بچه ها سعي كنين آلبوم رو توي يه گوشي يا يه ام پي تري پلير خوب كپي كنين وبا يه هندسفري خوب گوش كنين . خيلي حال ميده :8:
Printable View
بچه ها سعي كنين آلبوم رو توي يه گوشي يا يه ام پي تري پلير خوب كپي كنين وبا يه هندسفري خوب گوش كنين . خيلي حال ميده :8:
اگه پولامو بدن واست عروسی میگیرم/روزی صدهزار دفعه برای چشمات میمیرم
این زنش بدجوری روش تاثیر گذاشته ها :D
خیلی باحاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی بهت خندیده خیلی قشنگه :20:
یه سوال دارم ... لولای شکسته یعنی چی ؟ :31:
لولای در دیگه چیه ؟ :8:
آلبوم رو کلا گوش دادم ...
همه آهنگاش عالی بودن.
فقط آهنگای لولای شکسته،دلشوره،دریاچه مرده عالی نبودن، خوب بودن.
لولا دیگه - همون چیزی که در روش میچرخهنقل قول:
اگه بشکنه که دیگه هیچی ...
---------------------------------------------
نظرمو درباره آلبوم تا آخر شب میدم چون هنوز کامل گوش نکردمش
آره تو مصاحبه با اتفاق نو گفته بود که همسرش روش خیلی تاثیر گذاشته و یه قطعه مخصوص اونه!!!نقل قول:
خداییش از لولای شکسته خوشم نیومد آخه شعر نو و پاپ....
ولی صدبار میگم محسن عاشقتم
عاااااااااااااااااااااااا اااااااااااالی بوووووووووووووووووووووووو ووود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آره همون لولاي در ه . اگه به دقت آهنگ رو گوش كني اولش صداي يه دري كه باز ميشه مياد و از صداي در معلوكه كه لولاش شكسته :20:نقل قول:
دلشوره و درياچه مرده كه تنظيم و آهنگسازيشون فوق العادست :40::8:نقل قول:
اي دلخور از گريه ... مرد پر از گريه
بغض ترك خورده ... درياچه مرده
با گريه جاري شو ... بازم بهاي شو
با درد خلوت كن ... از غم شكايت كن
:40::40::40:
خیلی خوشحالم که همه طرفداراش راضی هستن . :8: ( البته اگه نگین تخریب )
خدا کنه اون آلبوم هایی هم که ما منتظر هستیم ما رو راضی کنه .
البته آهنگ دور آخر یه چیز دیگه بود :11:
خیلی دلم گرفته از خیلی ها ....
کجاست بگو اون همه آهنگای خوب ... اما تو کوه درد باش ... طاقت بیار و مرد باش
یادش به خیر خیانت ، متاسفم ، سه شنبه ها ، کفتر چاهی ، لنگه کفش ،
محسن چه ترانه هایی می خوندی ، نه ادا اصول داشت ، نه ترانه ها سحطی بود ، آخ صدات وای چه صدایی بود ، همون صدای زخم دار دوست داشتنی ، با صلابت میخوندی ، چیه ! ؟ چی شده مثل ترسو ها میخونی !
محسن دلم گرفته به خدا ، من کم تحملم ، اهل جنوب نیستم ، ولی وقتی تراک اول ژاکتت رو گوش دادم گریه کردم ، به خدا برای این همه پسرفت گریه کردم ، محسن چی شده ، ؟ این ترانه ضعیف چطور تونست نظرت رو به خودش جلب کنه ؟
محسن جان ، یادته همه جا میگ فتی جنس صدای من واسه شاد خوندن نیست ؟ یادته می گفتی اهل شیش و هشت نیستی ، یادته می گفتی عاشق فرهادی ؟ پس چی شد ؟ فرهاد ترانه های شهیار قنبری و احمد شاملو رو میخوند ، ولی تو .. ؟
تو میخونی : دختره می پره ؟ ؟ یعنی باور کنم ؟ ای خدا اگر اهنگ دور آخر نبود باید کلا بی خیال میشدم و می رفتم سراغ همن آلبوم های قدیمی ، ... من دلم گرفته محسن /... من عاشق همون صلابت متاسفم هستم ، من بغضت توی ابرای پاییزی رو میخوام ، من عاشق شدنت رو با عروس قصه میخوام ، آخه به من بگو چرا ادا در میاری موقع خوندن ، همش صداتو یه جوری میکنی ، افکتهای الکی میدی به صدات ، ...
میدونم الان چه برخوردی میکنند بعضی از هوادرانت ولی فقط اومدم بگم دلم گرفته محسن ، یک سال و نیم منتظر معجزه ی صدات بودم و حالا ...
محسن جان هنوز هم آهنگات روزی ده بار ، صد بار .. گوش میدم امروز آلبومت رو شاید صد بار از صبح گوش داده باشم ولی ...
محسن به پشت سرت نگاه کن به قبل از یه شاخه نیلوفر ، من در جایگاهی نیستم که تعیین تکلیف کنم برات و حتی توصیه ، ولی خواهش میکنم نیم نگاهی به عقب داشته باشه ... ازت معذرت میخوام محسن عزیز ...
مرهم بزار با حرفات رو زخم عمیقم ...