولی همه مراحل بجز 2 3تا رو با vateran رفتم شد 83%:eh:
نقل قول:ها... که اینطور :13:نقل قول:
پس بازی تموم شده
من خیال کردم مراحلی رو رد نکردم
ممنون از راهنمایی تون دوستان :11: