-
باز چه خبره ؟ تعرفه ها رو از تو قسمت تعرفه سايت هم برداشتن ، يحتمل گرون تر خواهد شد. (احتمالا بنويسن تعرفههای جديد خدمات ADSL در راستای قانون هدفمندسازی يارانهها مثل همينی كه الان تاكسی ها نوشتن).
------------------------------------------------------------
شايد استفاده از اين نرم افزار جديد CRM كه كاری از MixofTix هستش يخورده كارها رو تسهيل كنه ولی به هر حال نقص نرم افزار قبلی چی بود نميدونم. اگه شما هم فعلا اين شماره مشتری رو دريافت نكردين بشينين اين پاورپوينت رو نگاه كنين تا با محيط كاربری جديد (البته از نظر من خيلی قديمی! ) آشنا بشين:
کد:
http://www.mixoftix.net/dlx/Naroun_ADSL_Tools.ppt
-
دوستان سلام تو این چند روز کسی با حواله بانکی شارژ کرده ؟ سوال دوم تعرفه پر حجم برداشتند؟ سوال سوم اگه تا چند روز تمدید نکینیم مشکل پیش میاد واقعا عجب گیری افتادیم
-
گند زدن رفته به همه چی خودشون نمیفهمن چیکار میکنن شرکت های دیگه که چند برابر این اسیاتک مشتری دارن کی از این لوس بازی و مسخره بازیا در اوردن
سایت سازمان ملل اینقدر دردسر نداره وارد شدن بهش
میخوای لاگین کنی تو اسیاتک باید هفت خوان رستم عبور کنی شماره مشتری شماری مغازه دار شماره واسطه و ... رو باید وارد کنیم
-
اگه کسی فهمید اینا دارن چیکار میکنن به ما هم بگین بدونیم:41:
-
برای من یوزر و پسورد رو ایمیل کردن اس ام اس هم زدن ولی وقتی وارد میکنمشون میزنه رمز عبور مجاز نمیباشد!! :41:
-
مثل اینکه هر چی به آخر سال نزدیکتر میشیم این آسیایی ها هم بیشتر حال و هوای خونه تکونی پیدا میکنن
سیستمشون کلا ریخته بهم
تلفن 1844 هم که ماشالا تعطیل...
-
سمت چپ اکانتم زده:
توجه:
پرداخت 3 ماهه، 6 ماهه و يكساله هزينه شارژ به ترتيب مشمول 8 و 18 و 25 درصد تخفيف ميباشد.
ما که هر چی حساب میکنیم هیچ تخفیفی نیست
چجوریاس؟
-
هیچ تخفیفی وجود نداره زر مفت
-
دوستان با 168000 تومان چند گیگ حجم 3 ماه سرعت 512 میتونم بگیرم میشه کسی راهنمایی کنه؟
-
دوستان الان باید چه جوری ریز مصرف بگیرم هر چی می گردم تو سایت جایی رو نمی بینم
این فرم یوزر پس رو هم پر کردم اما خبری نشد