یکی از دوستان از کیفیت خدمات بگن و اینکه آیا طرح شبانه رایگان هم این شرکت داره یا نه ؟
Printable View
یکی از دوستان از کیفیت خدمات بگن و اینکه آیا طرح شبانه رایگان هم این شرکت داره یا نه ؟
کیفیت چنگی به دل نمیزنه! در حالت عادی که مشکل نداره در روز 2-3 نوبت قطعی که داری...نقل قول:
پینک که افتضاح! من که کلا بی خیال بازی شدم این مدته
پشتببانی هم که ماشالا جوابگو نیست و همیشه هم باید در صف انتظار طویل تا متصل شدن به پشتیبان بمونید !
اگه نامحدود بگیری اونم فقط فقط واسه دانلود میشه یه جای دلت جاش بدی اگر نه...
من که قرارداد مدت دار باهاشون بستم اگر نه الان 2-3 ماه بود جمع آوریش کرده بودم... ( میتونید از جناب شایان هم بپرسید کیفیتش جطوره...! )
الان 1هفته هست که رسما پهنای باند کم اوردن خود پشتیبان اعلام کرد! و وضعیت واقعا افتضاح شده...
کلا همه چی تعطیل...
در آخر صحبتم میتونم بگم " دوستان گول قیمتاش رو نخورید! برید یه شرکت با کیفیت تر... "
پینگ حال حاضر فن آوا رو ببینید لذت ببرید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی رو هر سرعتی بخوای میبندن.نقل قول:
من اول رو یک مگ بودم گفتم ببرید بالا گفتند چشم:n02: وبگردیو آپلودم خیلی عالی شد.
ولی معمولا یک مگ رو رو 2مگ میبندن.2مگ رو 4مگ.
حاجی معلوم نیست مرکز شما چجوریه ولی من الان 20 روز دارم همه چی خوبه!نقل قول:
تمام شرکتارو هم سرویس داشتم همشون قطعیو پینگ بالارو داشتن رو سرویسی که در حال حاضر میگیرم با توجه به تعرفه!!
من تو بازی پینگم 50س!
قطعی الان 4روز که نیم ساعتی پیش میاد طبیعیه!
خداییش راضیم.شما یه جای کارت میلنگه.بهرحال خطو سیم کشیو چیزای دیگرو تست کن.
خداحافظ:n09:
برای من که قبلا مخابرات بودم ، بهتره ،نقل قول:
قطعی هم برای من کمه ، فقط روزی 3-4 بار دستم به سیم Lan میخوره قطع میشه :n09:
دوست من من 6ماه دارم این سرویس اوایلش خوب بود اما الان...نقل قول:
من نمیدونم چرا شما مشکل نداری! چون من با معاونت بخش فنی صحبت کردم و این time out ها رو خودش تایید کرد...
امیدوارم تا آخر همینطور بمونه ماله شما! منم اوایلش مثل شما خیلی تعریف میکردم :n01:
البته از حق نگذریم این خیلی خوب که خودشون قبول دارن مشکل رو... (برخی از ISP ها زیر بار مشکلشون نمیرن!) و امیدوارم که رفعش کنن و کیفیتش بیاد مثل روزای اول...
بچه ها یک سوال دارم من الان 3 روز فن اوا دارم نا محدود بعد از چند ساعت دانلود پشت سر هم دیگه نه دان میشه کرد نه وبگردی / مومو خاموش کردم نشد زنگ زدم پشتیبانی میگه شما وصل هستید تعجب اورش اینه که همه ی چراغ های مودم روشنه ولی کار نمی کنه کلا به طور مثال امروز از 4 صبح قطع شده بود تا 8 بعد از چند بار ریست کردن درست شد ( بعضی ها گفته بودند 10 دقیقه مودمو خاموش کنی یعد روشن کنی درست میشه اما من 10 بار خاموش و روشن کردن نشد ) لطفا اکه کسی اطلاعاتی داره جواب بده
مودمم تیپیلینک هست تا حالا هم مشکلی نداشته و برای تست بردم یکجا سالم بود
برای اینکه شامل اون قطعی نشیم راه حلی وجود نداره؟؟؟
یه مودم دیگه رو بیار تست کن روخطت ببین اون وصل میشه یا نهنقل قول:
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
اقا متاسفانه مودم دیگه ای ندارم - شما هم وقتی به صورت ممتد دانلود می کنید بعد 10 الی 12 ساعت با این مشکل مواجه می شید؟ شما چیکار می کنید؟
لطفا دوستان دیگه هم اگه اطلاعاتی دارند راهنمایی فرمایند