منظورتون سریال بالا بود ؟نقل قول:
اول باید لایسنس قبلی رو ضربدر کنید بعد س ریال بالا رو بدید.
موفق باشید.
Printable View
منظورتون سریال بالا بود ؟نقل قول:
اول باید لایسنس قبلی رو ضربدر کنید بعد س ریال بالا رو بدید.
موفق باشید.
من روی ضربدر کلیک کردم و کلا لایسنس رو پاک کردم
در پنجره activate the application در قسمت activate commercial version کدبالا رو وارد کردم
بعد next زدم
و با پیغام activation error: cannot setup server connection مواجه شدم
ارور اتصال داده.نقل قول:
در هنگام اکتیو کردن به اینترنت باید وصل باشید.
اگه بازم ایراد می گرفت مهم نیست از همین صفحه key بدید.
موفق باشید.
با سلام دوباره
میشه در مورد trial resseter یه توضیح مختصری بدید .؟
برای ریست کردن زمان استفادهی آزمایشی ابتدا به قسمت Setting برنامه رفته و در بخش Self Defence تیک این Enable Self Defence را بردارید. سپس برنامه از برنامه به طور کامل خارج شویدو عمل تريال را انجام دهيد چون من نميدونم با چه تريال ريستي شما ميخواين كسپر را ريست كنيدنقل قول:
سلام عزیزنقل قول:
شما سعی کنید از تریال ریستی که در امضای من هست استفاده کنید . از بقیه خیلی بهتر و مطمئن تره و به جایی آسیب نمی زنه .
همان طور که داداشی بسیار عزیزم Karkas20 توضیح دادند :40: برای ریست کردن زمان استفادهی آزمایشی ابتدا به قسمت Setting برنامه رفته و در بخش Self Defence تیک این Enable Self Defence را بردارید. سپس برنامه از برنامه به طور کامل خارج شوید و بعد فایل را اجرا کنید .
موفق باشید .
با سلام
چرا همش فایلهای key واسه آنتی ویروس یا اینترنت سکوریی میدین بیرون.پس اونایی که pure دارن چیکار کنن؟:41:
دوست عزیز کی برای پیور زیاد نیست باید لایسنس اصل بگیری.چاکر شمانقل قول:
شما باید تریال ریستر از اینجا دانلود کنی و با توجه با اموزشش استفاده کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد فایلها:کد:www.---------.com
Internet Security 2011
N E W . S E R I A L
30 / 10 / 2010
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HHQGP-74Z9J-SWY6D-EK8HG