بسته های روزانه و شبانه به ایرانسل من بازگشتند.
Printable View
بسته های روزانه و شبانه به ایرانسل من بازگشتند.
از سرورهای داخل هم امتحان کردید ببینید محدودیت سرعت داره؟نقل قول:
احتمالش زیاده که دوباره برگردونن. اگر اشتباه نکنم قبلا هم سابقه حذف شدن داشتهنقل قول:
همونطور که پیش بینی میشد ساعتی ها دوباره برگشت :cool:
:D سرعت خام با روتر قدیمی Cat4 من شد ۹ مگابایت تک کانکشن دانلود از Apple TV Plus
ضمنا یک گیگ هم باز هدیه داد. :santa:
دوستان بسته های نامحدود یکماهه ۲تا۷ چند گیگ حجم دارن؟؟
همین سوال هرجای دیگه بپرسی بهت پناهندگی میدن[emoji1787]
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
الان 2:30 صبح بسته 900تومان یه ساعتی نامحدود فعال کردم اصلا کار نمیکنه, 1kb هم دانلود نمیشه, هیچ سایتی باز نمیشه
حالا بعد از 20 دقیقه یهویئ شروع به کار کرد, دانلود با 4مگ, 10 گیگ دانلود دارم با 900تومان بد نیس
برای جغد و خفاش های شب
سلام دوستان من تمام تبلیغات ایرانسل رو بستم اما بازم از خود irancell تبلیغات مختلف لنز و بسته هاش میاد جالبه تو بلک لیست گوشی هم نمیره .با چه راهی میشه از شر این تبلیغات خود ایرانسل هم خلاص شد؟
کلا ایرانسل بسی بیشعور تشریف دارننقل قول:
دلیلی نداره هم از من ابونمان بگیره هم واسم تبلیغات بفرسته و از یکی دیگه پول بگیره!
مشخص نکردید OS چیه
با فرض android بودن، قسمت app و بعد ایرانسل من رو انتخاب کنید، تیک allow notification رو بردارید
واسه من اینطوری دیگه چیزی نمیاد
بله واقعا همینطوره .نقل قول:
اندروید هست و ایرانسل من هم حذف کردم اس ام اس میده .جالبه من رفتم تو تنظیمات سایت پیامای اطلاع رسانی باقیمانده بسته هارو هم اس ام اس و غیرفعال کردم نمیاد دیگه ولی تبلیغات خودش بازم میاد اس ام اس از شماره نیس با عنوان irancell میاد واسه همین هم تو بلک لیست اندروید نمیره
اره امتحان كردمنقل قول:
نوسان و همينطور كمي سرعت داره
منطقه شرق تهران