پینگ خیلی خیلی بالا نیست ؟ .. 500 تا خیلی زیاده والا ! .. هنوز دقیقه 30 دی سی شدن در مقایسه با قبل خیلی خوبه ! قدر دان باشیم ! :n13:
Printable View
پینگ خیلی خیلی بالا نیست ؟ .. 500 تا خیلی زیاده والا ! .. هنوز دقیقه 30 دی سی شدن در مقایسه با قبل خیلی خوبه ! قدر دان باشیم ! :n13:
مال من دیسکانکت نمیشه ولی پینگم از 110 رفته رو 190 ، یه نیم ثانیه لگ شده.:n03:
منم پینگم 500 شد !!!:n04:
دوستان این سرویس جدید matchmaking خیلی رو اعصابه خوبی هایی داره بدی هاییی داره ..
بدیش اینه که اصلا ساپورت پیدا نمیکنه :D
کلا خیلی طول میکشه ادم پیدا کنه
چون فعلا محدودیت داره و برای رنک 25 به بالاسنقل قول:
و خیلی ها مثل من و تو حوصلشون نمیشه نمیرن تو این سیستم و از قدیمی استفاده می کنه
بنابراین استفاده کننده هاش فعلا پایینه
تو وست پیدا می کنه. چند بار که از این گروه به اون گروه بپری پیدا میشه. تو وست هستی؟نقل قول:
omg Step1 915 MB
:O
:n04::n04::n04::n04::n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیه ؟؟؟؟ :n28:
اين مقدار نيست فقط ٢٠٠ mb بود OoOoنقل قول:
برا منم 200 مگ بود ولی رفت رو اسکین mf cowgirl گیر کرد. کسی قند شکنی که بشه باهاش آپدیت کرد داره کمک کنه؟ سایفون و فری گیت جواب نمیدن فقط رو مرورگر جواب میدن. کمک ......نقل قول:
مال من step 1 نزدیک 137 مگ بود و Step 2 هم 52 مگ . الان آخراشه .
مال من step1 تموم شد step 2 ده تا مونده بود ارور داد بسته شد.دوباره باز کردم از step 2 اومد ولی شد 450 mb !!!!
مال من step1 تموم شد step 2 ده تا مونده بود ارور داد بسته شد.دوباره باز کردم از step 2 اومد ولی شد 450 mb !!!!
آقا مال من آپدیت شد و درست بود و 2 تا بازی کردم ولی بازی 3 رو که الان رفتم همین که 100 شد کرش کرد. مودم خاموش کردم ، کامپیوتر رو ریستارت کردم و دی ان اس ست کردم و بازم نشد.
زدم الان یه ریپر کنه ، دعا کنید درست شه.:n14:
دوستان ماله من رو استپ 2 یهو بسته شد حالا 420 مگ داره دوباره میگیره...:n28:
آره مال منم اینجوری شده بازی رو داشتیم میبردی که حریف سور داد ولی نرفت تو صفحه نتایج الانم لگین میکنم صفحه ریکانکت میاد میزنم ریکانکت ارور میدهنقل قول:
اینم از شانس ما داشتم میرفتم پلات ها خدا کنه زود هات فیکس بدن
ادیت: درست شد P:
هيچكسي سرور euw نيست?
آقا فهمیدم مشکل از چیه ! با Mkjogo که برید همون اول دیسکانکت میکنه.
مال من از mk نبود کلن سرور قاط زده الان هم یه دست باختم lost prevented شد
آره سرور قاط زده همه دیسکانکت شدن من با یه نفر دیگه تو گیم بودیم :n02:
من كه مشكل ندارم از صبح تا الان 4 دست بازي كردم حتي بدون اخ
الان تو گیم استارت همه گیر کردن هیچ کس هم نمیتونه ریکانکت کنه :n08:
خوبه یه بار مشکل از ریوت شد. :n09:
الان 30 دقیقه گذشته و هنوز کانکت نمیشه . روی ریکانکت کلیک میکنم هیچ عملی نشون نمیده
vas manam injorieنقل قول:
زدن public chat بستن چطوري گروه واسه rank درست كنن با اين كار احمقانشون
گفتن public چت کارایی که باید داشته باشه رو نداره،راستم میگن همه میومدن تبلیغات rp رایگان میدادن spam میدادن و ازین کارا،تازه تا ابد که نبستن گفتن روش کار میکنیم ،در آینده دور دوباره public چت میاد،شما هم تو این فرصت تشریف بیار چت روم iran :n02:نقل قول:
------
واسه من آپدیت شد فقط آخرای step دوم برق رفت دوباره که زدم دیدم 400 mg اضافه شده دقیقا مثل دوستان :n04:
آخی ... امروز عصر cowgirl از فیلترینگ در اومد. آپدیت شد بالاخره. بی هیچ مشکلی چند دست زدم
اوه اوه این کارما عجب چیزی ؟! وقتی R بزنی بعد Q حتی از نیدل بیشتر AP میزنه به طرف شدیدا متونه به تیم پشتیبانی ساپورت بده
اون E شیلد Speed بالا میره
یکی از بچه ها همین مشکل و داشت با vpn گذاشت درست شد...همون موقع که فیتلر بودنقل قول:
آخی ... امروز عصر cowgirl از فیلترینگ در اومد. آپدیت شد بالاخره. بی هیچ مشکلی چند دست زدم
کارما بازی باهاش یکم سخته یه چند تا بازی اسپکت کن یه چند دستم تمرین کن میشه یکی از اولویت هات برا ساپورتنقل قول:
اوه اوه این کارما عجب چیزی ؟! وقتی R بزنی بعد Q حتی از نیدل بیشتر AP میزنه به طرف شدیدا متونه به تیم پشتیبانی ساپورت بده
اون E شیلد Speed بالا میره
البته خیلی جلوی چمپای تانکی جواب نمیده جلوی ap ها خوبه
با braum و gragas راحت میشه خاموشش کرد :n02:
من خیلی وقت این چمپ داشتم حتی قبل rework بازی میکردم باهاش بعد rework زیاد نرفتم باهاش فکر نمیکردم انقدر OP شده چون تو کمتر بازی دیده بودمنقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست دوم داشتم با Syndra میرفتم یکی کارما اورد جلوم گفتم کارش تموم :n02: ولی تا اخر بازی پدر من کل تیم درد اورد تیمونم میدیدی واقعا چمپ عالی داشتیم Cho lee varus bliz
اونقدر سخت نیست دیگه در حد Lee sin یا Yashu بیشتر سرعت عمل میخواد
تو این پچ چقدر این Lucian رو باف کردن!
واقعا پیش خودشون چی فکر کردن؟ :n15:
ATTACK RANGE 550 ⇒ 500نقل قول:
تو این پچ چقدر این Lucian رو باف کردن!
واقعا پیش خودشون چی فکر کردن؟ :n15:
Q : CAST RANGE 550⇒ 500
E : REMOVED : CULLED Relentless Pursuit no longer resets on kill during The Culling
یه خورده مانا و چیزای کوچیک رو قوی کردن نسبت به اینا که بالا گذاشتم مطمئنی بافه ؟
نه بابا کجا باف شده؟؟؟ فقط مانا را دست کاری کردند که اونم هیچ فرقی نمیکنه برای پرو هاانقل قول:
ATTACK RANGE 550 ⇒ 500
Q : CAST RANGE 550⇒ 500
E : REMOVED : CULLED Relentless Pursuit no longer resets on kill during The Culling
یه خورده مانا و چیزای کوچیک رو قوی کردن نسبت به اینا که بالا گذاشتم مطمئنی بافه ؟
General mana
ATTACKmana RANGEmana 550 ⇒ 500
BASEmana MOVEMENTmana SPEEDmana 330 ⇒ 335
BASEmana HEALTHmana 470 ⇒ 500
BASEmana ATTACKmana DAMAGEmana 49 ⇒ 52
FARMCIAN Piercing Light now deals 75% ⇒ 100% damage to minions mana
COST 60/65/70/75/80 ATTACKmana ⇒ 50/55/60/65/70 ATTACKmana
Cooldown is now reduced by 1 second per Lightslinger (passive) hit, mana
COOLDOWNmana 18/16/14/12/10 secondsmana ⇒ 14/13/12/11/10 secondsmana
کلا فقط مانا را کم و زیاد کردند که اونم میگیم اصلا نترسید رو بازی پرو ها زیاد تاثیری نداری دیگه اگه رو بازیتون تاثیر داره بدونید که پرو نیستید.
آره دیگه!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LIFE STEAL 15% ⇒ 20%
این چه وعضشه اینطوری که ADC ها تانک رو می خورن
Fiora دیگه میتونه 10 دقیقه اول بازی 2تا پنتا بگیره دوتا اتک بده جونش پره تازه اگه یک دونه تبر نانجیه که 70ad 12 life steal ببنده که دیگه هیچ
قبل تبر نارنجیه مهم بود بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهم شد الآن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوپر مهم و قوی شد :O
اثن کسی واسه فیورا bloodthirster نمی بنده ایتم اصلی فیورا ravenous hydra حالا اگه یکی باز لایف استیل بخواد ruined king میگیره اونم فقط تو بازی های خاصنقل قول:
دقیقا همینطوره boodthrist چمپ میلی رو useless میکنه البته فیورا که کلا useless هست جز Elohell هیجا به درد نمیخوره :n02:
خوبه حداقل Unique passive کردن LS اش رو ! وگرنه که ...
در دفاع از fiora بگم که هر چی هم بد باشه که نیست بازم رنگارو می خوره چه تو لاین چه تو جانگلنقل قول:
من که جدیدن زیاد با فیورا بازی میکنم خیلی هم شاخه برو لول کینگ recent stats منو ببین 9برد در مقابل 1 باخت با فیورا
MSDiran>>>eune
fiora کلا راحت رنگار رو میزنه ولی خوب بازم بستگی به پلیر داره.
کلن منم موندم الان فیورا بخرم یا زیگز؟
میدونم فرق دارن اونم خیلی ولی میخوام بدونم کدومو اسنوبال تره(راحت تر گیم برونزو وین میکنه)