كتاب آموزشي براي عربي اول دبيرستان ؟ :31:
كتاب آموزشي براي عربي اول دبيرستان ؟ :31:
دانشگاه که اون سر شهر هستش. رفت و آمدش شصت ساعت وقت می بره:13:یعنی برنامه درسیم به هم میریزه:13:نقل قول:
خیلی خیلی خیلی لطف می کنید..من که کل نت رو زیر و رو کردم چیز به درد بخوری پیدا نکردم
این کتاب هم سپردم به دوستان اگه کسی داره بهم بده..بابت سوالات ممنون:11:
اگر کتاب رو پیدا کردی هم خیلی خیلی ممنون:11:
شما کجا هستی خدمت برسیم یه سری دعوا کنیم؟:31:
قربانت:40:
نقل قول:
خواهش میکنم
والا منم که هم امتحان دارم هم واسه کنکور میخونم . اگه پیدا کردم حتما میزارم . دریغ نمیکنم . این تاپیک به خاطر همین باز شده .
اینجا اب وهوا خوب نیست بیای واسه دعوا . :33:شمالی هستم .:40:
باز میگردم .
تا دعوای بعد ...
سلام.برای فیزیک 1و2 پایه یه کتاب توپ معرفی کنید که فقط اموزش باشه و هردو توی یه کتاب باشن؟به جز اندیشه سازان اخه
اینجا گیر نمیاد:41::41:
برای امار هم یه کتاب بگید که هم اموزش باشه و هم تست؟
3- برای reading , closetest هم یه کتاب بگید.خیلی مشکل دارم
آمار گاج سفید درسنامه هاش کافیهنقل قول:
برای امار هم یه کتاب بگید که هم اموزش باشه و هم تست؟
3- برای reading , closetest هم یه کتاب بگید.خیلی مشکل دارم
ردینگ هم بهترین گزینه الان خیلی سبز میتونی از این لینک دانلود کنی
کد:http://kheiliii.com
نقل قول:
پس فاصلمون خیلی زیاده:46:
منتظر هستم
مزاحم درس خوندنت نمیشم
ممنون:10:
دوستان کسی شماره ای چیزی از اقای سبطی نداره . میخوام بهش بگم یه تجدید نظری در مورد این کتاب قرابت معناییش بکنه . جدی میگما . فقط زود باشین چون:
من دیگه دارم این دفعه جون شما نباشه جون این نویسنده های کتابهای درسی که ما رو اسیر خودشون کردن اینترنت بی سرو ته رو کم میکنم . خداییش هیچ تفریحی ندارم . حداقل یه سری اینجا میزنم . نمیشه این لا مذهب رو ترک کرد .
يه نكته اي خواستم ياد آور شم شايد بعضي ها قبول نداشته باشن ولي ميگم:
كتابهاي رمزينه = هدر دادن وقت !
من خيلي عصباني شدم برا همين هم اينو گفتم !!!
مثلا همين ديفرانسيل مهندس مهربان اينقدر بحث ها رو پيشرفته و پيچيده و طولاني كرده كه نه وقت كردم تست بزنم نه وقت كردم دوره كنم ! شايد نظر شما متفاوت باشه ! بهتره اينقدر كتابهاي رمزينه رو به اين و اون توصيه نكنيم !
کسی میدونه دینی همگامان رو از کجا میشه تهیه کرد؟ اگه سایتی داره اسمشو بگید لطفا.
این کتابا الان کتابفروشی های شهرستان(اصفهان)دارند؟؟؟نقل قول: