خطت افتضاحه عزیز! البته سرعتت زیاد به اون نباید ربطی داشته باشه ولی در کل خیلی داغونه خطت. فقط نویزه به جای سیگنال!نقل قول:
Printable View
خطت افتضاحه عزیز! البته سرعتت زیاد به اون نباید ربطی داشته باشه ولی در کل خیلی داغونه خطت. فقط نویزه به جای سیگنال!نقل قول:
برای حلش چه کاری می تونم بکنم؟نقل قول:
من یک کابل جدید از ابتدای ساختمون تا مودم کشیدم.
چه کاری می تونم انجام بدهم ؟ استفاده از میکروفیلتر فایده ای داره؟
ممنون
وضعیت خطتون چندان هم بد نیست. Snr آپ استریم خط شما بالاست (به خاطر استفاده از مد g.dmt) ولی برای downstream برعکسه. از مد adsl2plus استفاده کنید snr اون ds هم بالا میره و وضع سرعت پایدارتر میشهنقل قول:
سلام دوستان بستانکاری پارس انلاین چجوریه مثل های وب هستش ؟ یعنی اگه از حجمت بمونه به اندازه همون برات بستانکاری میزنه و تغییر سرویس بدی اون بستانکاری رو از مبلغ کم میکنه ؟
و سوال دیگه حجم سرویس برا دوره بعد قابل انتقاله ؟
سلام علیکم... من کمتر به ماهی میشه از پارس آنلاین سرویس 1مگ رو گرفتم.خونمون هم تهرانه.یکی از دوستام دقیقا همین سرویس رو گرفته و سرعت دانلودش 700-800 هستش و لی برای من فوق فوقش میره رو 500:n03:... ما مرکز تهرانیم(بهارستان) و اونا شمال تهران. علتش چی میتونه باشه؟؟؟
برو شکر خدا کن که 500 تا سرعت داری :n29:نقل قول:
نویز خط، شلوغی مرکز مخابراتی، محدودیت در اکانتینگ، ... برای اطمینان میتونی استاتوس مودم رو ببینی یا عکسش رو اینجا بذاری تا دلیلش رو واضحتر متوجه بشی.نقل قول:
دوستان داخل باشگا مشتریان هر چی سعی میکنم شماره عضویتم رو وارد کنم میگه همچین اکانتی وجود نداره! باید چکار کنم؟:n11:
adsl modulation رو بزار روی adsl 2+ بهتر می شه ولی بازم snr دان استریمت خیلی پایینه.نقل قول: