دم همتون گرم! دومین شکایت رو هم با خط دیگه ثبت کردم دهنشون سرویسه تازه ادعای خسارت و جریمه هم کردم
یعنی یه حساب سرانگشتی کنید ببینید چند میلیارد تو همین 10 روزه به جیب زدند تازه اطلاع رسانی درست هم که نکردند و خیلی ها هنوز تو باغ نیستند
Printable View
دم همتون گرم! دومین شکایت رو هم با خط دیگه ثبت کردم دهنشون سرویسه تازه ادعای خسارت و جریمه هم کردم
یعنی یه حساب سرانگشتی کنید ببینید چند میلیارد تو همین 10 روزه به جیب زدند تازه اطلاع رسانی درست هم که نکردند و خیلی ها هنوز تو باغ نیستند
برا من حدود 17 گیگ زدن تو پنل ولی تماسی نگرفتن
چون میترسن تیکت رو ببندن و من تجدید نظر بزنم:n02:
به محض بسته شدن شکایت با استفاده از مستنداتی که دوستان در اختیار گذاشتن تجدید نظر میزنم
باشد که رستگار شوند:n13:
دقیقا! ببینید چقدر زرنگند که میخوان آب ها از آسیاب بیفته بلکه گندش کمتر در بیادنقل قول:
برای همین من شکایت دوم رو بر اساس اون ماده زدم البته با یه خط دیگه
درود به همه دوستان.
تا می توانید اطلاع رسانی کنید چون هنوز تعدادمون کمه و می تونم تضمین بدم 90% نمی دونن.
همچنین یادتون باشه حتما از سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت ثبت کنید که توسط بازرسان سازمان تنظیم مقررات نیز قابل مشاهده باشد و نه داخل بخش صدای مشتریان خود اساتک.
موقع درخواست تجدید نظر میشه فایل جدید اضافه کرد؟نقل قول:
این عکس جدیده از قرارداد رو میخوام اضافه کنم
بله، من توی درخواست تجدید نظر عکس قرار داد + عکس تبلیغ اپلود رایگان رو اضافه کردمنقل قول:
هرچی کلّاشه تو همون واحد 4 هستش. فقط از طریق 195 شکایت بزنید تا حساب ببرندنقل قول:
همونا هستن که به درخواستای 195 رسیدگی میکننا ... ولی قبول دارم تا زور سازمان بالا سرشون نباشه اقدام جدی نمیکنننقل قول:
موارد نقض تعهدات قرار داد مشترکین توسط آسیاتک
سلام
شرکت انتقال داده های آسیاتک از تاریخ 18 بهمن 1395 اقدام به نقض تعهدات خود نسبت به مشترکین ADSLنموده است. آسیاتک در 17 بهمن و تنها یک روز قبل از عملی کردن تغییرات خود آن را از طریق پنل کاربری و اخبار سایت که ممکن است هنوز خیلی از کاربران ندیده باشند اطلاع داد. تغییر مذکور محاسبه ترافیک ارسالی کاربران است. این امر موارد متعددی از تعهدات آسیاتک مندرج در قرارداد فروش اینترنت پرسرعت این شرکت را نقض میکند.
در ماده 6 تحت عنوان تعهدات آسیاتک آمده است:
6-1 آسیاتک ارئه یک یا چند مورد خدمات یا تجهیزات را به خرید یا چند مورد دیگر مشروط نمی نماید.
لیکن آسیاتک در توجیه حذف آپلود رایگان گفته است که ارائه سرویس های رایگان دیگر از قبیل: فیلم نت، فیلیمو، آیو، آی سیما، آسیا دی ال و پیام رسان گپ، دلیل حذف این بخش از خدمات شرکت است.
6-2 آسیاتک متعهد می شود که به همان ترتیب اعلامی در تبلیغات و بازاریابی خود قراردادها را تنظیم کند.
در نقض این مورد باید گفت که علیرغم اینکه بسیاری از کاربران به خاطر تبلیغ آپلود رایگان این شرکت از طریق رسانه های مختلف جذب آن شده اند، آنها این مورد بسیار مهم را در قرارداد ذکر نکرده اند تا به ظاهر برای خود توجیه داشته باشند که این جزئی از حقوق مشتری نیست! بدیهی است که قرارداد می بایست مطابق با تبلیغات تنظیم می شد و قصور شرکت در تنظیم قرارداد موجب سلب مسئلویت آنها نیست.
6-6 آسیاتک متعهد می شود تا پایان دوره اشتراک انتخابی، تغییری در شرایط مقرر در قرارداد نخواهد داد مگر اینکه بر اساس اعلام سازمان مجبور به اعمال تغییرات باشد...
در نقض این بند واضح است که حذف آپلود رایگان سرویس ها هیچ ربطی به سازمان نداشته و آسیاتک به تصمیم خودش این کار را انجام داده است.
6-8 چنانچه به تشخیص آسیاتک، اصلاحات یا ایجاد تغییرات در متن قرارداد ضروری باشد، پس از تایید سازمان، حداقل 14 روز قبل از لازم الاجرا شدن نسبت به تحویل نسخه کتبی یا الکترونیکی به مشترک اقدام نموده و مشترک در طی مدت مذکور می تواند اعتراضات خود را به صورت کتبی و یا الکترونیکی به آسیاتک اعلام نماید.
مجددا این بند نیز نقض شده است. چرا که اولا این تغییر به تایید سازمان نرسیده و ثانیا آسیاتک به جای مهلت 14 روزه تنها یک روز قبل از اجرای تغییر اقدام به اطلاع رسانی محدود در این زمینه کرد.
تبصره: در خصوص قراردادهای قبلی، آسیاتک موظف به کسب رضایت مشترکین جهت اعمال تغییرات می باشد.
با توجه به تبصره فوق آسیاتک موظف است رضایت مشترکین پیش از 18 بهمن را که خواستار ادامه سرویس آپلود رایگان هستند جلب نماید.
لازم به ذکر است علاوه بر نقض موارد فوق از قرارداد شرکت آسیاتک با مشترکین سرویس اینرنت پر سرعت، سیستم محاسبه حجم این شرکت نیز پس از اعمال این تغییرات، یعنی از 18 بهمن دچار ایرادات متعددی شده است. از جمله اینکه آپلود در ساعت رایگان سرویس ها نیز محاسبه شده و از این عجیب تر آپلود هنگام استفاده از سرویس های رایگان فیلم نت، فیلیمو، آیو، آی سیما، آسیا دی ال و پیام رسان گپ نیز در همه ساعات روز محاسبه می شود!
لذا اینجانب خواستار آن هستم تا آسیاتک ضمن فعال سازی مجدد سیستم آپلود رایگان، حجم کم شده بابت ترافیک ارسالی که از تاریخ 18 بهمن منظور شده است را به مشترکین پس دهد.
اسناد و مدارک لازم به پیوست ارائه می شود.
با تقدیم احترام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میتونن از این متن و عکس ها برای شکایت خودشون در سایت 195 استفاده کنند.
:n16:
واقعا دمت گرم، کارت حرف نداشتنقل قول:
بچه ها الان دیگه همه چی حاضره، فقط اطلاع رسانی رو به صورت جدی دنبال کنید و صد البته ثبت شکایت در سامانه 195 با مستندات جدیدی که دوستمون زحمتش رو کشیدن