دروود
من هم خوراکم اینجور کارها است!فکر کنم گزاف نباشد اگر بگویم همه محابراتی ها را می شناسم:دی
اما من آخه مشکلی ندارم!و 3 شنبه هم باید برم دانشگاه پس از 1 ماه..!
Printable View
دروود
من هم خوراکم اینجور کارها است!فکر کنم گزاف نباشد اگر بگویم همه محابراتی ها را می شناسم:دی
اما من آخه مشکلی ندارم!و 3 شنبه هم باید برم دانشگاه پس از 1 ماه..!
منم همینطوریم !نقل قول:
قبلا 721 بودیم الان شده 740
من منظورم اینه که شما بیا که وارد تر هستی کار را انجام بدیم و پیگیری کنیم اسمی از شما سرویست نمی بریم بیا کمک من!نقل قول:
میایی؟!:41: حق وکالتت هم پرداخت میکنیم : دی
دوشنبه میریم! میایی؟!نقل قول:
---------- Post added at 02:51 AM ---------- Previous post was at 02:46 AM ----------
احیانا" شما همسایمون نیستی؟! اخه بیشتر جاها هنوز 740 نشده : دینقل قول:
شاتل خدا بیامرزتشش:2:
یادش بخیر تا چند شب پیش این موقع سرعت دانلودم 60 بود الان 10 هست!:41:
این آسیاتک هم زیاد مطمئن به نظر نمیرسه!
تو شیراز که فقط یه نمایندگی داره ، اونم وضع سایتش...
تو قسمت تعرفه هاش متن هاش رو از سایت شاتل همه رو کپی کرده:31: حتی اون Fair Policy و حتی نکرده یه لینک بهش بده!!!
زده حداکثر ، حداکثر سرعت 128 16 هست...
آدم این همه صبر کنه بی اینترنت 15 تومن هم پول نصب بده بعد همون شاتل باشه یا حتی بد تر!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تو تاپیک آسیا تک زده:
لازم به یاد آوریه که دوستانی که نامحدود دارن ، سرعتشون معمولا همون اسمی هست ، مثلا برای 128 ، همون 15 _ 16 رو دارن معمولا ، اما برای حجمی ها ، سرعت معمولا حول و حوش 400 تا 500 می چرخه ، یعنی دان بین 50 تا 60 می چرخه ، از این لحاظ خوبه ، اما حواستون به کمبود ترافیک باشه .ضمنا ، سرویس های 128 و 512 تقریبا هیچ تفاوتی با هم ندارند ، هم از نظر سرعت ، هم نظر ترافیک و قیمت ، هر دو سرویس ، سرعتشون بین 400 تا 500 هست .
و:
نوشته شده توسط Cleeev
آسیاتک فقط واحد فروشش گوشی رو بر میدارن و پشتیبانیش در روز شاید یه بارم به تلفن جواب نده... تازه هر وقت که توی شبکه شون مشکلی پیش میاد کامپیوترشون رو از تلفن قطع میکنن و دیگه یا همش اشفاله و یا گوشی رو بر نمیدارن... در ضمن، این آسیاتک پشتیبانیش انقدر آدمای بیسوادی هستن که فکر کنم هیچ کدومشون تا 5 دبستان هم نخونده باشن... یه مشت بیسواد رو که فقط بلدن کامپیوتر رو نگاه کنن رو نشونده اون پشت به عنوان پشتیبانی...
خدا رحم کنه!!!
اینها توی سایتشون مجبورن بنویسن 16 ولی تماس بگیری میگن چنده سرعتش و داون استریم چند اپ میکنیم!نقل قول:
یکی از دوستان چند صفحه قبل در مورد سرعت توضیح داده بود که 2مگ میبندن ! پشتیبانی شاتل هم گفت برو اسیا تک بگیر 2 مگ میبنده!:27:
بخدا پشتیبانی اسیا تک سگش می ازه به شاتل که مشترک را خر فرض میکنه و هر کدومشون یه جوابی میدن! یک بار من زنگ زدم تهران طرف قانون فیر پلیسی برای سرویس آرت میگفت من اصلا ندیدم و همچین چیزی شاتل نداره انکار میکرد اصلا.....
با دروود
من دوستانی را دیدم که نا محدود از این شرکت سرویس داشتند و بنا بر گفته دوستان در ارسال های پیشین نیز همان سرعت نامی خودشان بود اما سرویس های محدود حجمی دارای سرعت بسیار بالاتر و گاهی در حدود 1 مگ 2 مگابیت بوده اند.
دروود
امروز صبح همچنان پینگ حول و حوش 900 می چرخد.
دوستان سلام.
میخواستم بدونم شرکت ارم نت همون اوامهر هست؟
آخه امروز وقتی زنگ زدم 1888 گفت شرکت"اوا مهر"
درضمن میشه بگید ادرس شرکت ارم نت کجاست؟
دروودنقل قول:
در مورد پرسش نختس شما نمی دانم،اما ارم نت در خیابان آبیاری می باشد.
اینم تست سرعت من با وی پی ان سرور اکراین
فقط با وی پی ان برام اسپید تست کار میکنه
واقعا روز به روز بهتر میشه این ارم نت چشمش نزنم:دی شبی 2.5 رو راحت دانلود میکنم تازه با وی پی ان
حالا همتون نرید بگیریدا:دی خراب میشه یهو:دی