احسنت به خاطر این کشف!نقل قول:
منم همچنان منتظرم برا محاسبهی حجم آپلود شده از 18 بهمن تا الان باهام تماس بگیرن
زنگ بزنن بهشون میگم اینو
Printable View
احسنت به خاطر این کشف!نقل قول:
منم همچنان منتظرم برا محاسبهی حجم آپلود شده از 18 بهمن تا الان باهام تماس بگیرن
زنگ بزنن بهشون میگم اینو
خواهش میکنم .نقل قول:
حتما بگین، منم مجدد شکایت میزنم و با ارائه این مستندات.
جواب ندادن از خود وزارت خونه باید پیگیری کنیم.
:n39:
دوستان توی این مقطع همه هماهنگ باشید، خیلی از مشترکین دیگه حتی نمی دونن آپلود رایگان برداشته شده و هزینه سربار زیادی ناآگاهانه اضافه میشه براشون.
این نکته رو هم اضافه کنم، همه حتما از لینکی که دادم فایل پی دی اف رو دانلود کنند و یا روی خود سایت اسکرین شات بگیرن که ادرس سایت مشخص باشه ، احتمالش خیلی زیاد هست به محض اینکه با استناد به این پیگیری کردیم ویرایش بشه!
و چون رمز داره از طریق وب آرشیو نمیشه بازیابیش کرد
الان این مورد رو شما منظورتون بود یا ویرایش کردن ؟نقل قول:
متعهد می شود که به همان ترتیب اعلامی در تبلیغات و بازاریابی خود قراردادها را تنظیم کند.
الان ماده 6 بند 2 برا منم اینه.
بله منظورم اینه که این فایل رو پیوست کنید هنگام ارسال شکایتنقل قول:
و ادرس لینک رو ندید چون احتمالا بزودی ویرایش کنند
دوستانی که جدید تاپیک رو میخوانند
از طریق لینک زیر بابت تبلیغات خلاف واقع و کم فروشی اسیاتک برای حذف اپلود رایگان از لینک زیر شکایت خود را ثبت کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی این سرویس اسیا دی ال رو فعال کرده؟ دانلود رایگان از سایت اسیا دی ال من فعال کردم تو تنظیمات ولی وقتی از سایت اسیا دی ال دانلود میکنم باز از حجمم کم میکنه مشکل از چیه؟؟
البته به صراحت داخل تبصره ذکر شده :نقل قول:
تبصره: در خصوص قراردادهای قبلی، آسیاتک موظف به کسب رضایت مشترکین جهت اعمال تغییرات میباشد.
پس از حقتون کوتاه نیاید
ممنون از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاوه بر بند 6-2 بند 6-6 هم مهم هست. کسایی که سرویس عصرانه قبل 18 بهمن خریداری کردن اگه شکایت کنن که دیگه دست شرکت کاملا بسته میشه و طبق صحبتی که با داخلی 4 داشتم گفتن که سیستمشون این قابلیتو نداره که آپلودو برای عده ای از کاربرا رایگان کنه و برای بعضی غیر رایگان. یا برای همه رایگان میشه یا برای هیچ کس که با توجه به قوانین خود شرکت مجبور میشه کل ترافیک آپلودو دوباره رایگان کنه :V30:
قابل توجه مشترکین اینترنت شرکت آسیاتک
آسیاتک "آپلود رایگان" خود را که به طور عمده، در تبلیغات خود برای جذب مشتری مورد استفاده قرار میداده است، را با اطلاع رسانی بسیار محدود (یکی دو روز قبل از اجرا و فقط در پنل مشترک که آن هم معلوم نیست مشترک چه زمانی به پنلش سر میزند) و به یکباره برداشته است. طبق بند 6-8 از قرارداد شرکت آسیاتک با مشترکین خود که به شرح ذیل می باشد، این شرکت در مورد اطلاع رسانی هم خلاف تعهدات خود عمل کرده است:
و حداقل با توجه به ماده 2-6، در قرارداد شرکت آسیاتک با مشتریان خود که به شرح ذیل است:نقل قول:
8-6) چنانچه به تشصیص آسیاتک، اصلاحات یا ایجاد تغییرات در متن قرارداد ضروری باشد، پس از تائید سازمان، حداقل 14 روز قبل از لازم الاجرا شدن نسبت به تحویل نسخه کتبی و یا الکترونیکی به مشترک اقدام نموده و مشترک در طی مدت مذکور می تواند اعتراضات خود را به صورت کتبی و یا الکترونیکی به آسیاتک اعلام نماید.
مشترکین این شرکت و یا حداقل مشترکینی که با این تبلیغات مشترک این شرکت شده اند می توانند شکایت خود را به "سامانه پاسخگويي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات" به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارجاع دهند.نقل قول:
6-2) آسیاتک متعهد می شود که به همان ترتیب اعلامی در تبلیغات و بازاریابی خود قراردادها رو تنظیم کند.
بله بند های دیگه هم هست:نقل قول:
از این عکس می تونید بعنوان استناد کامل به همه چیز استفاده کنید