سلام من خطم نویز داره و روی نه مگ بسته شده. اگه بخوام خطم رو روی همون 2 مگ ببندن باید چیکار کنم؟
Printable View
سلام من خطم نویز داره و روی نه مگ بسته شده. اگه بخوام خطم رو روی همون 2 مگ ببندن باید چیکار کنم؟
اول یه عکس ازمشخصات خطت بذار ببینیم چطوره وضعیتش شاید با 4 مگ مشکلی نداشته باشهنقل قول:
سلام
آقا این قضیه شکایت چیه؟
من در جریان نیستم؛ برای سرعت شبانه اس؟
خب اگه شکایت کنی به نتیجه میرسی؟
من الان اگه از پـ ـروکـ ـسی داخلی استفاده نکنم، 1 گیگ هم نمیگیره ! :n27:
خطت تا 2 مگ بیشتر نمیکشه با اینحال زیر 1 مگ (690کیلوبیت) آپ شده که خیلی بده که البته به نظرم مشکل سیمکشی داخلی باشه . زنگ بزن بهشون بگی خطتو روی 2 مگ ببندننقل قول:
ممنون فقط نمیدونم که باید به کجا زنگ بزنم؟ به پشتیبانی شهرمون گفتم که گفت مشکل از اینه که پسورد پارس آنلاین رو عوض کردم !!!نقل قول:
اونو که چرت گفته به نظرم زنگ بزن تهران بگو که مشکلت رو حل نمیکنن شاید خودشون بتونن دان استریمت رو کم کنننقل قول:
من به خودشون شکایت کردم گفتا که به کارشناس لایه بالاتر میگن اما میدونم که آخرش چرت تحویل میدن خیلی مسخره شده شبانه اش حالا ببینم من به نتیجه میرسم قبلا دلم خوش بود با 512 ؛2 گیگ می گرفتم الان که 1 گیگ هم نمیشهنقل قول:
نقل قول:
منم دقیقا اوضام همینه !
ولی هنوز هیچ اقدامی نکردم..
اوایل که از پارس گرفته بودم (حدود 1 سال پیش) واقعا شبانش خوب بود ! یعنی من بدون استفاده از هیچ ترفند و چیزی شبی حداقل 5 گیگ رو دانلود داشتم !
یه شب هم که حتی 10 گیگ هم گرفتم !!
الان نمیدون مبا اعتراض چیزی درست میشه یا نه
سلام
من کمتر از یک ماه هست که پارس آنلاین گرفتم، سرعت دانلودم خیلی متغیر هست ، یک روز خوب هست و یک روز بد. نمی دونم دلیش چی هست ؟!
عکس از وضعیت خط در مودم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]