خسته نباشیننقل قول:
Printable View
خسته نباشیننقل قول:
سلام دوستانبنده امروز ماشینو بردم واسه نظر کارشناسی تعمیرکاری واسه جلوبندی..چرخ جلو رو باز کرد و نشونم داد گفت سیبگو و ...باید عوض بشه و این میله رو ببین داره میچرخه..و از اینحرفها..
حالا سوالم اینه میشه عکسی از اون جلو پشت چرخ بزارید و بگین اسم اون قطهات چیه ؟؟؟
ممنونم میخوام بدونم برم بدم نمایندگی یا خودم وسیله هاشو بخرم و بدم تعمیرکار عوض کنه ؟؟
گارانتی هم ندارم.
من یدونه عکس از پشت چرخ جلو گرفتم همون وقت که صفر بود بابت حسگر ABS اش(چرخ دنده هه) ببین کارت رو راه میاندازه یا نه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور میشه کلاج و دنده رو نرم تر کرد؟ امروز یه 89 نشستم نسبت به 87 من خیلی نرم تر بودن
ممنون بابت عکس ..منم جاهایی که میخوام اسمشو بفرمایید خط کشیدم ولی ..شما چطوری عکس رو اپلود کردین ؟؟ اخه سایت تو صفحه پیشرفته جایی نداره .نقل قول:
آپلود سنتر که مسدود نباشه زیاده برای نمونه در اینجا عکس را آپلود کنین و لینکی که میده رو استفاده کنین:نقل قول:
ممنون دوست مننقل قول:
بنده هم جاهایی که میخواستم اسمو بفرمایید عکس گرفتم ..
دوست عزیز متوجه منظورت نشدم , اسم این قطعات که قرمز کردی رو میخوای؟نقل قول:
نام قطعات از بالا به پایین:شیلنگ روغن ترمز-پوسته لنت ترمز - گردگیر پلوس - میله پلوس - سیبک - رادفرمون اون میله عمودی هم نمیدونم چیه چون 206 نداشتم شاید مال اتصال لیور دنده به گیربکس باشه ولی به جلوبندی ربطی نداره-
برای دنده تعویش واسکازین با نمونه اصلی!نقل قول:
برای کلاچ هم تعویض مجموعه دیسک و صفحه!
درضمن مگه کارکرد ماشینتون چقدر هست؟؟ دیسک و صفحه با رانندگی عادی بالا 100هزارتا جواب میده فقط ممکنه کمی سفتتر بشه تسبت به روز نویی!
واسکازیین مشکلی نداره تعویضش:46:
میله موج گیر هست:46:نقل قول:
amir@sh نام قطعات از بالا به پایین:شیلنگ روغن ترمز-پوسته لنت ترمز - گردگیر پلوس - میله پلوس - سیبک - رادفرمون اون میله عمودی هم نمیدونم چیه چون 206 نداشتم شاید مال اتصال لیور دنده به گیربکس باشه ولی به جلوبندی ربطی نداره-