سلامنقل قول:
از این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی شده (منظور کپی ساختار ظاهری سایت هست)
Printable View
سلامنقل قول:
از این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی شده (منظور کپی ساختار ظاهری سایت هست)
شاید، فقط نگرانیم از آیندشه چون فقط طرح کمپین تابستانه هست که توی قراردادی که رو سایت گذاشتن متعهد شدن شبانه رایگان 1 تا 7 صبح رو در اختیار مشتری قرار بدن... منم کمپین تابستانه خریدم ولی اسم سرویس...نقل قول:
تست سرعت آمریکا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت آلمان:
برای همه طرح ها همین اسم میخوره نگران نباشید دوست عزیز:نقل قول:
شاید، فقط نگرانیم از آیندشه چون فقط طرح کمپین تابستانه هست که توی قراردادی که رو سایت گذاشتن متعهد شدن شبانه رایگان 1 تا 7 صبح رو در اختیار مشتری قرار بدن... منم کمپین تابستانه خریدم ولی اسم سرویس
نقل قول:
نه مشکلی نیست. اسم طرح عوض شده.( کمپین تابستان93 )از شماره خط که در عکس مشاهده میکنید حذف شده.
این سرویس که در عکس نشون دادم تغیر نام به (مودم دار- 2Mbps سه گیگ یکساله پیش پرداخت) شده است.
منم 1 مگ دارم همین 5 گیگ بدون مودم ولی حجم رو زده 7140 مگابایت از اینایی که رویه قبض میاد چطوری مال شما رو زده 82804مگابایت
اون ترافیک 1 سال هستش دوست عزیز.نقل قول:
منم 1 مگ دارم همین 5 گیگ بدون مودم ولی حجم رو زده 7140 مگابایت از اینایی که رویه قبض میاد چطوری مال شما رو زده 82804مگابایت
دوستان بالاخره طرح های بالای ماهی 14000 تومن رو اگه یکساله بگیریم شبانه داره یا نه؟ توی تاپیک مخابرات تهران میگن شبانه نداره !!!
دوست عزیز ، توی طرح های کمپین تابستانی فقط سرویس 2 مگ دارایه شبانه رایگان است.نقل قول:
سرویس های 2 مگ با ترافیک های 3 گیگ ، 5 گیگ و 8 گیگ که قیمتاش به ترتیب 14000 ، 17500 ، 27500 هست.
برادران یوزر مخابرات بیایم پیش شما یانهنقل قول:
به خاطر صحبتهای مربوط به سرعت و دزدی دودل شدم ولی انقدر از جاهای دیگه ضخم خوردم گفتم از مخابرات بگیرم
حال چه کنم؟؟
یه همچین سرویسی دیگه نیستش؟:n03:نقل قول:
برای مخابرات که نیست ولی اگه پول دار هستی مثلا از اسیاتک بگیرینقل قول:
دوستانی که این قدر به مخابرات فوحش میدن در مورد سرویس دهی مخابرات بد میگن میخوام بدونم تا حالا از چه شرکتایی اینترنت گرفتید که بعد به این نتیجه رسیدین مخابرات از همه بد تره.
خیلی ها فکر میکنن که الان "آسیاتک " بهترین سرویس دهی adsl هست علتش اینه که هیچی نمیدونن و تاحالا از جای دیگه اینترنت نگرفتن
من خودم همه تعرفه های آسیاتک رو خوندم همش گرون و مزخرف بود
اگه طرح تابستانه مخابرات با سرعت 2 مگ+شبانه_ درماه 5 گیگ_ ماهی 14هزار تومن با همین سرعت از اسیاتک بگیریم باید حتما طرحی با ماهی 10 گیگ بگیریم تا شبانه داشته باشه و قیمتش هم ماهی 44 هزار تومن:n21:
نه پولدارم نیستم ولی اسیاتک هم خیلیی خراب شدهنقل قول:
دوشتانی که دارند خیلی ناراضی اند جدیدا
کاملا موندم چه کنم.
از مخابرات بگیرم آیا؟
اره از مخابرات بگیری تقریبا نسبت به بقیه شرکتا بهتره
منم میخوام طرح تابستانه رو بگیرم :n29:
سلام به همه ، من بازی آنلاین انجام می دم و دیگه واقعا خسته شدم از این وضعیت مخابرات مشهد مخصوصا مرکزی که هستم ( فرشچی ) . چون کافو نوری هم هستم فقط میتونم از مخابرات سرویس بگیرم . هیچ موقع نمیتونم مطمئن باشم که اینترنتم درست هست که با خیال راحت بازیمو انجام بدم و همیشه این استرس رو دارم که الان تایم اوت میشه .
امیدوارم که یک فکری به حال این پینگ بد و تایم اوت ها انجام بدن . برای من بعضی وقت ها یهو پینگ میره +450 و بعضی وقت ها +600 و هر کاری هم بکنم پایین نمیاد تا اینکه بعد از چند ساعت خودش باز درست میشه . من نمیدونم پای کسی میره رو سیم که یهو اینطوری میشه یا چی...
حالا هم که مجبور کردن برای داشتن اینترنت شبانه فقط سرویس یک ساله بخرم که دیگه هر کاری دوست داشتن بکنن اما پولشو قبلا گرفته باشن . :47::hmm:
عکس هایی که می ذارم وضعیت الانه منه، برای اونایی که قلبشون ضعیفه توصیه نمیشه.
و این هم وضعیت Trace که کاملا مسیر رو میشه فهمید از بس که واضحه .
دوستانی که یوتیوب باز میشه براشون ..
TLS تون اگه یوتیوب باز میشه یک عکس میگیرید . //
ممنون
شما طرح های صبانت و شاتل رو یه نگاهی بنداز..... فقط آسیاتک رو نگان نکن..... و اینکه الان مخابرات فقط با طرحای یک مگ و دو مگ یکساله شبانه میده..... بیشتر وقت ها سرعت شبانه روی یک سرعت معین قفل می شه ( نقره ای داشتم که روزانه روی 500 بود ولی شبانه روی 130 )نقل قول:
از همه مهمتر شارژ دزدی خیلی زیاد ( تو 2 3 صفحه قبل یکی از دوستان گفت تو 14 روز کلی حجم ازش کم شده در حالی که فقط سایت باز می کنه )...... من قبلا با طرح نقره ای هفته ای 2 گیگ شارژ می کردم ولی الان با صبانت و سرعت 3 برابر بیشتر هفته ای 500 مگ مصرف می کنم
الان هم بیشتر دوستانی که فیبر نوری دارن مجبورن از مخابرات استفاده کنن اگرنه همین ها هم میرفتن از جای دیگه سرویس می گرفتن
من با همه ی این بدی هایی که داشت از مخابرات استفاده می کردم ولی وقتی دیدم طرح شبانه رو برداشته و فقط باید یک ساله بگیرم دیگه نتونستم تحمل کنم
دقیقا منم همین مشکلو دارم،میشه بگی از کی اینطوری شدی؟ و در روز چه مدت زمانی، پینگت بالاست؟نقل قول:
منم همین مشکلو دارم قبل عید خیلی خوب بود پینگ بعد عید بدتر شد بعد اون قطعای شدید و پشت سر هم که همه داشتیم دیگه کلا داغون شد.یعنی میگفتم چقدر از صبانت بهتره شد بدتر! حتی پدر هم همین نظرو دارن! افتضاح شده در یک کلامنقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
دقیقا نمیدونم کی شروع شد به اینطوری شدن اما حداقل 2 هفته ای میشه که این مشکل برام پیش اومده ، اکثرا ظهر ها ساعت 1 و همچنین ساعت 3 و معمولا تا 6 همینطوری باقی می مونه. اما امشب که این پست رو گذاشتم ساعت 11 شب این اتفاق افتاد.نقل قول:
الان که ساعت 3 صبح است دوباره پینگ به حالت نرمال برگشته. وقتی که این حالت پیش میاد سرعت Browsing هم به شدت کاهش پیدا می کنه .
نقل قول:نیاز نیست حتما خودمون ازشرکت های دیگه اینترنت رو تست کنیم دوست و اشنا زیاد هستن که هر کدام مشترک یک مدل isp هستن و سایت ها که مشخصه قیمت تعرفه ها وضعیت راضی و ناراضی بودن هم که با اطلاع رسانی انجام میشود پس نتیجه گیری هم صورت می گیره ازطرفی مهم اینه که این شرکت طرف قرارداد حالا هر اسمی که میخواد داشته باشه میخواد مخابرات باشه یا هر شرکت دیگه قانون رو نباید زیر پا بذاره پول گزاف می گیرن در ازای سرویس دهی افتضاح اون قانون اپلودی رو هم که همه می دونین که رعایت نمی کنن با وجود این همه کاربر خب یکم حرض و طمع شون رو بیارن پایین تر و معتدلانه تر کار کنن که هم خدا راضی باشه هم خلق خدا البته هیچ گاه دیگر نباید امید کاهش قیمت توی این دوره زمونه رو البته داشته باشیم خیلی فاکتور ها دخیل هستند در این امر در کل اینجاست که میشه مصداق گران فروشی شکایت می کنیم رسیدگی نمی کنن که طبیعی هم هست ! از مخابرات به مخابرات شکایت می کنیم !!!نقل قول:
نتیجه معلوم هست ناراضی هستیم و به کلیه دست اندر کارانش ومسئولاش بدترین ها رو ارزو می کنیم و فحش می دیم البته به فرم مودبانه :n16:
من دو سال شاتل داشتم بعد از اینکه روی دانلود های شبانه فیلم درآورد و سرعت ها رو بست مخابرات گرفتم،2 سال هم مخابرات داشتم ولی از قطعی هاش مخصوصا تو چند ماه اخیر واقعا به تنگ اومدم و با اینکه خودم نمایندگی مخابرات رو دارم و هزینه هاش واسم کمتر درمیومد رفتم پرتم رو تخلیه کردم و آسیا تک گرفتم الان دارم افسوس میخورم چرا زودتر این کار رو نکردم،به جرات میتونم بگم تو این 6 ماهی که آسیا تک دارم دو ساعت هم قطع نبوده،سرویسی هم که گرفتم سرعتش 10 مگه 880 گیگ هم دانلود شبانه داره.نقل قول:
دوستانی که این قدر به مخابرات فوحش میدن در مورد سرویس دهی مخابرات بد میگن میخوام بدونم تا حالا از چه شرکتایی اینترنت گرفتید که بعد به این نتیجه رسیدین مخابرات از همه بد تره.
خیلی ها فکر میکنن که الان "آسیاتک " بهترین سرویس دهی adsl هست علتش اینه که هیچی نمیدونن و تاحالا از جای دیگه اینترنت نگرفتن.
نظر من هم اینه که اگه مخابرات مشهد، مشترکین کافو نوری رو انحصار نمی کرد هیچکی حاضر نبود بره ازش سرویس بگیره. به جز کیفیت افتضاحش ، اون پنل کاربریش و شرکت بی لیاقت گلدنت که فکر کنم برنامه نویس هاش ترم 1 کاردانی باشن، هر روز یک مشکلی داخلش پیش میومد و از خودم خیلی حجم کم شده بود .نقل قول:
هر موقع هم که شارژ تمام می شد باید دعا می کردی که الان پرداخت اینترنتی درست کار می کنه ، وقتی هم که خرید کامل می شد یک بار دیگه باید دعا می کردی که براشون ثبت بشه ( یک بار این اتفاق افتاد که پرداخت انجام شد اما حجمی اضافه نشد و شاید دو برابر پول حجمی که گرفته بودم هزینه پیگیری کردم اما فایده نداشت )
اشتباه و مشکلات همه جا وجود داره اما در اینترنت مخابرات مشهد به شدت زیاده و چون میدونن خط های ما انحصاری هست و چاره ای جز این نداریم که ازشون بگیریم هیچ تلاشی هم نمی کنن که نظر ما رو جلب کنن ، اتفاقا بر عکس هر روز گزینه ها هم محدود می کنن ( مثلا اینکه برای داشتن دانلود شبانه باید حتما اشتراک یک ساله بگیری)
داداش سرویس 10 مگ رو از آسیاتک گرفتی مشخصه که خیلی هم براش پول دادی.هر چقدر هم بیشتر پول بدی مسلما کیفیت بهتر هم میگیری و در مورد این قضیه ربطی هم نداره از چه سرویس دهنده ای بگیری. در ضمن سرعت 10 مگ برای طول روز هست. برای ساعات رایگان شما هم فکر کنم سرعتتون محدود میشه به 2 یا احتمالا 4 مگنقل قول:
سلام
در مورد حجم دزدی من برام مدتیه مشکلی پیش اومده که شاید برای دوستان دیگه هم پیش بیاد و خواستم نظر دوستان رو بدونم
بعضی وقتا برای من پیش میاد که با اونکه هیچ دانلودی ندارم و هیچ صفحه ای هم لود نمیشه ولی تمام پهنای باند من که با نرم افزار dumeter چک میکنم در حال استفاده است و این مشکل بارها برام پیش اومده واتو آپدیت همه برنامه ها رو هم بستم ولی باز هم گاهی این مشکل رو دارم و حتی یکبار حدود 500 مگ از حجم اینترنت من رو گرفت دیروز پسرم میگفت اینها حملات دیداس بهش میگن که آی پی طرف رو گیر میارن و با یک برنامه دائم پهنای باند طرف رو درگیر میکنن میخواستم بدونم آیا این مسئله درسته و آیا برای شما هم پیش اومده و راهکار باید چکار کرد؟
آخه مگه بیکارن به یه سیستم عادی که هیچ سودی نداره ddos کنن! هر چی هست زیر سر مخابراتهنقل قول:
سلام ، وقتی این اتفاق میفته روی DU Meter راست کلیک کنید و گزینه View Network Connections رو بزنید . در اون حالت چک کنید چه Process هایی در حال استفاده از اینترنت هستند؟ ( بعضی وقت ها Process ها یا سرویس هایی در Windows هستند که از پهنای باند استفاده می کنند و نیاز است که غیر فعال بشننقل قول:
مانند سرویس Background Intelligent Transfer Service که به BITS معروفه )
همچنین اگر از Windows استفاده می کنید می توانید در Run عبارت perfmon.exe /res بزنید تا Resource Manager باز شود. بعدش به تب Network برید و از قسمت Network Activity نگاه کنید که چه Process یی به چه اندازه ای در حال Send یا Recieve است. ( اینطوری میتونید چیزی که از پهنای باند شما استفاده می کنه رو شناسایی کنید و بعد غیر فعالش کنید )
اگر باز هم به جواب قانع کننده ای نرسیدید در این صورت اینکه مشکل از مخابرات هست شکی نیست.
یعنی شما برین این رو توی فروم یا تالار گفتمان گیم های انلاین hardcore پست بدید فکر کنم برامون کمک های اینترنتی بفرستننقل قول:
خانومه داخل Raid پینگشون از 10 به 32 ms رسیده ناراحته و میگه وااااااااااای لگم . 32 MS !!!!!!
هاهاها شاهد بودی که : p
سلام و ممنون بابت پاسخنقل قول:
من چند بار چک کردم و فقط تنها برنامه متصل به اینترنت فایرفاکس بود و وقتی اونو میبندم وضعیت درست میشه یکبار هم ویندوز عوض کردم ولی باز هم نشد
امروز از ساعت 9 صبح که بیدار شدم پینگ به شدت بالائه و پایین هم نمیاد ، برای بقیه هم همینطور هست؟ ( مرکز فرشچی ) چیکار دارن میکنن این اعجوبه ها؟
خب پس مطمئنا یک مشکلی در Firefox وجود داره . پیشنهاد می کنم اگر آپدیت نیست آخرین نسخه موجودش رو دانلود کنید. همچنین میتونید با یک Browser دیگه مثل Chrome تست کنید آیا این مشکل باز هم به وجود میاد یا نه .نقل قول:
همچنین این بار که این حالت پیش اومد از Resource Manager تایید کنید که فقط Firefox در حال استفاده از پهنای باند باشه.
پینگ منم با شروع ثبت نام طرح تابستانه مزخرف شد اولش اینجوری نبود:n27:
نامحدود هم میدن. ولی شرایط داره;)
چه شرایطی؟ کجا؟نقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
من به آسیاتک کاری ندارم ولی صبانت سرویس 12 مگ با 3 گیگ دانلود در ماه= 24 تومن...... سرعت شبانه تک لینک کمه ولی می شه به نهایت سرعت یعنی یک مگ رسیدنقل قول:
شما به این نگاه نکن که مخابرات 5 گیگ در ماه میده چون همین 5 گیگ طی 3 هفته تموم می شه
برادر من گیم نت داره و از صبانت استفاده می کنه.... در روز کلی بازی آنلاین انجام میدن و کلی سایت باز می کنن ولی آخر ماه حدود 10 تا 15 گیگ مصرف داره.... اونوقت من که فقط سایت باز می کنه و هیچی دانلود ندارم در ماه 6 گیگ از مخابرات مصرف می کردم
همینکه می گه باید یک ساله بگیرید تا شبانه داشته باشه بزگترین ظلم نسبت به کاربراست
بچه ها من دارم دیوونه می شم از این مخابرات. یه سایتو باز نمی کنه یکی رو باز میکنه ، گوگل رو باز نمی کنه و یاهو رو باز می کنه، یک ساعت طول می کشه همین سایت خودمونو باز کنه.
حدود 2 هفته است اینجوری شده ، پینگشم که داغونه.
این مسئولین مخابرات، ما رو چی فرض کردن که هر چیزی که می خوان می خورن و هیچکی هم هیچی نمگه.
منم همین طورم.یکی در میون باز میکنه
نه اتفاقا پارسال که من گرفتم ارزون تر هم بود،یک ساله 10 مگ 1200 گیگ دانلود شبانه 100 تومن الان شده 150 با 880 گیگ دانلود شبانه،یه مزیتی که الان هست روی خط های مسی فضا رقابتی شده و شرکت های دیگه واسه این که بازار رو به دست بگیرن آفرهای عالی میذارن که باید استفاده کرد،مثلا آسیا تک همین طرح رو فکر کنم تو عید میداد 80 تومن.نقل قول:
داداش سرویس 10 مگ رو از آسیاتک گرفتی مشخصه که خیلی هم براش پول دادی.هر چقدر هم بیشتر پول بدی مسلما کیفیت بهتر هم میگیری و در مورد این قضیه ربطی هم نداره از چه سرویس دهنده ای بگیری. در ضمن سرعت 10 مگ برای طول روز هست. برای ساعات رایگان شما هم فکر کنم سرعتتون محدود میشه به 2 یا احتمالا 4 مگ
مشکل dns ها زیاد شده از dns jumper استفاده کنید الان من با تغییر dns مشکلم یکم کمتر شده
نقل قول:خیلی ممنون دوستان خیلی نگران این قضیه بودم، به پشتیبانی هم زنگیدم اونا هم همینو گفتن، یکی از دوستامم که اونم کمپین گرفت، گفت اسم طرح اونم همینطوره ،نقل قول:
پس هیچ مشکلی نیست ، مرسی
اخه تا کی مجبور باشیم خودمونُ اینور و اونور بزنیم ؟ من چند تا کانکشن دارم و هر کدوم یه DNS جدا . ولی مجبورم راندومی هر کدوم رو تست کنم تا یکی به اینترنت منتهی بشه . :n28:نقل قول:
موندم ما که اینقدر بی سر و زبونیم و تو کشور خودمون نمی تونیم حق خودمونُ بگیریم ، چطور می خوایم رودرروی امریکا و بقیه وایسیم ؟ :n29: