نميدونم اما اون مناطقي كه من دنبال خونه ام پيش شماره هاش تو سايت پارس آنلاين جزو پيش شماره هاي تحت پوشش بود.نقل قول:
Printable View
نميدونم اما اون مناطقي كه من دنبال خونه ام پيش شماره هاش تو سايت پارس آنلاين جزو پيش شماره هاي تحت پوشش بود.نقل قول:
رفیق هستن کسایی که با 128 سرعت 1 مگابایت در ثانیه رو در شب میگیرن که به دلیل خلوت بودن مرکز مخابراتی و یا به قول پشتیبانی تجاری بودن مرکز هست که در ساعات 2-7 به دلیل استفاده کم مشترکین سرعت انقدر میره بالانقل قول:
و همینطور هستن کسایی که با دو مگ یه سرعت معمولی حدود 150-400 رو موقع شب میگیرن ......
زنگ بزن پشتیبانی بپرس مرکزتون خلوته یا مثلا مشکل پهنای باند داره یا نه !
اگه نوشته تحت پوشش پس عادیهنقل قول:
وقتی لپتاپمو روشن میکنم سی پی یو 100% یکسره پردازش میکنه و لپ تاپ داغ میشه علتش هم یه برنامه ایه به اسم webproxy که سی پی یو 100% روش پردازش انجام میده و باید برم تو تسک منیجر end process رو بزنم تا سی پی یو آزاد بشه کسی میدونه این برنامه چیه اصلا من چنین برنامه ای رو سیستم نصب نکردم!:n13:
سلام
من الان چند روزی هست که هم زمان شبانه و هم زمان روزانه با مشکل قطع و وصل مودم مواجه هستم. یعنی هر چند دقیقه چراغ DSL مودم چشمک زن میشه و سرعت upstream و downstream تغییر میکنه.
به صورتی که مثلا میخوای یک صفحه را باز کنی ، میگه data دریافت نشد و وقتی مودم را نگاه میکنم میبینم چراغ dsl در حال چشمک زدنه
به نظر شما کار پارس آنلاینه یا مشکل جای دیگه هستش؟
نویز خط!نقل قول:
یه عکس از وضعیت خطت بزار تا مشخص بشه
من اصن درک نمیکنم چرا سرعتم اینقد پایین ـه با سرویس یه مگ ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه این سرعت روزانست . شبانه که زیر 70 ـه .
خط هم فک نمیکنم مشکلی داشته باشه !
واقعا داره حالم بهم میخوره از این سرعت . :n21:
صبا داشتم سرعت روزانه علی رغم اینکه 4 مگ بسته بودن راحت به 400 میرسید با یه مگ . حالا شبانش نابود بود روزانش که خوب یود .
الآن پارس هم شبانه و هم روزانش نابودـه . آنچنان با نماینده صبا برا تخلیه صحبت کردم که جا برای غلط کردم هم نذاشتم .
اینم تست از آخرین روزهایی که صبا داشتم . :n28:
برا تخلیه پارس باید قرارداد تموم شه ؟!
من الان با پشتیبانی پارس صحبت کردم گفت فعلا تو مرکزتون پورت خالی نداریم 2هفته دیگه ثبت نام میکنیم به نظر شما اگه ثبت نام کنم میتونم سرعت شبانه خوبی داشته باشم؟
این تصویر تنظیمات مودم :
توی همین چند دقیقه دوباره تغییر کرد !