سرعت امروز خوب بود و من تاحالا خوب تونستم دانلود کنم
فقط یکم مشکل آی پی هستش که بدجوری اذیت میکنه
Printable View
سرعت امروز خوب بود و من تاحالا خوب تونستم دانلود کنم
فقط یکم مشکل آی پی هستش که بدجوری اذیت میکنه
دوستان یک مطلبی رو پی بردم گفتم به عرضتون برسونم :46::20:
شاتل از سری آی پی های 94 داره استفاده میکنه که از سوی خیلی از سایت ها تحریم شده :41:
خودتون میتونید تست کنید اگه آنتی ویروس کاسپرسکی داشته باشید هرکاری کنید نمیتونید آپدیتش کنید چون آی
پیتون با 94 شروع میشه :41::41::41:
اگه بخواهید از سرور پی سی دانلود دانلود مستقیم و با Resume انجام بدید نمیتونید دسترسیتون رو بستن آی پی
94 رو تحریم کردن :41::41::41:
w w w . p 3 0 d o w n l o a d . c o m
اگه بخواین به سایت خفن دانلود برید این رنج آی پی رو تحریم کردن :41::41::41:
w w w . k h a f a n d l . c o m
و 10 ها سایت دیگه که واقعا جای تاسف داره برای این شرکت که زحمت عوض کردن رنج آی پی هاش رو به خودش
نمیده:13::41:
دوستان من بارها این مطلب رو به شاتل متذکر شدم ولی حرف خودشون رو میزنن و میگن همینه که هست رنج آی
پی ماله ایرانه و اون سایت ها اشتباه میکنن(البته این رو من قبول دارم اکثر سایت های Find Ip Location میگن که
آی پی مربوط به ایرانه ولی بعضی از اون ها این رنج آی پی رو مربوط به امارات متحده عربی میدونن که همین کار رو
خراب کرده) خواهشا همگی این مطالب رو متذکر بشید چون شاتل نباید کاربراش رو به اینصورت تحت فشار قرار بده:10:
قبلا تو آی پی هاش رنج 84 رو هم قرار میداد با چند بار دیسکانکت کردن و کانکت کردن پشت سر هم موفق میشیدم
آی پی 84 رو بگیریم ولی جدیدا دیگه نمیشه آی پی 84 رو گرفت :41::13::19:
دوستان این مطالبی رو که گفتم حتما خودتون تست کنید و امتحان کنید تا در جریان باشید شاید کسی مسیرش به
اون سایت ها نخورده باشه تاحالا ولی اگه جزء افرادی باشید که دانلود انجام میدن حتما این 2 سایت رو بخوبی
میشناسید :5:
ممنون میشم یکم روی این موضوع دقیق شید و به شاتل موضوع رو اطلاع بدید تا برگرده رنج آی پیش رو عوض کنه و
به 84 تغییر بده :11::40:
ممنون از همگی دوستان :40::11::40:
Ip من هم همیشه 84 بوده:21: , 24 ساعته کاسپر مثله چی آپدیت میشه ... پی سی دانلود هم همیشه باز میکنه :21:
من از کسپر استفاده میکنم و رنج ای پی من هم 94 هستنقل قول:
تا به حال تو آپدیت اون هیچ مشکلی هم نداشتم!!
نمیدونم شماها چرا مشکل دارین!؟
من الان فقط نیمتونم وارد سایت خفن دانلود بشم ولی با پی سی دانلود هیچ مشکلی ندارم و راحت دانلود میکنم
سلام من امروز شاتلی شدم و سرویسم وصل شد الانم با adsl وصل شدم یک سوال از اساتید داشتم اگر از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد
مبارک باشه:11:نقل قول:
نه چه مشکلی....
تاپیک را منحرف نکنی که اقا مهدی میاد میزنتمون:31:
سرویس eco512 دارم :
امروز ساعت 12:32
ping yahoo.com 1809 ms
ping google.com 2069 ms
ping p30world.com 2063 ms
زنگ زدم نمایندگی میگه مشکل از مخابراته !!
کلا چند روزی هست صبح از ساعت 10 تا ساعت 4 بعد از ظهر سرعت افتضاحه
وضعیت بقیه دوستان چه طوریه ؟؟
ببینم احیانا در حین دانلود نیستین شما؟
پینگتون خیلی بالاس و کلا غیرطبیعه!!
وضعیت منو ببینید ساعت حدودا 1 ظهر هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب پینگی داری شما:18:
شما اخر مرکز مخابراتی را نگفتی یا....
اینم پینگ من...
اينترنتم امروز وصل شد. اين هم تست سرعت من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]