دوستان عزیز به 90% تون من پیغام خصوصی دادم و لین گروهی ک زدیم تو تله واسه همین اپلود و این داستانا رو دارم
لطفا سریع تر چک کنید و بیاید تو گروه
کسی هم لینک خواست یه پی ام ب ایدی تله من REZa_Nz7
Printable View
دوستان عزیز به 90% تون من پیغام خصوصی دادم و لین گروهی ک زدیم تو تله واسه همین اپلود و این داستانا رو دارم
لطفا سریع تر چک کنید و بیاید تو گروه
کسی هم لینک خواست یه پی ام ب ایدی تله من REZa_Nz7
سلام، 1544 که تماس گرفتید تلفن گویا میکه برای "ارائه نظرات و پیشنهادات و انتقادات عدد 4" (ی چیزی تو همین مایه ها)، 4 رو بزنید.نقل قول:
بله بنده مقداری صبوری کردم و هر چی گفتند انجام دادم تا بهانه ای نباشه، مرحله به مرحله مستند میکردم و الان دیگه هیچ بهانه ای براشون نماند. تا اینکه پیگری زدن برام. البته بعضی پشتیبانها که سر میدواندن، ولی دوباره تماس میگرفتم تا وصل بشم به کس دیگه. آدم خوب هم توشون هست. ولی داخلی 4 هم با سند همون Packet Loss بهشون قبولاندم که مشکل وجود داره. الان هم که تماس گرفتند بابت برگرداندن 25 درصد اضافه گفتند، مشکل دیگتون هم در حال بررسی هستش و اطلاع میدیم.
بنده هم دیروز در سایت 195 در مورد آپلود رایگان و اینکه بدون اطلاع قبلی و یکطرفه آسیاتک این مورد رو حذف کرده، شکایت ثبت کردم.
امروز از پشتیبانی آسیاتک تماس گرفتن و گفت که مصوبه جلسه 237 رو مطالعه کردی و من گفتم که بله و شما نباید بدون اطلاع قبلی سرویس آپلود رایگان رو حذف میکردین و اونم گفت که ما در حال پیگیری هستیم و دوباره تماس میگیریم و خبر میدیم. گفتم باشه/
در مورد اشتباه سیستم آسیاتک در حساب کردن حجم در ساعات رایگان، چندین بار محاسبه کردم و الان مطمئنم که سهواً و یا عمداً ترافیک در ساعات رایگان هم از حجم باقی مانده ام کم میشه. (مثلاً سرویس عصرانه از ساعت 16 تا 20 ترافیک رایگان هست و نباید حساب بشه، ولی من حساب کردم در اون تایم حدود 600 مگ استفاده کرده بودم که حدود 400 مگ از حجمم کم کرده بود!)
به هر حال با توجه به گفته دوستان میخوام قبل از شروع و بعد از اتمام ساعت رایگان مودم رو ریبوت کنم که سیستمشون دچار اشتباه نشه (که البته بازم ضعف از آسیاتک هست ولی خب شاید واقعاً کار از دستشون برنمیاد). در صورتی که بازم به این نتیجه برسم که دارن حجم رو اشتباه ازم کم میکنند، فکر میکنم یک شکایت هم باید بابت این مسئله ثبت کنم.
چرا نمیشه به گروه خودمون کسی رو اضافه کنیم؟نقل قول:
من تست کردم. مثل اینکه مشکل حل شده. هم سرویس آیو و هم ساعات رایگان آپلود محاسبه نمیشه
ولی قبلا اینطور نبود و سیستمشون مشکل داشت. به یه مورد دیگه برخوردم. اینکه آپلود ساعات غیر رایگان بیشتر محاسبه میشه! من دیشب برای تست یه فایل 10.2 مگی آپلود کردم. و قبل و بعد آپلود، کانکشن رو قطع و وصل کرده بودم. چک کردم و حدود 11.1 مگ حجم کم کرده بود که عجیب به نظر میرسید. البته نیاز به تست بیشنر هست تا با اطمینان بگیم تو این مورد اکانتینگ مشکل داره یا خیر...
بعد از حذف شدن اپلود رایگان مصرف ترافیک بیش از حد بالا رفته دوبرابر شده همینجور پیش بره تخلیه میکنم
خب امروز بعد از چندین بار تست و آزمون خطا، مطمئن شدم که آسیاتک اشتباه محاسبه میکنه حجم من رو و در سرویس عصرانه آسیاتک که از 16 تا 20 رایگان هست، از حجم عادی من کم میکنن.
این حجم من قبل از شروع تایم رایگان (یعنی قبل از ساعت 4 عصر):
این حجم من بعد از 1 ساعت استفاده در زمان رایگان (یعنی تا حدود ساعت 5 عصر):
این هم جزئیات مصرف من در این زمان که حدود یک ساعت هست:
در این حدود یک ساعت مجموع آپلود و دانلود من نزدیک به 810 مگابایت بوده و دقیقاً 712 مگابایت از حجم عادی من کسر شده.
در این مدت چند بار مودم رو ریبوت کردم که دیگه مشکلی هم پیش نیاد!
در این مورد با پشتیبانی آسیاتک تماس گرفتم، آقای پشتیبان به من گفت که صبر کنید چک کنم و گفت که در حال بروزرسانی هستیم (از رو کتاب جوابها اینا رو میگن) بعد از حدود 20 دقیقه معطلی پشت خط و بعدش کلی صغری کبری! ، آقا قبول کرد که این مشکل به این واضحی از طرف شرکت آسیاتک هست و گفت که براتون تیکت رسیدگی ثبت می کنم و بعد از 72 ساعت اگر هنوز مشکلی بود تماس بگیرید که دوباره چک کنیم!
بازم صبر میکنیم و امیدوارم که درست بشه، اگر نشد که بخاطر کم فروشی و گران فروشی توی روز روشن باید شکایت کنیم.
دوستان شما هم چک کنید اگر همچین مشکلاتی هست در میون بذارید.
قضیه حذف آپلود رایگان و اون مصوبه چی هست اخه عدم محاسبه آپلود قانون سازمان تنظیم مقررات رادیویی بوده مانند رایگان شبانه نبوده که حالت تشویقی داشته باشه و هرگاه خواستند حذف کنند آیا قانون تغییر کرده؟ در این صورت باید همه شرکتها حذف کرده باشندنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
یعنی میخوان بساط دزدی پهن کنند و مردم رو با اون 25% خر کنندنقل قول:
فعلا منتظر تماس از طرف سامانه 195 هستم
* تمامی دوستان چه افرادی که شکایت کردن چه نکردن
و چه اونایی که 25% حجم بیشتر گرفتن و چه اونایی که نگرفتن
همگی با استناد به ماده 6 قرارداد اسیاتک
بند 6-2
می تونن آپلود رایگان رو پس بگیرن!
همگی قرار داد زیر رو ذخیره کنید و اسکرین شات تهیه کنید، چون بزودی ویرایش میشه و دیگه هیچی موجود نیست! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به استناد به این و مستندات تبلیغات اپلود رایگان که قبلا دوستان در انجمن قرار دادن پیگیری کنید
آپلودتون رایگان میشه :n01:
ضمنا بدونید این حقتون هست، و پیگیری کردن جرم نیست! پس با قدرت برید :n39: