9. بچه کجایی اگه تهرانی کجای تهرانی؟
نازی آباد تهران
به به نزدیکین به ما یه سر به ما بزنیین اقا بابک
کدوم دانشگاه درس میخوونیین
Printable View
9. بچه کجایی اگه تهرانی کجای تهرانی؟
نازی آباد تهران
به به نزدیکین به ما یه سر به ما بزنیین اقا بابک
کدوم دانشگاه درس میخوونیین
خیلی ممنون LoL:نقل قول:
- در صورت بروز مشکل در هنگام ورود به سایت ، میتوانید از آدرس forum.p30world.net استفاده بفرمایید - لطفا در صورت بروز هر گونه اشکالی مدیریت را در جریان قرار دهید .
نام:.................................................. .................................................. .......................... مدت امتحان : 1 ساعت
نام خانوادگی .................................................. .................................................. ............... امتحان : صندلی داغ
شماره دانش آموزی:.................................................. ..........................................................رشته:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------...
محل دوخت .................................................. .................................................. ..................................... ................لطفا این محل را مخدوش نفرمائید
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------...
1- در نرم افزار فلش ، سمبل به چه معناست؟ ----------------------........... ......................------------------..--------------------- (1نمره)
2- اقیانوس ها را نام ببرید ؟ .................................. .................................................. .............................(0.25 نمره)
3- اصطلاح دیلاق به چه معناست؟ ........................... .................................................. .......................... ( 0.25 نمره)
4- سلسله مراتب مدیریت را نام ببرید؟ .......................... .................................................. ........................ (1.5 نمره).
5- رتبه ایران در بین 53 کشور ، در تجارت الکترونیک؟ ................. .................................................. ....................(0.5 نمره)
6- تفاوت های Hub و Switch در شبکه را نام ببرید (2 مورد ) ........... .................................................. ....................( 1 نمره)
7- پل شبکه ( Bridge ) را تعریف کنید ؟ ............................... .................................................. ......................( 1 نمره )
8 -انواع خطاها در برنامه نویسی را نام ببرید؟ .................. .................................................. ............................( 2 نمره)
9- جنبش نرم افزاری را تعریف کنید ؟ ........................... .................................................. ............................( 2 نمره)
10- لایه های Clipping Path به چه چیزی اطلاق می شود (در فتو شاپ).......... ..........................................................(2 نمره)
11- 3 کانال موجود در فتوشاپ را فقط نام ببرید؟ ................. .................................................. .........................(1.5 نمره)
12- اصطلاح فیلد و رکورد را تعریف کنید ؟ ............... .................................................. .....................................(1 نمره)
13- خواص فیلد کلید را نام ببرید (3 مورد) ؟ ............ .................................................. .................................( 0.75 نمره)
سوال های متفرقه به منظور کمک به شما
14- W بوش ربطی به www داره؟....................... .................................................. .....................................( 1 نمره)
15- روش خاموش کردن مانیتور به وسیله کی برد ؟ ........... .................................................. .............................( 1 نمره)
16-در بیت "قوری ز قلم، قلم ز قوری ، عاشقت شدم گوگولی مگولی "کدام آرایه ادبی وجود ندارد؟...... ............................( 0.25 نمره)
الف) ایهام ..................ب)استعاره...................ج)کنایه.........................د)متناقض نما
17- اگر f(x)=x-[x]a و g(x)=Ln(1-x)a ،برد تابع gof کدام است ؟------------------ -------------------------(2 نمره)
1)[1,0] ....................2) (1,1).......................3)( 0,1]........................4) [0,1)
18-The two Prties managed to ------------- their differences on the issue................ ..............................نمره نداره چون آسونه
a)disperse....................b)refuse ................c)overcome ..............d)defeat
19- اولین کلمه ای که بعد از شنیدن کلمات زیر به ذهنت میاد؟ ............................ ..................................................( 1 نمره)
TCP/IP :
Ad hoc:
Router :
دلفی:
زیر برنامه:
کارتن پسرشجاع:
کاراگاه گچت:
Snap:
کافمن:
فرهاد:
موج مغناطیسی:
سرچ:
Net. :
فلیپ فلاپ:
20 - عرضی نیست
ممنون از وقتی که گذاشتی و جواب سوال ها رو دادی
لطفا نامه ننویسید چون من 1 صدم هم به کسی ارفاق نمی کنم حتی به شما دوست عزیز
][/QUOTE]
8 - اگه تهران زندگی نمیکردین دوست داشتین کدوم شهر بودین ؟
[COLOR=Red]شاید شیراز . شهر راحت و آزادی بود . کسی هم کاری به کار دیگران نداشت . البته منهای راننده هاش . تا قبل از اینکه شیراز دیده باشم فکر میکردم راننده های تهران خیلی چیزن . اونجا دیدم اصلا راننده های شیرازی نمیدونن ترمز چیه . جرات نمیکردم از خیابون رد شم . به قصد زیر گرفتن میومدن جلو [/QUOTE]
سلام بابك جان:11:
ايول اينو خوب اومدي ولي اگه يه مدت زندگي كني ميفهمي تو هم نبايد ترمز داشته باشي و همينطور بري وسط خيابون :21:
-----------------------------
یعنی من حساب نشدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :((((((((((((((نقل قول:
سلام آق بابک
اگه سوال هام بد باشه یا خلاصه هرجی باشه ببخش
عملکرد منو چطور میبینی؟
اصلا منو غیر دیدی؟ ( غیر اوندفعه که اخطار دادی )
چی باعث شده که تو این سن بازم اینجا فعال باشی ؟
چرا p30world رو انتخاب کردی و الان به درجه ی مدیریت ارشد رسیدی ؟
چرا نام های کاربری که ( خودتون میدونید ) بن نمیشن یا ساختن اون کلمه ها رو واسه ساختن نام کاربری سانسور نمیکنید؟
یادم میاد یکی بود آواتار شما رو برداشته بود چرا بنش کردید؟
فکر نمیکردید اخطار کافی بود ؟
اگه سوالی بود که نمیخواستید جواب بدید خواهش میکنم کلا پست رو پاک نکنید
با تشکر
از توجهتون
یا حق
سلام ..نقل قول:
آره، اونموقع وحشتناک عصبانی شدم از دست بعضی افکار بی مصرف و وقت تلف کنی بعضی از این یوزرای بیکار.
تا الن و بلن میشه همین سوالای همیشگی و همین کشش های بی مصرف.
بعد دیدم اصلا حوصله ندارم همچین افرادی با من بحث کنن !
خلاصه: تسلیم .. خلاص و دیگر هیچ./
بابک جون یکمی سرش شلوغه لطفا دیگه سوال نپرسید تا بیاد همین ها رو جواب بده بعد!
سوال مهم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابک جان در مورد این تاپیک چی داری بگی(تقریبا این سوال رو همه میخوان ازت بپرسن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا در رابطه با پست 23 همون تاپیک
و پست خودت (2)
سلامنقل قول:
یادم رفت آخر داستان رسم معمولش رو بجا بیارم و همین باعث سوتفاهم و برداشت بد خواننده ها شده.
" داستان فوق کاملا حاصل تخیلات نویسنده بوده و هرگونه تشابه اسمی با اشخاص حقیقی اتفاقی می باشد. "
...
در مورد موضوع تاپیک هم, خود بابک جان اگر لازم بدونن توضیح می دن.
موفق باشید.
اقا بابک میخواستم بدونم که چرا تاپیک استقلال یا پرسپولیس رو بستی قرار بود در اون تاپیک هیچ کس نظر نده فقط رای بدند و همین طوری بی احترامی به کسی نمیشد یا حرف های نامربوط به هم نمیزدند.؟؟
چند بار اینو نوشتی ؟نقل قول:
اقا بابک میخواستم بدونم که چرا تاپیک استقلال یا پرسپولیس رو بستی قرار بود در اون تاپیک هیچ کس نظر نده فقط رای بدند و همین طوری بی احترامی به کسی نمیشد یا حرف های نامربوط به هم نمیزدند.؟؟
ببخشید .
من امروز و فردا در حد تیم ملی درگیرم .
شنبه مینشینم دوباره رو صندلی
نقل قول:
سلام آق بابک
عملکرد منو چطور میبینی؟
چرا نام های کاربری که ( خودتون میدونید ) بن نمیشن یا ساختن اون کلمه ها رو واسه ساختن نام کاربری سانسور نمیکنید؟
با تشکر
از توجهتون
یا حق
به من نرسید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :19:نقل قول:
بندر جان به تو هم میرسم عزیزم .
ادم بداخلاقی هستی نه؟
:31:نقل قول:
بندر جان به تو هم میرسم عزیزم .
میدونستم محض محکم کاری پرسیدم :31
با تشکر
خیلی اونقدر که بخاطر این حرفت بهت اخطار میدهنقل قول:
با اجازه من هم سوالتم را بپرسم
من را میشناسی ؟
من را نمیشناسی ؟
اولین یوزر من را که بن کردی یادته ؟ iuyt ( یادش بخیر اون روزا من تازه اومده بودم توی پی سی و نمی دونستم که شما مدیر ارشدی رفتم توی انجمن انتقادات یه تاپیک زدم که لطفا مدیران ارشد در انتخاب مدیران بیشتر دقت کنند !!! و یوزر بابک من را بی جهت بن کرده لطفا از مدیریت خلعش کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
چه خبرا ؟
از کجا تا کی ؟
آواتارت عکس خودته ؟
نطرت در مورد نام کاربری من چیه ؟
نظرت درباره ی امضام چیه ؟
اگه قرار باشه تا 5 دقیقه ی دیگه بمیری و توی این 5 دقیقه فقط به یک نفر بتونی زنگ بزنی اون کیه ؟
من چند تا کلمه می گم تو بگو که اونهات چه رنگی هستند + اولین کلمه ای که به ذهنت بعد از خواندن اون کلمه میرسه بگو
ایران
من
تو
مادر
پدر
فقر
بیمار
اعتیاد
پول
ثروت
مدرسه
علم
سیاست
بورکینافاسو
سفر
عشق
دوست
ظالم
موبایل
بالاترین
لینک
p30world
همین دیگه
بعدا مزاحم میشم
سلام
چند تا سوال ...
دوست داری چند سال زنده بمونی ؟
معنای اسمت چیه؟
مهترین هدفت تو زندگی؟
از بهت بگن از اول زندگیت رو شروع کن . چند درصد این کارایی که تاحالا انجام دادی رو انجام میدی ؟
نظرت راجع به طرح مبارزه با بد حجابی چیه ؟
گشت ارشاد تا حالا به شما گیر داده؟
تا حالا به کدوم شهرای ایران سفر کردی ؟
تا حالا خارج رفتی؟
فکر میکنی با ماهی چند تومن میشه یه زندگی خوب داشت؟
پول چند درصد آرزهات رو تشکیل میده؟
بهترین دوستت در پی سی؟
بهترین دوستت در زندگی؟
ممنون از جوابت
بابک جان امروز شنبه ست ها!!
بابك خان نظرت در مورد اين جمله چيه ؟
اين جمله آخر ديكتاتوري وحكومته : دينقل قول:
اگر ناگهان متوجه شدید که یکی از انجمن ها ناپدید شده تعجب نکنید دسترسی شما به اون انجمن بسته شده
سلام
یا ایتها النفس المطمئنه ارجعی تو این تاپیک
سوال بارون شده این تو
میگم زوج فرد کن ترافیکش کم شه
از بی ار تی هم میتونی مستفیض شی
نکنه امروز جمعه اس!!!
کی تقویم داره
سلام آقا بابک
امیدوارم همه چیز واست Ok باشه
منو میشناسی؟(سوال خزیه ولی به هر حال باید پرسیده شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
الان از اینکه نشستی رو صندلی راضی هستی یا بدلیل حجم زیاد سوالا پشیمون شدی؟
اولین کاری که با کامپیوتر کردی چی بود؟
اولین باری که اینترنت وصل شدی چی کار کردی؟
اولین بار چی جوری p30world رو شناختی؟
جز babak یوزر دیگه ای داری؟(به هر حال آدم بعضی موقعها خسته میشه از مدیریت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگه وب سایت یا وبلاگ داری آدرسشو بذار
(اگه سوالام تکراری بود شرمنده چون وقت نکردم کل سوالا رو بخونم)
با آرزوی روزهایی سبز برای شما.موفق باشی
سلام آقا بابك
آقا اين تاپيك پرسپوليس رو جرا موقتا بستيد؟
فقط يه بحث كوتاه شده بود در مورد مسائل فني تيم هاوبحث سياسي كه نمي شهوكل كل هم كه نمي شه بحث فني بازي ها و تيم ها هم كه مي كنيم ايراد ميگيريد؟
كي بازش مي كنيد؟
مرسي
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بابك جان
سلام سلام . ماشالا من هر دفعه باید با یه رنگ بنویسم تا جور بشه . با اجازه من رنگ نوشته شما رو اینجا تغییر میدم .
1. ديگه الان هركسي كه توي تاپيك رپ ميچرخه ميدونه كه من رفيق صميمي و همكار ياز هستم. چند بار هم به خود شما اينو گفتم. ميخوام بدونم در حالي كه وقتي يه كاربري توهين ميكنه بعد از يه مدت (حتي اگر بن هم شده باشه) دوباره با دسترسي كامل به فروم برميگيرده، چي باعث شده كه بعد از اين همه مدت (نزديك به 10 ماه) هنوز دسترسي ياز باز نشده!!!!
بحث دسترسی های هر فرد جداست . ایشون رو من در شرایط اخراج دائم میدیم . با تخفیف دسترسیشون به انجمن موسیقی بسته شد . بازش میکنم .
2. ميدونم به خاطر شخصيت خاص رپرها، معمولاً مديرها با اونها برخوردهاي سنگيني ميكنند، اما نظرت راجع به اينكه تقريباً يه تيم كامل از رپرهاي اين فروم اخراج شدهاند چيه؟ معضلات اين تاپيك (البته از ديد شما) رو چقدر به ياسين نسبت ميدي؟
نه خیر . شما اگر به تاپیک متال سر بزنید قطعا نظرتون عوض میشه . رپر ها تا زمانی که از کلمات نامناسب استفاده نکنن و به کل کل های خاص رو نیارن ( که هیچ کدوم در انجمن پذیرفته نیست ) هیچ مشکلی نخاهند داشت . یاسین جز یک مورد تا جایی که من بودم و در جریان رخداد های انجمن موسیقی جزو کاربران متعارف انجمن موسیقی بودن .
3. شغلت چيه؟ تا حالا مديريت تو محيط واقعي رو هم تجربه كردهاي؟ ميدوني ياز هم مثل توئه، البته توي فروم خودشون، ولي من فكر ميكنم اونجا خيلي قابل احترام تره و البته اينكه چند ماهه كه توي قسمتي كه من مشغول به كار هستم، اون مدير من شده، جايي كه به غير از من 12 كارمند ديگه زير دستش هستند كه 2 تا از اونها غير ايراني هستند، اما با تمامي خشونت ذاتي كه حين كار داره، هممون ازش حساب ميبريم و البته دوستش داريم. چرا نميتوني اينجوري باشي؟
مقایسه دنیای واقعی با دنیای مجازی درست نیست . در مدیریت واقعی شما در جریان بیشتر تصمیمات هستید . اینجا نه . اینجا فقط تاپیک اخراجی ها دیده میشه . ما تاپیک اخراج نشده ها نداریم . جدا از اینکه شما در دنیای واقعی خودتون رو نمیتونید پشت آی دی ناشناس مخفی کنید . این ناشناس بودن امکانات زیادی میده از جمله بی قانونی نامحدود . در محیط کار هم کسی میتونه به همین راحتی ایشون رو به اسید پاشی تهدید کنه ؟
4. وقتي به ياز گفتم با كاربرهاي فرومتون مهربونتر برخورد كن، گفت هميشه لازمه در كنار مديرهاي مداراكننده، يه سگ هر يه جا بسته شده باشه تا به موقعش همه دستو پاشونو جمع كنن. (اين تز ياز بود) نظر تو در اين مورد چيه؟
ایشون معلومه خیلی ادبیات محترمانه ای دارن . شما وقتی که مورد تجاوز قرار گرفتین ( در دنیای واقعی منظورمه ) حتما یادتون باشه به پلیس یا قاضی که حق شما رو میگیره و مجرم رو محاکمه میکنه بگید سگ خوبیه .
5. نظرت راجع به باندبازيهايي كه كم و بيش تو هر فرومي هست چيه؟ برخوردت چطوريه، مبارزه يا مصالحه يا مدارا؟
من باندی نمیشناسم .
اميدوارم سؤالات منو با سوء نيست برداشت نكرده باشي. ميدونم كه به هر حال مديريت كار سختيه، اميدوارم كه هميشه و همه جا به خصوص در زندگي واقعيت موفق باشي.
اصلا برداشتم بد نبوده هیچ وقت . اما برداشت ها از من معمولا بد بوده . انتخاب نوع عینکی که در چشم ماست ( مثبت یا منفی ) با خودمونه . ساختن دنیامون هم با خودمونه .
ممنون که حرف هاتون رو واضح و بدون کنایه و متلک زدید . این کار رو خیلی ها بلد نیستن .
سلام آق بابک
سلام سلام
شما ببخش
عملکرد منو چطور میبینی؟
نظری ندارم . برای چی عضو شدی ؟ به این سوال جواب بده و بعد عملکردت رو باهاش مقایسه کن .
بله
کدوم سن ؟ باید برم خانه سالمندان ؟ چی باعث شده فکر کنی اینترنت ماله بچه هاست ؟
اتفاقی . اون موقع جای بهتری سراغ نداشتم . اگر داشتم میرفتم اونجا و نمیمدم پی سی . درباره مدیریت اما رفتار های تیم مدیران قبلی و خصوصا ادمین ها رو خیلی میپسندیدم . نوع نگاهی که وجود داشت شبیه به نگاه من بود . پس مسئولیت پذیرفتم ( وقتی بهم پیشنهاد شد )
در این نوع موارد با ادمین ها باید صحبت کنید
من بنش نکردم .
اخطار هم فکر نکنم داشته باشه همچین مطلبی . ظاهرا ایشون از طرف من ( مدیر سایت ) حرف میزدن ( البته الان حضور ذهن ندارم نمیتونم قطعی بگم ) که مشکل ساز میشه این مطلب برای خیلی ها .
من هیچ سوالی رو جون نمیخوام جواب بدم پاک نمیکنم . نهایت مینویسم که به سوالی جواب نمیدم . اون دو نفر هم که بن شدن ( و بخاطر پستشون در این تاپیک هم بن نشدن ) رو شما خودتون در تاپیکی که ایجاد کردید در سرآغاز معرفی کردید . چی بود اسمشون ؟ این نام های کاربری با پست یک رقمی که میبینید دو گروهن . یکیش رو میبینید با ای دی اصلیشو نبابک جان بابک جان میکنن بعد میرن آی دی میسازن واسه این کار ها . یک گروه دیگه هم رفقای قدیمی ما هستن که رفتن به انجمن های بغلی ، بی کار میشن گه گاه میان اینجا دنبال یک سوژه میگردن تا جو پی سی رو تخریب کنن یا یه فحشی به ما بدن دلشون خنک بشه .
با تشکر
از توجهتون
یا حق
مرسی از سوال ها
یکی دو تا سوال دیگه:
شما براتون احترام سنی توی فروم مهمه ؟ یعنی اگه یکی که 16 سالشه بیاد با شما بد صحبت کنه ناراحت میشین؟
چندان نه . راستش تا حالا به این موضوع فکر نکردم . فکر نکنم توی نت سن و سال مطرح باشه .
یه نکته . در کل اعتقاد دارم کسی که سنش بالاست خودش بلده احترام جلب کنه . باقی آدم ها که سنشون بالاست و احساس مسکنن بهشون توهین میشه از طرف کم سن و سال ها در واقع فقط سن بدنشون بالا رفته . نه سن تفکرشون .من بچه هایی رو دیدم که بالای 60 سال داشتن . این عقیده عمومیم بود .
شما موسیقی سنتی رو "شجریان" میدونین یا قبل انقلاب؟
من اصلا متوجه این سوال نشدم . قبل از انقلاب یعنی چه موسیقیی ؟
سلام آقا مدیر
(با اجازه)
- بجز استقلال تیم محبوب ورزشی؟؟
- برنامه ات واسه آینده؟؟؟؟؟
- چند تا از اقوام اینجا هستن؟؟؟؟
- فکر میکنید کی لیاقت داره جای شما رو پر کنه اگه یک روز نباشید ؟
- مدل لباسشوییتون چیه(فضولی نباشه)
- تا حالا بشیترین قبض موبالتون چند اومده؟
- باشگاه بدن سازی هم میرید؟
- فکر می کنید بزرگترین احمق دنیا کی بود ؟
- غیر از پی سی چه فروم دیگه ای رو دوست دارید؟
ممنون اگه جواب بدید
نقل قول:
شما براتون احترام سنی توی فروم مهمه ؟ یعنی اگه یکی که 14 سالشه بیاد با شما بد صحبت کنه ناراحت میشین؟
این رو قبول دارم واقعا سخته درد زیادی رو تحمل می کنه !!!
جواب قبلی . و جواب بندر جان کامله درباره این جمله .
چند تا سوال برام پیش اومد !
چندمین یوزر اینجا بودی وقتی ثبت نام کردی ؟؟؟
16
چه حسی داشته و انگیزت چی بود که این جا ثبت نام کردی ( این خیلی برام مهمه )
از سایت خیلی خوشم میومد . کارم رو خوب راه مینداخت . قیاس کردم . البته ثبت نام صرفا یه امکان برای نوشتن بود همین . ادامه دادن اما نتیجه خوب بودن انجمن بود اون زمان و از دید من .
وقتی کاربر فعال شدی ( در صورت وجود ) چه حسی داشتی ؟؟؟ منظورم اینه که فعالیتات رو خیلی بیشتر کردی که مدیر بشی ؟؟؟
یا فک کردی همین عنوان خوبه ( اگه کاربر فعال نشدی از وقتی که همکار شدی به مدیر شدن رو بگو )
زمانی که من همکار شدم عنوان کاربر فعال وجود نداشت . عده هم انقدر کم بود که از 10 فرسخی فعال ها شناسایی میشدن . توی انجمن موسیق عملا سه چهار نفر به درخواست ها جواب میدادن که یکیش من بودم . در هیچ شرایطی حد فعالیت من عوض نشد ( بیشتر نشد ) . چه همکار شدنم چه مدیر شدنم و چه ارشد شدنم . اگر گاهی وقت بیشتری گذاشتم بخاطر این بوده که این وقت وجود داشته . البته از وقتی همکار شدم حضورم تقریبا همیشگی بوده . شاید اگه کاربر بودم مکث ها خیلی بیشتر میشدن . اصلا هم به مدیر شدن ( یا همکار شدن ) فکر نمیکردم . من از روزی که اومدم انجمن کار خودمو کردم . برداشت ادمین ها این بوده که من مدیر بشم .
اگه می تونی سریع جوابمو بده ! چند تا سوال هم بیشتر نیست !
میدونم چرا سریع میخوای .نشد دیگه شرمنده . با اون یکی آی دی بخون .
نقل قول:
چندمین یوزر اینجا بودی وقتی ثبت نام کردی ؟؟؟
با اجازه من میگم : 987 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و احتمال زیاد کمتر واس خاطره چندین یوزری که واسه تست ساخته شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یوزر تست ندیدم . اولین یوزر ها مال ادمین ها بوده و مدیران اولیه که قبل از باز شدن عمومی انجمن ثبت نام کرده بودن .
شماره هایی که الان میبینید هم معتبر نیست و در زمان انتقال از سیستم قبلی به سیستم جدید تغییر کرده .
راستش دفعه اولمه میام اینجا.
منم فکر کنم بشه سوال کنم. آره؟
سلام اقا بابک. سه تا سوال میپرسم تا وقتتون رو زیاد نگیرم.
سلام سلام
راستش تو تاپیکی شما از اینور تاپیک بری من از اونورش میرم. در کل میونه ای با تاپیک زدن ندارم چون موضوع خاصی ندارم. موضوعات من هم تا به حال خوش به مزاج مدیران نیومده. البته حق هم دارند.
من الان تاپیک های ایجاد شده شما رو دیدم .همچین چیزی به نظرم نرسید . چرا میفرمایید این مطلب رو ؟
این بالاییها سوال نبود هااا. خوب:
1- اگر یکی بر فرض محال یکی پسورد Admin سایت رو بدست بیاره و تغییر بده مثلا کنترل سایت تو دستش باشه. از شما یعنی مدیرها طلب پول کنه چقدر حاضرید در عوض سایت بهش بدین؟ قصدی ندارم ها گفتم که فرض محال. ولی میخوام بدونم.
اینا مربوط به ادمین هاست .
2- تا حالا با مدیر پی سی ورد بودن جایی کلاس هم گذاشتید؟؟ مثلا طرف بگه من وبلاگ دارم بعد شما در جواب بگی وبلاگ تو بزار دم کوزه من مدیر پی سی وردم؟؟؟
اینجوری که نه . من از بجه گی یادم نمیاد کری خونده باشم . گنگ یه مورد یادمه که کسی گفت آیا از عهده سایتی بر میام . گفتم من این حد زمان رو دارم اینجوری میگذرونم ( مدیریت ) کار شما خیلی آسون تره .
3- آخرین سوالم اینه که چرا به متفرقه ای ها انقدر ظلم میشه؟ انگار تو افغانستان هستیم. اب اشامیدنی هم نیست. نه تشکر، نه شمارش پست و نه توجه... گرچه میونه خودتون با متفرقه بدک نیست.
ظلم نمیشه . بر عکس میبینی . اتفاقا این محدودیت ها برای اینه که کسی که قصد فعالیت مثبت داره بتونه کارش رو درست و امن و راحت انجام بده و یهو خودش رو وسط معرکه اسپمر ها و الاف ها و غیر نبینه که تاپیکش رو. بر باد دادن .
بدون شرح
1.آقا بابك شما با من مشكلي داريد ؟
نه
2.چند وقته مدير ارشد شدي ؟
1 سال و نیم تقریبا
3.چرا اينهمه امضاتو عوض ميكني ؟
اتفاقا کم عوض میکنم
4. نظرت درباره ي امضايه من چيه ؟
نظری ندارم
5.چرا تو پي سي ورد فعاليتم ميكني ؟
چون انجمن خوبی به نظرم میرسه
سلامی دوباره به برادر بابک !
سلام سلام
ممنون که سوالات قبل رو جواب دادید !
قربانت
شما وقتی وارد فروم میشید به قسمت تولد ها توجه می کنید ؟
تقریبا نه .
بازم ممنون !
ممنون از تو
نقل قول:
نوشته شده توسط Babak [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.نقل قول:
2 سوال جناب بابک :
سلام سلام رفیق قدیمی
1-آیا قبول دارید که شخصیت و مدیر محبوبی در P30 نیستید ؟؟؟
هم آره هم نه . آره به این دلیل که اصولا در ایران کسی که کار کنه محبوب نمیشه . تفکر جامعه ضد مدیرانه . تا جایی که یادمه از ناظم مدرسه - پلیس خیابون - رییس اداره - مبصر کلاس تا رییس جمهور مملکت تو ایران فحش میخورن . منم نسخه مجازی اینا . نه به این دلیل که ملاکی دقیق برای این قضیه وجود نداره . رای گیری یا آمار .
جدا از اینکه تجربیات روزمره من در انجمن باعث شده چندان سخت گیر بر محبوبیتم نباشم . همه کسانی که من رو سخت گیر میشناسن ( بعضی هاشون همونان که دم به دقیقه رپرت میدن ، میدونین که ؟ ) اگر کسی به خودشون توهین کنه تحمل نمیکنن و از من درخواست برخورد دارن . برخورد میکنی و باز هم سخت گیر خواهی بود در مرامشون . خیلی ها بااز ها گفتن که من این حرف و میزنم میدونم ممکنه بن بشم و فلان . من چند بار نمونه آوردم که کسی بن نشد بخاطر نقد و اعتراض اما داستان برقراره . یعنی قضاوت ها لزوما مبتنی بر واقعیت ها نیستن .
نکته دیگه مثال امین هست مدیر انجمن فیلم . وقتی مدیر بود جماعت چشم دیدنش رو نداشتن . بعد که رفت از مدیریت همه شدن طرفدار امین . که ای مدیر با لیاقت چرا رفتی وای بر پی سی بی امین . حالا امین برگشته دوباره شده آدم بده قبلی . پس زیاد درباره محبوبیت های یک شبه و نفرت های دو شبه حساس نباشیم بهتره .
من شرفم رو نفروختم در پی سی . و با شرفم تا بحال کسی رو بی دلیل اخطار ندادم و بن نکردم یا تاپیکی رو حذف نکردم . از سر حب و بغض و هر چیز خارج از وظایف یک مدیر . پس غم ندارم از اینکه کسانی از من بیزار باشن . در ضمن دارم میرم از مدیریت . این باعث میشه تا اگر مدیر خوبی نبودم فرصت به مدیران بهتری داده بشه تا رویه مناسب تری اختیار کنن .
2-آیا کدورت قدیمی بین شما و کاربری به نام ya30n سبب اخراج این کاربر نبود ؟ ( آخرین کل کل شما هم در تاپیک پرسپولیس بود)
کدورت اگر بود ایشون به حال نمیرسید حضورش . جدا از اینکه برخلاف ایشون ( بنابر گفته خودشون ) من اصلا کینه ای نیستم .
تا حالا فکر کردین دلیل این دشمنی با من چیه ؟ ایشون لحن نامناسبی در تاپیک رپ داشتن . اخطار گرفتن . بعد از اون با من در افتادن . به همین خوشمزگی . در حالی که خودشون خیلی رپرت میدادن . یعنی مرگ برای دیگران خوبه . اما کسی نباید به ایشون حرفی بزنه .
اتفاقا من بخاطر همین مسئله ( کینه ایشون از من ) با ایشون بیشتر صبوری کردم . ایشون به کاربر ها بی احترامی کردن . تهدیدشون کردن . خود من رو تهدید کردن و بی احترامی کردن و من برخوردی نکردم .
اگر در مورد آخر هم ای دی من تنها بود باز هم برخورد نمیکردم . اما هاپو خطاب کردن دیگر مدیران نه .راستی من معمولا کاربر ها رو از روی آی پی شناسایی نمیکنم . از روی گفتارشون میشنایم
با تشکر از جواب منطقی شما.
یک نکته . بعد از این پست از طرف یکی از آشنایان به دروغ گویی متهم شدم . ( با رپرت دادن به این پست ) من برای تمام مواردی که عرض کردم اتفاق افتاده ( خط 8 و 9 از سوال دوم ) ، پست یا پی ام موجود دارم . هم برای تهدید خودم و کار بر ها و هم برای بی احترامی ها .
اشاره غیر مستقیم اما مشخص : ( پی ام : ما ها کینمون شتریه - نوشتن در پروفایل کاربر : دور و ور تاپیکی که من توش پست دادم نیاین و ... )
اواخر که دیگه ایشون به کنایه بسنده نمیکردند من خودم هم شخصا مورد لطفشون قرار گرفتم در پروفایلم گرچه اینهایی که من میگم دلیل هیچ کدوم از اخطارهاشون یا بنشون نبود و همیشه اعتراض من حد اکثر به یک تذکر خیلی مهربونانه ختم میشد ( مدارک مستند در پروفایلها موجوده ) حتی مواردی هم جو سازی مستقیم در تاپیک ها علیه من یا کل مدیریت بود که یکم مساله فراتر از یه پیغام خصوصی یا پروفایلیه که باز هم به همون تذکرهای دوستانه ختم شد و موجب تعجب من .. حالا نمیدونم چطوریه انقدر طرفدار پیدا کرده ! گرچه شخصیت خودشون رو با تاپیکهایی توهین آمیز با یوزر جدید نشون دادند و جای شکی باقی نمیمونه ..نقل قول:
یک نکته . بعد از این پست از طرف یکی از آشنایان به دروغ گویی متهم شدم . ( با رپرت دادن به این پست ) من برای تمام مواردی که عرض کردم اتفاق افتاده ( خط 8 و 9 از سوال دوم ) ، پست یا پی ام موجود دارم . هم برای تهدید خودم و کار بر ها و هم برای بی احترامی ها .
اشاره غیر مستقیم اما مشخص : ( پی ام : ما ها کینمون شتریه - نوشتن در پروفایل کاربر : دور و ور تاپیکی که من توش پست دادم نیاین و ... )
باسلام
1) آخرین باری که توپ خندیدید کی بود و واسه ی چی ؟
2) آخرین باری که توپ گریه کردید کی بود و واسه ی چی ؟
3) دلیل انتخاب آواتارتون ؟
4) غذای مورد علاقه تون ؟
5) از چه غذایی بدتون میاد ؟
6) بچه درس خون بودید ؟
7) دوس دارید جشن تولد چی هدیه بدن بهتون ؟
8) مدل گوشیتون ؟
9) ورزش می کنید ؟ چی ؟
10) نظرتون در مورد رئیس جمهورمون ! ؟
ببخشید اگه زیاد شد
MER 29+1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت بابك جان
ميريم سراع سوال ها
1-معمولا در طول روز چند ساعت ميخوابيد؟
2-معمولا وقت استراحت چيكار ميكنيد؟
3-معمولا چند بار در سال به مسافرت ميرويد؟
4-مشخصات سيستمتون چيه ؟
5- چه سبك بازي هايي دوست داريد؟
6-از چه بازي خوشتون مياد؟
ادامه دارد...
اقا بابك ببخشيد اگر زياد سوال پرسيدم ،تا بعد خداحافظ
با سلام و خسته نباشید ;)
فقط 4 تا سوال کوچولو دارم تا وقتتو هم نگیرم :20:
1-منو که قاعدتا نباید بشناسید درسته؟؟
2-دوست داشتید کدوم انجمن فعال تر از الانش بود؟؟
3-چه سوالی بود که دوست داشتید ازتون اینجا بپرسن ولی تا حالا نپرسیدن(خوب فکر کنید ها)؟؟
4-کار routine داری که هر روز انجام بدی و دوست داشته باشی فردا دیگه انجامش ندی؟؟
موفق باشی