این منو مال start هستنقل قول:
بله میشه عوض کرد
Printable View
این منو مال start هستنقل قول:
بله میشه عوض کرد
آره عکس منوش هست بیشتر به خاطر وجود midomi این قسمتشو عکسشو گذاشتم.نقل قول:
بک هم عوض میشه ولی واسه این که واسه قسمت منوش عوض بشه باید بعد از عوض کردن بک soft reset بکنی:10:
بابا این ریرزی جدیده مشکل نداره !
من 60 تا آهنگ گوش دادم درست بود :دی
شاید زیاد انگولکش می کنی :34: :دی
شما بگو کدوم ورژن رو میگی .من که هنوز مانیلا بدون مشکل پیدا نکردم .اصلا هم سیخش نمی کنم از همون دفعه اول که موزیک پلیر رو اجرا می کنم دیگه فاتحش خونده میشه .
الان یه رام بدون مانیلا نصب کردم خیلی عالیه فعلا که اشکال خاصی توش ندیدم همینو نگه می دارم تا 6.5 اصلی بیاد:5:
درود بر دوستان عزيز:20:
قلم ما به دلايل نامشخص گم شد:37:.دوستان جايي رو سراغ دارند که قلم امنيا رو بفروشه.
مایکروتل داره...........
ولی حالا قلمش خیلی خوبه ؟؟؟
فقط به درد سافت ریست می خوره :دی
وقتی میتونی خلال دندون به اون کوچکی و سبکی استفاده کنی ، چرا قلم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ميخام قلمو.کسي ميتونه برام رديف کنه .آخه تهران نيستم.هزينش هم هر چقدر بشه ، ميدم.
یکی یه لینک خوب از بهترین رام 6.5 اگه داره بهم بده ممنونش میشم.
مانیلا نداشت نداشت. ولی ویز ویز داشت داشت
بابا بزارین تا 6.5 اصلی بیاد چون مطمئن باشین بدون مشکل وجود نداره...........یکی از دوستان اون سوالهای صفحه ی قبل رو لوفطا جواب بده چون سوال یه بنده خدای دیگه به اسم fakhred هم بود مخصوصا قسمت عربی شدن ...........راستی بچها این TCMP پلیر همون core پلیر هست یا فرق داره خیلی بی ریخته.........راستی بچها داداشم HTC G1 داره دارم تلاش میکنم ANDROID اونو با کمک برو بچهای GSMArena بندازم رو امنیا تازگی به آندروید 1.5 آپ کرده داداشم مثل هلو شده آدم میخواد بوخوره این ANDROID 1.5 رو........