من الان 128 دارم توی ibs زده nightنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
من الان 128 دارم توی ibs زده nightنقل قول:
پس چطور موندی مخابراتنقل قول:
من هر شرکتی که بالای 1هفته داغون بشه میرم یه شرکت دیگه
بخاطر اینکه نحصی داره گرفتارش شدم خودم هم نمیخوام بمونم ولی نمیدونم چرا هر کاری میکنم نمیتونم از شرش خلاص بشمنقل قول:
ببین سامی برو تو ibs اگر به این شکل زده standard-128-1M-3G-night سرویسات هنوز شبانه دارن به نظرم یه سرویس3ماهه بگیر چون تا چند وقت دیگه برا شهرای دیگه هم شبانه حذف میشهنقل قول:
اره همینجوره ولی 5گیگ. فکر نکنم شبانه ها حذف بشه. اینجوری حدس میزنم. چون بعدش کسی نمیمونه دیگه مخابرات. سر ماه پارس رو تخلیه میکنم میرم صبانتنقل قول:
چرا تا چند روز دیگه که پرتک وارد شهرای دیگه شد همه nofree میشن فعلا اهوازیا همشون nofree شدن فقط شهرای غیر از اهواز فعلا شبانه دارننقل قول:
میتونی یه اسکرین شات از محیط پرتک بزاری ؟نقل قول:
من پرتکم مسدوده فقط 2روز اول باز بودنقل قول:
توی پرتک قسمت تعرفه ها نامحدود هم وجود دارهنقل قول:
نامحدودا که حذف شدن!نقل قول:
خب شاید توی پرتک دوباره وارد بشن. چون توی لیست تعرفه هاش وجود دارهنقل قول:
نمیدونم شاید دوباره بیان من اگه جات بودم 10مگ میگرفتم شبی 8-10گیگ دان میکنهنقل قول:
میترسم 10 مگ بگیرم اینا مرکز مخابراتی ساپورت نکنه و سرعت فول بهم نده. وگرنه همین فردا میگیرم.نقل قول:
10مگ شبا سرعتش میشه 600-700کیلوبایت یعنی 5مگ اگر خطت رو 6 یا 7 یا حتی 10 مگ هم ببندن باز شبا 5 مگو میگیری یه عکس از خطت بزار ببینیمنقل قول:
5مگ هم شبا میشه 2مگ اسمی یعنی 250کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بخش اصلی (attainable rate) عکس نزاشتی ولی snr خوبه به احتمال خیلی زیاد 10مگ میکشه ولی اگه attainable rate رو میزاشتی میفهمیدیم که دقیقا تا چند میکشهنقل قول:
میتونی 10مگ بگیری ولی واست رو 6مگ ببندن در این صورت شب و روز 5مگو بهت میده فقط سرعت روزانت نسبت به وقتی که رو 10مگ ببندن پایینتر میاد
این مودم این قسمتو نداره !! ولی روی دی لینک نوشته بود تا 16 مگ ساپورت میکنه. پس سرعت ربطی به مرکز مخابراتی نداره؟
نه ربطی به مرکز نداره اکانتینگ مهمه که برا 10مگ شبانش رو 5ست شده تو ibsنقل قول:
10 مگ راحت میدن یا برا اینم باید سگدو بزنیم !؟؟نقل قول:
'گفتم وقتی سیترا بازه زنگ بزن پشتیبانی واست بازش کنه اگه باز نکرد نمایندگی های شهرتون راحت میتونن 10مگ تمدید کنننقل قول:
این نمایندگی ها که تو شهرن خدمات پستی و این چیزا هستن !!! یعنی اینا میتونن بازش کنن؟؟نقل قول:
آره هم اونا هم کافی نت هایی که نمایندگی نت مخابراتو دارن راحت از تو پنل ibs واست تمدید میکنننقل قول:
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جون .یه سوال در مورد اینترنت نا محدود مخابرات داشتم ؟؟؟می خواستم بدونم خوبه برم سمتش یا نه ؟؟؟؟؟این آسیا تک شبها خوابش میبره کلافم کرده.خیره سرمون 2 مگ با 10 گیگ حجم گرفتم .شبها سرعت میشه 30/40
تا صبح ایشالله که درست شهنقل قول:
مخابرات نامحدودا رو حذف کردهنقل قول:
برا پارس هم صبح میرم مخابرات اگه برام درستش کرد که هیچ اگه هم درست نشد همونجا میگم تخلیش کنه و سر ماه میرم صبانت
با سلام آیا با قرار داد یکساله در صورت تغییر مکان میشه اعتبار و اینترنتشو به خط جدید انتقال داد؟ چیکار باید کرد در این مواقع؟
حذفففففففعففففف
معمولا هر اکانت برای یک خط تلفنه ولی اگه خطو تخلیه کنن ولی اکانتو قفل نکنن و روی خط تلفن جدید فعالش کنن میشه معمولا مخابرات این کارو انجام نمیده یا اگر هم انجام بده به سختینقل قول:
ممنونم از شما حالا قطعا میشه یا نمیشه اصلا بخاییم به خط جدید میتونم انتقال بدیم؟
و سوال دیگه اینکه این مودم های رایگان که در صورت قرار داد یکساله داده میشه چه مارکی دارن و آیا وای فای هستن یا نه؟
کذوم تعرفه رو پیشنها میدین برای وب گردی و دانلود کم و ترافیک 2 گیگ؟
ی
شرکتای خصوصی راحت تر میتونن این کارو انجام بدن ولی مخابرات نهنقل قول:
کلا مخابرات خوزستان از قوانین پیروی نمیکنه اصلا بهتره فرض کرد که مخابرات نیست یک شرکت دیگه اییه که هر دقیقه یه برنامه ی جدیدی درمیاره اصلا جشنواره هاش طبق قوانین آشنای اول نیست
512و1مگ برا وبگردی کافیه
من هنوزم نمیتونم وارد Partak مزخرف بشم... اکسین همیشه عقبه از همه.
خوش بحالت سروش چرا 10مگ نمیگیری؟من جاتون بودم 10مگ 3ماهه میگرفتم تا 3ماه از دانلود شبانه لذت میبردم پرتک اصلا بدرد نمیخوره برو دعا کن وارد پرتک نشید چون دانلود شبانتون حذف میشه:n15:نقل قول:
اینجا یه نمایندگی هست که سرویس های مخابرات رو میفروشه ولی فقط حضوری باید پرداخت کرد. سرویس های 10 مگ و 5 مگ هم اورده
والا اگر نامحدود بدن، خیلی مشکلی نیست ولی اگر محدود باشه، اصلا نمیتونم هی زنگ بزنم بگم شارژش کن :n27:نقل قول:
مال ما هم همینجوریه... همه ی سرویسها رو داره.نقل قول:
از ضحی کیش میشه به ماناماد یا اکسین انتقالمون بدن؟ یا باید تخلیه کنیم حتما
پسر خوب ضحی که الان بهترین نمایندگی مخابراته این دیگه چه کاریه؟الان بهترین پشتیبانی رو ضحی دارهنقل قول:
آقا فرشاد الان بهترین شرکت تو ساعات رایگان کدام شرکتها هستن
اره میدونم. ولی این کار شدنیه؟نقل قول:
باید تخلیه بشهنقل قول: