بستگی به ارگان داره.من وزارت دفاع بودم.اموزشی هر هفته مرخصی میدادند.به متاهلین دوشنبه عصر تا سه شنبه صبح مرخصی اضافه میدادند.نقل قول:
واسه مصاحبه کنکور حتما مرخصی میدند.من ندیدم که جایی اینقدر سختگیری کنند.نگران نباش:n11::n11:
Printable View
بستگی به ارگان داره.من وزارت دفاع بودم.اموزشی هر هفته مرخصی میدادند.به متاهلین دوشنبه عصر تا سه شنبه صبح مرخصی اضافه میدادند.نقل قول:
واسه مصاحبه کنکور حتما مرخصی میدند.من ندیدم که جایی اینقدر سختگیری کنند.نگران نباش:n11::n11:
دوستان من چندتا سوال داشتم
1. من دفترچم رو 2 هفته پیش پست کردم و المثنی برگ سبزم رو گرفتم ولی اصلش هنوز نیومده. پس کی میاد؟ برم به پلیس+10 بگم یا نه؟
2. من یه مقدار بیشتر از حد معمول دستام عرق میکنن ولی همیشگی نیست و کاهی وقتا بروز میکنه برای همین واسه معافیت یا معافیت از رزم اقدام نکردم. حالا میخواستم ببینم مشکلی پیش میاد برام تو آموزشی؟ مخصوصا تو رژه و پست دادن
3. من لیسانس کامپیوتر دارم، چقدر احتمال داره جایی که میوفتم بیشتر ازم کارهای کامپیوتری بخوان تا رژه و پست دادن و اینجور چیزا؟
سلامنقل قول:
من هم مثل شما بودم . 28 آذر پست کردم ، 2 روز بعدش المثنی رو از پلیس +10 گرفتم ، ولی اصلش از طریق پست ، دیروز ( 19 دی ) اومد .
نگران نباش ، میاد همین روزا .
موفق باشید.
2. مشکلی نیست دوست عزیزنقل قول:
2. من یه مقدار بیشتر از حد معمول دستام عرق میکنن ولی همیشگی نیست و کاهی وقتا بروز میکنه برای همین واسه معافیت یا معافیت از رزم اقدام نکردم. حالا میخواستم ببینم مشکلی پیش میاد برام تو آموزشی؟ مخصوصا تو رژه و پست دادن
3. من لیسانس کامپیوتر دارم، چقدر احتمال داره جایی که میوفتم بیشتر ازم کارهای کامپیوتری بخوان تا رژه و پست دادن و اینجور چیزا؟
3. کاملا بستگی داره به ارگان خدمتی اگه بیوفتی ارتش احتمالش زیاده
بابت معافی خوش به حالت. ایشالا نصیب همه بشه معافیت از خدمت کارتت هم حدود 1ماه تا دو ماه دیگه میادنقل قول:
ولی یه سوال الان چشم شما مثل این عکسه هست یعنی؟؟
و اینکه این بیماری قابل درمان هم هست ؟
نقل قول:
بله قابل درمان است
این عکسی هم که شما گذاشتید فرد مبتلا به قوز قرنیه است ولی من هنوز اینقدر بیماری ام پیشرفت نکرده و مثل چشم عادی می مونه
می خوام چند روز دیگه برم شیراز ببینم دکتر چی می گن و چطوری می خوان عمل کنند!
حالا من زمانی که عمل کردم و خوب شدم و می خوام برم گواهینامه رانندگی بگیرم نمی گن شما چشمتان خوب شده و شما باید برید سربازی؟؟؟
راستی من آدرس خونه مان رو درست ننوشتم! اگه کارت اومد نتونستند خونه مان رو پیدا کنند کارت کجا میره؟ میره پست؟ راستی برای کارت امروز از من 100 هزار تومان گرفتند!
سلام دوستان بنده هم خوشبختانه خدمتم ماه پيش تموم شد :n01:نقل قول:
در مورد شما به نظر من اينكار رو نكني بهتره ! چون تا 5 سال نظام وظيفه [قدرت] اين كار رو داره كه با معاينه مجدد كارت معافيت شما رو باطل كنه .
و شما به نظرم بعد 5 سال اقدام به عمل چشمت كن . البته شايد به حرف كمي راحت و در عمل سخت باشه ولي دوستانه يا برادرانه بهتون ميگم اگه ميخواي 24 ماه خدمت نكني ، از اين عمل تا 5 سال صرفه نظر كن !
و اينكه براي جلوگيري از اوت كردن بيماري هم ميتوني زير نظر پزشك باشي . و در آخر هم كارت پايان خدمت هميشه 3 ماه بعد از تاريخ تسويه حساب صادر ميشه.
سوالي بود در خدمتم :n01:
کارت پایان خدمت همیشه قبل از اینکه خدمت تموم بشه صادر شده!! (بعد از تشکیل پرونده در اولین فرصتی که پرونده شما به حوزه صدور کارت رسیدو بررسی شد کارت شما صادر میشه خیلی ها بودن داشتن خدمت میکردن کارتشون هم اومده! و در اختیار پادگان محل خدمت قرار گرفته و یا حتی درب منزل تحویل داده شده!! همچنین بسیاری از افراد هم تاریخ صدور کارتشون قبل از پایان خدمت قانونیشون بوده! )نقل قول:
وقتی هم که شخصی رو معاف دائم کردن و کارتش اومد حق ندارند مجددا طرف رو جهت معاینه احضار کنن!! خیلی از افرادی که قبلا معافیت پزشکی گرفته بودن به خاطر وجود یه پلاتین در اندام بدنشون بوده! اما الان شما ده تا پلاتین هم توی بدنت باشه معاف از رزم و کارای سنگین میشی نه معاف کامل. پس با این حساب تمامی افرادی که چند سال پیش معاف کامل شدن هم اکنون باید به خدمت اعزام بشن چون الانه کسی رو معاف پزشکی نمیکنن!! مگر اینکه وضعیتش خیلی حاد باشه.!
تبریک می گم!نقل قول:
دکتر گفته باید زود عمل کنم و گرنه بیماری ات پیشروی می کنه و در این صورت باید قرنیه ات رو از جا در بیاریم!!!:n28:
یعنی اینقدر سختگیری می کنند؟ :n30: من برم واسه گواهینامه ماشین حتما می گن برو سربازی؟! یا فقط بعضی مواقع می گن؟
3 ماه تا اومدن کارت پایان خدمت؟ :n29: کارت معافی هوشمند چیه دیگه؟:n23:
نقل قول:
یعنی کمتر از 1 ماه کارت میاد؟؟؟
امروز خودمو کشتم تا 110 هزار تومن جور کردم! آخه فقط 24 ساعت وقت داشتم تا پول رو برای کارت معافی واریز کنم!!! بدبخت اونایی که ندارند باید چی کار کنند!:n29:
دنیا رو ببین تو رو خدا
تا امروز دعا می کردم چشمام قوز قرنینه داشته باشه و معافی سربازیم رو بگیرم الان دوست دارم چشمام خوب بشه تا بتونم گواهینامه رانندگی بگیرم! :n16:
ولی هیچی سلامتی نمیشه!:n12: واقعا بعضی ها میان اینجا میگن کاش بجای قوز کمر قوز قرنیه داشتم اصلا نمی دونند که چشم چقدر حساسه و من در روز 4 مرتبه می خوابم! چون چشمم درد می کنه و زیاد نمی تونم ازش استفاده کنم.:n27:
عزیز در صورتی که شخصی طی 15 ؛؛؛16 ماه خدمت مشکل اضافه خدمت ؛ غیبت و ... نداشته باشه بعد از تشکیل پرونده در اولین فرصت ارسال پرونده به حوزه صدور کارت پروندش فرستاده میشه (( چون 2؛؛؛3 ماه قبل از پایان خدمت باید تشکیل پرونده داد)) اما شخصی که اضافه خدمت داره و در کل سرباز بی نظمی هست تا روزی که تسویه حساب کامل نکنه پروندش به حوزه فرستاده نمیشه! دلیلش هم کاملا روشن هست چون شاید مجددا مشکلی پیش بیاره که اضاف خدمت بخوره و... اما شخصی که 16 ماه آروم خدمت کرده و سرش توی کار خودش بوده توی 2 ماه آخر خدمت هم بی نظمی به بار نمیاره ... امکان داره کارتش بیاد در خونه و نخواد تسویه حساب هم بکنه :دی :دی (( البته بعضی ها میگن کارت هایی که قبل ازتسویه حساب به دست افراد میرسه غیر فعال هست! ولی بنده اطلاعی ندارم که آیا راست میگن یا نه! ))نقل قول:
نقل قول:
آقا من چیکار اونا دارم!:n02: من اصلا سربازی نرفتم! امروز پول ریختم! بنظرت کی میرسه دستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرستادن دم خونه دوباره باید پول بدم؟ فعال هست یا نه؟
پیر شدیم بخدا :n03: الان چند ماه که دنبال کار های پزشکی و سربازیم :n14:
یک چند مورد رو من اضافه کنم همونجوری که دوستاتن گفتنند کسی بعد از معاف شدن دوباره چک اپ نمیشه اون جریان پنج سال و کارت معافیت موقت برای معافیت چاقی و لاغری بود که اصلا این معافیت حذف شد
در مورد تاریخ صدور کارت هم درسته برای من تاریخ صدور کارت رو 50 روز قبل از تاریخ ترخیص زده بود اما تا خدمتت تموم نشه ارسال نمیشه و باید یگان اجازه رو بده کارت معافیت شما هم تا 40 -50 روز دیگه میاد
به امید خدا زود میرسه دستتنقل قول:
حقیقتا منم معاف نشدم نمیدونم دقیقا کی کارت میرسه(( الان تازه معاف شدی کارت کال هست باید رسیده بشه :دی))
البته اين موضوع معافيت موقت رو بصورت پرينت روي تابلوي اعلانات محل خدمتمون نصب كرده بودن . كه اگر اشتباه نكنم سردار زاده كمند گفته بود ! و معافيت پزشكي در چه مقطعي رو متذكر نشده بود !نقل قول:
چيزي كه ذكر شده بود : دارندگان كارت معافيت پزشكي .
در مورد كارت هم بايد بگم كه در يگان محل خدمت بنده (اداره كل زندانهاي استان تهران) اينطور است . باتوجه به اينكه بنده نه اضافه خدمت انضباطي و نه غيبتي داشتم ! و درمورد تمامي سرباز ها هم كه تسويه كردند اينطور بوده .
در كل بابت راهنماييهاتون ازتون ممنونم .
دوستان {معرفی به صدور} چیه دیگه؟
سلام
دوستان راهور 24*24 هست؟؟؟
تهران با شهرای دیگه فرق میکنه ساعت پستش؟؟
صبح رفتم نظام وظیفه تهران و سوال کردم گفت مشکلی از نظر قانونی نداره و تا یک بار حق انصراف داری به شرطی که ار تاریخ انصراف یک سال نگذشته باشه گفتم دفترچه برای معافی فرستادم بازم گفت مشکلی نداره و گفتش نظام وظیفه شهریار چرت گفته و چون دفترچه رو کرج فرستادم و ساکن کرجم گفت فردا برو نظام وظیفه کرج و کارت حل میشه .نقل قول:
برادر من اونو که من شوخی کردم جو عوض شه. هر بیماری به نوبه ی خودش سخته. و واقعا درمورد چشم باهات موافقم خودم چشمم ضعیفه و شماره چشمم بالاست ولی متاسفانه (:n02:) نه اونقدر که باعث معافی بشه. عینکمو که بذارم جایی یادم بره باید انقدر سینه خیز بگردم تا پیدا بشه. قوز کمر هم جای خود داره قضیه رو ساده نبین:biggrin:نقل قول:
حالا من گفتم: "متاسفانه شماره م برا معافی کمه" باز نیای بگی قدر نمیدونید و ... هااا:n06:
امیدوارم هم گواهی نامه ت رو بگیری هم چشمت مشکلش رفع بشه هم کارت سربازیت هرچه زودتر بیاد و هم موفق و شاد و سلامت باشی همیشه
واسه همین 4 ماه دنبالش بودم و حدود 400 هزار تومنی خرج کردم :n27:نقل قول:
به یکی از سرباز های حوزه گفتم معاف شدم اول یه لبخندی زد بعد یه آهی کشید!:n28: گفت من صبح تا شب تو حوزه دارم جون می کنم! می گفت سرباز شدم که چای درست کنم بدم دست فرماندار!
ای خدا ببین جوان های مملکت رو چطوری دارند نابود می کنند!:n30:
دوستان یه سوال مهم!
من تا کارت معافیم بیاد شاید بیش از 1 ماه طول بکشه!!!
قبل از اینکه کارت معافی بیاد می تونم برم گواهینامه رانندگی ام رو بگیرم؟؟؟
یعنی فردا می تونم برای گواهینامه و امتحان راهنمایی و رانندگی ثبت نام کنم؟
خیر دوست عزیزنقل قول:
نقل قول:
برادر من 18 سالگی گواهینامه رانندگی اش رو گرفت.
سربازی هم نرفت و تا الان هم نرفته! :n02:
من به این خاطر الان می خوام بگیرم چون بعد که می خوام کارت گیرم بیاد باید سریع عمل کنم و بعدش هم معلوم نیست چقدر از این ماس ماسک ها رو چشم می گذارند و کی خوب بشه!!!
سلام دوستان یه سوال داشتم با توجه به این که قانون ها زود عوض(عوضی) میشه
بابام ۲۴ ماه جبهه بوده تو دوره سربازیش و منتقه جنگی
میخواستم بدونم تکلیف من چیه کسری میگیرم؟ ؟؟؟
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
دوست عزیز به شما کسری تعلق نمیگیردنقل قول:
سلام . کی همچین حرفی زده ؟ 24*24 چیه ؟نقل قول:
راهور در تهران روزی 8 ساعت پست (یه سره سرپا) هست + 3 روز در هفته پست فوق العاده (هر فوق العاده 4 ساعت) . پست صبح از راس ساعت 6 صبح شروع میشه .
جمعه ها هم تعطیل نیست + اینکه توی اکثر تعطیلی ها و مراسم های خاص آماده باش هست (یعنی باید دو شیفت خدمت کنی .)
توی اکثر قسمتهای راهور همون 1 روز مرخصی استحقاقی رو هم نمیدن و یه سره کار میکشن .
شهرستانها پستش متفاوته ولی تقریبا همینه .
طبق قانون جدید تعلق نمیگیره؟ ؟؟چون قبلا کسری میخورد بهمنقل قول:
میخواستم برم دوره پرونده ایثارگری پدرم یعنی شما میگی دیگه به کارم نمیاد؟ ؟؟
میشه یه کم توضیه بدید
بله دوست عزیز بر اساس قانون جدید کسری جبهه لغو شدنقل قول:
و فقط معاف دائم داده میشه که برای ان باید سی ماه تکمیل جبهه داشت
sent from my open source device
ممنون دوست عزیزنقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم
این ۲۴ ماه میتونه با درصدی از جانبازی جمع بشه تا به ۳۰ برسه؟ ؟؟
قانون قبلی میشد الان چی؟ ؟
باید چند درصد باشه؟
بله دوست عزیز میشه و این قانون اجرا میشهنقل قول:
یه سری محاسبات هست که خودشون بلدن !!!
من فرمولش رو نمیدونم بهتره به نظام وظیفه مراجعه کنید
بله دوست عزیز میشه...تجمیع هر دو با هم باید به 30 ماه کامل برسه تا بتونید معافیت کامل بگیریدنقل قول:
در ضمن یه سئوال ..من دیروز یکی از ماهنامه هایی رو ک قوانین جدید خدمت وظیفه رو مینویسه رو تهیه کردم...توش به ازای مثلا 20 ماه سابقه جبهه 6 ماه کسری زده بود...
یعنی قانون دوباره عوض شده؟
والا داداش چیزی اعلام نشدهنقل قول:
اگه عوض شده بود اعلام میکردند
ماهنامه به روز هست ؟
بله برای دی 91 هست...درمورد قانونهای جدید کفالت هم چیزهایی نوشته....نقل قول:
ببخشید من دو سوال دارم:اینکه من متولد نیمه دوم 72 هستم اگه خرداد 92 دفترچه بفرستم تاریخ اعزامم مرداد میفته یا شهریور؟(احتمال)بیشتر برای شما چقدر طول کشیده؟
دوم اینکه اگه الان دانشگاه آزاد بدون کنکور شرکت کنم می تونم کنکور 92 شرکت کنم یا باید قبلش از آزاد انصراف برم؟کی باید انصراف بدم قبل کنکور یا بعدش؟
اقا اگر راه دستت هست از اون صفحه یه عکسی بگیر بزار ببینیم چی هست. من الان مرخصی هستم ببینم اگر میشه برم دنبال کارشنقل قول:
مرسی.
:n01:
شما امسال کنکور بده اگر سراسری قبول شدی برو و تطبیق واحد بده و تحصیلت رو در دانشگاه سراسری ادامه بده... نمیخواد دفترچه پست کنی (( مهم* انصراف نده چون ریسکش زیاده))نقل قول:
یکی تو یه فروم دیگه گفته من اینطوری کارت معافیمو گرفتم
ارسال دفترچه از پلیس+10: 1391/06/26
نامه معرفی به بیمارستان: 1391/07/02
پزشک متخصص: 1391/07/10
کمیسیون پزشکی اول: 1391/07/28 (نامه معرفی جهت رای 2 پزشک متخصص دیگر بیمارستان نیروی انتظامی)
معرفی به بیمارستان: 1391/07/30
معاینه 2 پزشک متخصص: 1391/08/02
کمیسیون پزشکی دوم: 1391/08/21
واریز فیش و تکمیل مدارک: 1391/08/22
معرفی به صدور: 1391/08/25
صدور کارت: 1391/09/14
تحویل به پست: 1391/09/17
تحویل از پستچی: 1391/09/22
×××
منم همین کار ها رو تا واریز فیش انجام دادم و بعدش بهم گفت کارتت میاد دم خونه شما
ولی معرفی به صدور و صدور کارت و پست چیه دیگه؟؟؟
معمولا بعد از چه مدت از پایان خدمت
کارت پایان خدمت میاد در خونه؟؟
من 1/9/91 خدمتم تموم شده هنوز کارتم نیومده
عزیز شما یه کارت معافی میخوای که به امید خدا هر چی زود تر گیرت میاد.نقل قول:
هرچی هم اینجا بیای و بگی که کارتم کی میاد و فلانی کارتش بعد از دو هفته اومد و... هیچ تغییری توی زمان تحویل کارت شما بوجود نمیاد.
شما خیالت راحت باشه که معاف شدی و هزینش رو هم دادی . دیگه کسی به شما نمیگه بیا خدمت .!! (( راستی درباره برادرتون هم بگم احتمالش وجود داره که بخواد گواهینامش رو تمدید کنه؟؟؟ پس کسی به راحتی نمیتونه با نرفتن به خدمت خودش رو قانع کنه که من گواهینامه میخواستم که گرفتم!! ... و یا... الان سرباز توی پادگان ما هست حدود 30سالشه!! ... ولی اومده خدمت!! و همین که خدمت ذهن ادم رو درگیر میکنه!! (حتی یه ادم30 ساله)!! ... اومدنش هر چی زود تر بهتر از نیومدنش هست.
بستگی داره کدوم ارگان خدمت کرده باشینقل قول:
یه موقع کارت یکی زود تر از پایان خدمتش گیرش میاد یه موقع حدود 3 یا 4 ماه طول میکشه! ... (ولی شما میتونی کارت پایان خدمت موقتت رو ببری حوزه نظام وظیفه و پیگیری کنی)