سلامنقل قول:
تایم اوت اکثرا به علت اختلال یا شلوغی سرور های ISP هستش
یک مقدار ناچیز ممکنه به علت نوسان بالای SNR باشه که اونم مربوط به ISP میشه
پنل هم پیغام خطا در سایت!!!لطفاً مجدداً تلاش نمایید میده
Printable View
سلامنقل قول:
تایم اوت اکثرا به علت اختلال یا شلوغی سرور های ISP هستش
یک مقدار ناچیز ممکنه به علت نوسان بالای SNR باشه که اونم مربوط به ISP میشه
پنل هم پیغام خطا در سایت!!!لطفاً مجدداً تلاش نمایید میده
همین قطع بودن باعث شده وقتی زنگ میزنم آسیاتک میگه مودمو روشن کن تا بتونم تغییرات اعمال کنم در صورتی که چراغ اینترنتم
روشنه
نقل قول:
Bukht (بوخت)بوخت یک شماره اختصاصی ازمکان قرارگیری رانژه خط مشترک درMDF مخابرات میباشد،که شامل 3 بخش : ردیف - طبقه – اتصالی است . هر خط تلفن بوخت اختصاصي خود را دارد که بااستفاده ازهمین بوخت مسئولین مخابرات میتوانند محل دقیق رانژه شدن خط مشترک راپیداکنند .
نقل قول:
یادمه من هم همین مشکل رو داشتم اول ثبت نام، بهم گفتن قبلاً از شرکت دیگه سرویس داشتی و اون هنوز جمع آوری نشده!!
بعد یادمه یکی از پشتیبانهای آسیاتک بهم گفت که شخصاً برم مرکز مخابراتی بگم مشکل رو برطرف کنم، که منم پا شدم رفتم مرکز مخابراتی، بهم گفتن شما نمیخواد کاری بکنی خود شرکتی که ثبت نام کردی باید پیگیری کنه!
دوباره زنگ زدم به آسیاتک، یکی دیگه از پشتیبانا بهم گفت که ما خودمون پیگیری میکنیم و شما لازم نبود اصلاً بری مخابرات!!
بعد کلاً همینجوری داستان داشتیم الکی که آسیاتک بهم میگفت باید کارشناسامون رو بفرستیم مرکز مخابراتی که مشکل رو برطرف کنن!!
حدود 2 3 ماه طول کشید! آخرش یکی از پشتیبانا بهم گفت که این مشکلات معمولاً به این دلیل هست که پورت خالی نداشتیم در مرکز شما!! (مرکز مخابراتی سلمان فارسی)
فکر کنم از توی پنل سرویس عصرانه و گیگ باکس 30 گیگی حذف شده
میشه چک کنید؟
ممنون
با توجه به اون مصوبه دیگه دهن همه سرویس شد و رفت پی کارش حالا بازم بشینید بزنید تو سر و کله خودتون که چرا گرون شد
طبق تماسی هم که امروز گرفتند گفتند تازه مصوبه های جدیدتری هم در راهه برای حمایت از اینترانت ملی
پس منتظر گرونی های بعدی ترافیک خارجی هم باشید یا مگر اینکه عقل ها تکون بخوره تا بجاش دهن اون زیرساخت سرویس بشه
این 3 ماه 90 گیگم که برداشتن!!!؟
الان بهترین سرویسش برای خرید چی هست؟ حجم بالا
میشه 12 گیگ سه ماه خرید بعد گیگ باکس 90 گیگی روش زد؟
کلا سرویس های جشنواره ای حذف شدهنقل قول:
گیگ باکس 90 گیگ هم از 72 تومن شده 125 تومن
دوستان یک بن تخفیف 22تومانی موجوده هر کی میخواد 15تومان میدم در صورت تمایل پ.خ بدید
الان از HiWeb با من تماس گرفتن (+982129400000) اوپراتور گفت قراره از امشب همه ی ISP ها طرح های جشنواره ی خودشونو حذف کنن و قراره ترافیک آپلودی واسه ی مشترکین قدیمی و جدید هزینه داشته باشه
گفت اگه میخواین طرح های جشنواره رو بخرین امشب تا قبل از ساعت 24 اقدام کنید
جریان چیه ؟
راست میگن ؟