آقا علي اين كار گنج قارون و صبر ايوب ميخواد دماغه اين مدل كه ديگه اصلا و ابدا تو ايران گير بياد من قبلا اينجور چيزي ديدم و پرسيدم كوشا دماغه كامل چيزي حدود 1800 دلار ميشه تا به دست آدم برسه!!!!!!
Printable View
آقا علي اين كار گنج قارون و صبر ايوب ميخواد دماغه اين مدل كه ديگه اصلا و ابدا تو ايران گير بياد من قبلا اينجور چيزي ديدم و پرسيدم كوشا دماغه كامل چيزي حدود 1800 دلار ميشه تا به دست آدم برسه!!!!!!
صبر ایوب و گنج قارون!!!! عمر نوح هم باید بهش اضافه کرد!!
من صبر زیادی دارم و حوصله زیاد خرج این چیزها میکنم...اما در باب گنج قارون متاسفانه این یکی را شرمنده!!!:31:البته معمولا بیشتر قطعات بدنه را میشه ساخت.اگر یه صافکار وارد باشه میتونه بسازه.در واقع اسم گلگیر ساز از همین آمده که قطعات بدنه را میساختن اما الان که همه قطعات هست(مال ماشینهای تولیدی داخل) و در مورد خارجی ها هم گاهی میشه کسانی را پیدا کرد که قطعات اون را بسازن.
سالها پیش یه کامارو 71 دیدم که داشت بازسازی میکرد..فکر کنم حدود سالهای 78 بود.درب سمت راست اون را عوض کرد..البته در واقع روی درب را عوض کرد و این قطعه هم کاملا نو و عالی بود!سوال کردم از کجا خریده؟گفت یک بدنه ساز اون را براش ساخته با همان ابعاد و اندازه ها و بدون کوچکترین کم و کاستی.حتی محل سوار شدن دستگیره بیرونی و جای قفل هم کاملا مطابق اصل ساخته شده بود.بسیار کار تمیزی بود.خط روی درب و انحنای آن دقیقا با اصل مطابقت داشت.هزینه آن هم واقعا مختصر و جزئی حدود 15 هزار تومان!!حتی یه صافکار درجه یک هم به آن تمیزی نمیتوانست کار کنه و البته هزینه دستمزدش خیلی بیشتر از این میشد.هنوز هم اینجور کارگاهها هستند و شاید بتونند خیلی راحت مثلا دماغه یا کاپوت این کامارو را درست کنند.و البته هزینه ان هم احتمالا از 1800$ کمتر میشه...
فعلا که همین کامارو خورد شده هم ندارم!اگر داشتم لااقل دلم به اون خوش بود روزی یه تیکه ازش درست میکردم...:46:
سلام به همه
بچه ها همایش خودروهای آمریکایی جایی میخواد برگزار شه اطلاع بدین
دوس دارم شرکت کنم
مرسی
علی آقا این موضوعی که گفتین من رو یاد کارگاه آقای هادی نیکپور انداخت که بدنه ساز ایشونم از این کارها میکنه
راستی یه خبر بدم یه کم امیدوار بشین
یکی از بچه ها ی خودمون یه ایمپالا 74 خرید
دیروز هم بازم رفتم جمعه بازار چند تا نوا دیدیم تمیز هم پیدا میشد توشون
یکی از اونها سرمه ای بود از همون مدلی که محمد داشت ماشین واقعا تمیزی بود حیف نه دوربین دارم نه بلوتوث روی گوشی که حداقل عکسها رو با گوشی دوستم بگیرم
سلام بچه ها
این ایمپالا رو هم من از خواب بیدارش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای ول
کی میاریش تبریز؟وقتی آوردی بگو بیام ببینمش
آقا مبارکه
اینم همون 74
تبریک میگم.بنظر میرسه بدنه خوبی داشته باشه و اثری از تصادف شدید یا پوسیدگی نداره.حتی سقفش هم انگار مشکل نداره.اگر تونستین همین جوری از همه جای اون عکس بگیرید تا روزی که کاملا بازسازی شد بتونیم مقایسه کنیم.رینگ چرخ جلویی خیلی زیباست..
بابا ای ول
مبارکت باشه
فقط تو جمع کردنش خسیس بازی در نیار تا عروسک در بیاد
موفق باشی پسر
کاربراتور دو دهنه و دلکو مگنتی را توی عکس تشخیص دادم.درسته؟کمپرسور کولر و گویا رادیات جلو کولر هم داره.هود نداره.اگر خواستی بگیری حتما دست دوم و سالم بگیر چون ایرانی بدرد نمیخوره و نه اندازه درست حسابی داره و نه دوام و کیفیت.شکسته آمریکایی بهتر از نو ایرانیه!
کارت سوخت داره؟یا باطل شده؟
خوب ما داریم درباره skylark معروف به بیوک ایران حرف میزنیم که ربطی به دهه 60 نداره و فقط مربوط میشه به دهه 70 . همه موتور های این نوع skylark همه 8 بودند به غیر از 1 مدل که 6 سیلندر بودنقل قول: