کسی زنگ زده ببینه چی میگن؟
Printable View
کسی زنگ زده ببینه چی میگن؟
دوستان وضعیت شمام مثه ما داغونه...؟؟؟:41:
ماله من پیج بزور باز میکنه سرعت دانلودم تو روز شده 10-15 شبا میره روی 4-5 :19::2:
تا یه ماه پیش شب و روز 190 بود:19:
این تستو از سرور باکو گرفتم که تقریبا از همه جا معمولا بهتر نشون میده:31: ( سرویس256)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب اوضاع سرعت دانلود یکم بهتره
من که میخوام یه خط بخرم از مخابرات سرویس بگیرم
میارزه 50 تومن پوله خط بده آدم اینهمه حرس نخوره هر دوره هم 110 هزار تومن پوله برق نده
خط که میگیری 2 هفته طول میکشه تا وصل بشه بعدش 1 ماه طول میکشه تا قبض بیاد از اونور باز حداقل 2 هفته طول میکشه تا dsl وصل بشه خلاصه از فردا اقدام کنی 2 ماه دیگه ردیفه.نقل قول:
مثه اینکه جدیدا 256 هم میدن :46:
البته فک کنم بدون قبض هم بتونی درخواست بدی.
احتمالا بجاش باید فیش خرید خط رو ببری.
اگه بشه 1 ماه جلو میفتی.
آره احتمالا با همون فیش هم میدن
گمون نکنم اینقدا هم طول بکشه
حالا امشب رجیستر کردم ببینیم کی اوضاع میزون میشه
فقط شماره ای ندن که adsl روش ارائه نشه
داتک داره ipw رو جمع می کنه !!! 2-3 روز پیش زنگ زدن گفت که دکل هاشو تا آخر شهریور جمع میکنه . میگه بیا بجاش وایمکس ببر !!! الان دارم 83000 تومان برای ipw میدم ! حالا باید 97000 تومان باسه وایمکس 512 بدم !!! منم جزء مشتریهای قدیمی بودم adsl 512 داشتم ماهی 54000 میدادم ..بخاطر تغییر جا نامردا گفتن که دیگه مشتری قدیم حساب نمی شی و باید تعرفه جدید رو بدی !! که مجبور شدم ipw بگیرم ...حالا هم میگه بیا وایمکس ببر !!! یعنی تا الان 43000 تومان کشیده شد روش !!! :41:
حالا میخوام پسش بدم برم ایرانسل بگیرم با این رقم میشه 1 مگ ایرانسل گرفت !!! فقط شنیدم که پشتیبانی ایرانسل نابوده ! می ترسم بگیرم خوب از آب درنیاد . نظرتون چیه ؟
مشكلي نيست.نقل قول:
مثه اينكه الان مخابرات روي فيبر هم سرويس ميده.
دوست من اگه سیستم قدیمی مخابرات باشه 256 هم به زور بهت میدن.بعد فکر نکن که ماله مخابرات مدینه فاضلس.من رفتم گفتم من نماینده یه شرکتم و نامه از طرف شرکت دارم بهم 1 مگ بدین .حتی حاضرم پولشو دوبرابر بدم.یارو گفت اگه پسر رییس جمهور هم باشی ما اینجا بیشتر از 256(اونم باید کلی نامه بیاری)بالاتر به کسی نمیدیم.نقل قول:
بعد مخابرات اصلا چیزی به اسم پشتیبان نداره.هر ایرادی که پیش بیاد خودتی و خودت.هیچ کس نیست کمکت کنه
من نمیگم داتک عالیه.اما بهتر از مخابراته.
الانم که چند روزیه که داتک داره بازی درمیاره و شبا سرعت کم میشه یا اصلا قطع میشه.من هر شب میزارم واسه دانلود الان که صبحه میبینم که چراغ مودم چشمک نمیزنه یعنی کار نمیکنه.نمیدونم دارن چیکار میکنن.باید زنگ بزنم ببینم چی میگن
دوست من من شنیدم شما برای وصل شدن به اینترنت ایرانسل باید اول وارد ه صفحه اینترنتی بشی و بعد یه کدی بزنی و بعد اینترنت وصل بشه.اولین سری که وایمکس ایرانسل اومد اینجوری بود.لان نمیدونم چطوری شده اما اگه همون سیستم قدیمی باشه و شما فایلی رو گذاشتی که دانلود کنی و خودت هم بیرون باشی و اینترنت قطع بشه بیاد حتما یکی بالاسرش باشه که بتونه دوباره اینترنت رو وصل کنه.درصورتی که شما بیرونی و دسترسی هم نداری.پس این سیستم واسه کسانی که دائم دانلود میکنم فکر نکنم خوب باشهنقل قول:
ببین از مخابراتی جایی میتونی ADSLبگیری؟
مودم اگه بصورت بریج باشه بعله ولی اگه Route تنظیم بشه خیر کافیه مودم روشن بشه.نقل قول: