نقل قول:
بسته ی مورد نظر به شما امکان فقط تنظیم محدودیت ها رو می ده، یعنی مثلا شما می تونید بگید کدام سرویس در کدام runlevel اجرا بشه، و به شما امکان استفاده از اونها رو نمی ده.
در مورد recovery خیلی ساده هست، در گراب دکمه ی shift رو نگه دارید، یک منو می آید در اونجا recovery را انتخاب کنید.
سلام
من با تغییر نام فایل S30gdm موجود در پوشه rec2.d به فایل K30gdm تونستم وارد محیط متنی بشم!
فقط یه سوال!
آیا الان runlevel سیستم 2 شده؟
آخه چون اسم پوشه rc2.d بود، من این جوری استنباط کردم که مربوط به runlevel ی 2 باشه!
واسه همین یک بار هم این تغییر نام رو با فایل های موجود در پوشه rc3.d انجام دادم، ولی بعد از ریستارت هیچ تغییری نکرد و دوباره وارد همون محیط گرافیکی شدم!
نقل قول:
مورد recovery خیلی ساده هست، در گراب دکمه ی shift رو نگه دارید، یک منو می آید در اونجا recovery را انتخاب کنید
به هر حال الان توی محیط متنی با تعدادی از دستورات رایج لینوکس آشنا شدم و می خوام که از این به بعد در این محیط برنامه نویسی کنم و از سرویس ssh و ... استفاده کنم.
حالا چند تا سوال در این رابطه می خواستم از خدمتتون بپرسم:
1- من اوبونتو رو روی Virtual Machine نصب کردم و سیستم عامل هاستم ویندوز XP هست، روی VM سیستم عامل های دیگه ای هم دارم ولی چون فعلا با لینوکس کار دارم، می خوام که VM رو طوری تنظیم کنم که به طور پیش فرض با اوبونتو بیاد بالا و کل سیستم رو در دست بگیره تا باز هم CPU کمتری مصرف بشه و تمرکز بیشتر روی عملیات لینوکس باشه. می خواستم ببینم آیا شما در این مورد می تونید کمک کنید؟ (یعنی در مورد نحوه تنظیم VM برای بهینه کردن استفاده از اوبونتو)
2- من در مورد برنامه نوبسی و کامپایل در محیط متنی، یک سری برنامه های ساده رو با کامپایلر GCC اجرا کردم، ولی حالا می خوام سورس یکی از برنامه های موجود در Repository اوبونتو رو که از سایت SourceForge گرفتم و به زبان C هست رو در محیط متنی کامپایل و اجرا کنم، ولی نمی دونم چه جوری؟ منظورم اینه که نحوه کامپایل یه پروژه بزرگ با تعداد زیادی هدر فایل و سورس فایل رو با کامپایلر GCC و در محیط متنی نمی دونم؟!
راستش میشه جواب این سوال رو با فرمان man gcc پیدا کرد، ولی خوب نیاز به زمان زیادی داره! و چون من به شدت عجله دارم، می خواستم اگه ممکنه از تجربیات شما استفاده کنم!
3- در مورد استفاده از سرویس SSH، چون من تا حالا باهاش کار نکردم اومدم سرویس OpenSSH-Server و PuTTY رو روی لینوکس نصب کردم و می خوام که از طریق ssh کلاینتِ پوتی به سرور ssh وصل بشم و بعضی از دستورات اون رو امتحان کنم، می خواستم ببینم:
اولا در بخش hostname/Ip address ی اینترفیس پوتی چی رو باید وارد کنم؟ (یعنی اینکه توی لینوکس hostname/ip address سرور رو از کجا باید دید؟ توی ویندوز که با دستور ipconfig میشه ip رو فهمید، ولی توی لینوکس نمی دونم!)
و دوما آیا این کار منطقا درسته؟ (یعنی هم کلاینت (پوتی) و هم سرور (openssh-server ) رو لینوکسِ VM باشه و بشه از کلاینت به سرور وصل شد!) یا اینکه از طریق پوتی روی ویندوز XP هاستم به سرور SSH روی لینوکسِ VM وصل بشم و یک سری دستورات رو امتحان کنم؟
ببخشید که سوالام اینقدر زیاد و طولانیه، ولی راستش به دلیل فرصت خیلی کمی که دارم و اینکه اصلا وقت کافی برای جستجو و مطالعه این مباحث ندارم، نیاز دارم که حتما از اطلاعات افراد باتجربه استفاده کنم!
خواهش می کنم در حد امکان راهنماییم کنید
بی نهایت ممنونم