لباسای چاقال برای کسی که رزیستانس کار کرده بهترینه چون رفلکس و toughness را زیادتر می کنه
Printable View
لباسای چاقال برای کسی که رزیستانس کار کرده بهترینه چون رفلکس و toughness را زیادتر می کنه
اومدم یاهو چاقال
لباس های من به این خوبی .... !!! به نظرت چه لباس هایی بخرم چاقال ؟
اومدم یاهو چاقال
لباس های من به این خوبی .... !!! به نظرت چه لباس هایی بخرم چاقال ؟
گفتم ساعت 1:30 بیا یاهو :دی سعید اگه تو هم میای بیا البته باید ساعت 1:30 در نزدیکی میدلتون باشی
بعد اونجا برنامه میریزیم . (تو یاهو) اگه همکاری کنیم 2-3 تا از خفنا که همش بچه های مارو میزنن میتونیم بزنیم .
تو هم fancy coat بخر البته اگه پول داری :دی .
آقایون یکی اینو جواب بده . من زیاد با قوانین آشنا نیستم !نقل قول:
کدوم سعید رو می گی وقتی سعید می گین به من سعید ویتامین بگین به اون یکی سعیدم سعید یاوری :31:نقل قول:
من fancy coat را دارم الانم تنم هست :31:
من یه سوال داشتم.
الان کسی که روی رزیستانس کار میکنه دیگه قائدتا نباید نیاز به اپیرنس داشته باشه. درسته؟
به خاطر مولتی اکانت بن شده :41:نقل قول:
اگه سوال برای تو بود جواب می دادم چون قوانین جدید را کاملا می دونمنقل قول:
اگه بخواهی جواب بدم خودت بپرس :46:
همیشه آماده به خدمت برای دوستان هستم به جز ...
نننننه اپرنس یک چیز دیگر هست ببین اختلاف تاکتیک و اپرنس مهاجم و مدافع برای کاهش ایم است مثلا الان اپرنس تو 40 هست و تاکتیک طرفی که می خواهی بهش آتاک بدی 30 هست تفاوت می شه 10 تا یعنی از ایم طرف 10 تا کم می کنی :31:نقل قول:
فقط به خاطر اون از این به بعد بن نمی شند خیلی چیزا برای بن شدن تاثیر داره :13:نقل قول:
بجز چی ؟ مشکلی پیش اومده ؟نقل قول:
به کسانی که در تاپیک بحث های انحرافی می کنند و یا ریپورت بازی می کنند و دوره گرممون را از بین می برندنقل قول:
البته هیچ مشکل شخصی با کسی و یا عقاید برخی ندارم فقط نمی خواهم در این تاپیک شعر و غزل های سیاسی گفته بشه
منظورم تویی دیگه اون یکی سعید شب ها میاد .نقل قول:
کدوم سعید رو می گی وقتی سعید می گین به من سعید ویتامین بگین به اون یکی سعیدم سعید یاوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من fancy coat را دارم الانم تنم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو چی نداری :دی دست ما رو هم بگیر . خدا رو شکر تو ایرانی ها یکی رو داریم تو بازی مشکل مالی و .. نداره
ای بابا مسائل دیگه رو وارد بازی نکن بنده خدا از ما کمک خواسته !نقل قول:
اگه سوال برای تو بود جواب می دادم چون قوانین جدید را کاملا می دونم
اگه بخواهی جواب بدم خودت بپرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم طرز فکرم با ایشون کاملا متفاوته ولی وقتی کمک میخواد دیگه بحث فرق میکنه !
بازم هر جور راحتی .
راستی نمیای میدل ها رو بزنیم ؟
دست از اين كارا برداريد!! عجب!!نقل قول:
یکی به میدل ها میل بزنه بگه تا 48 ساعت آینده هرکی هتل نباشه پاس اوت میشه :دی
Zaphod B.
Elmer Fudd
اینا رو بزنیم :دی
خوب درسته دیگه.اختلاف اون دواتا از ایم کم میکنه.وقتی یکی که رزیستانس کار کرده عملا داج زیادی نداره.از اونجایی هم که ایم در مقابل داج قرار میگیره پس از تعداد هیت ها خیلی کم نمیشه.حتی اگه فرض کنیم که طرف داج هم داشته باشه چون توی هر هیت خیلی کم از هلثش کم میشه پس براش زیاد فرق نمیکنه چه 5 تا بخوره چه 10 تا...نقل قول:
حاجی هم که اومد !
نمیای ؟
ببین ، فعل گذاری بلد نیستی ، باید بگی بریم ازینا کتک بخوریم :31:نقل قول:
شما دیگه یه ضربه رو که میتونی بزنی ؟!نقل قول:
خوب درسته دیگه.اختلاف اون دواتا از ایم کم میکنه.وقتی یکی که رزیستانس کار کرده عملا داج زیادی نداره.از اونجایی هم که ایم در مقابل داج قرار میگیره پس از تعداد هیت ها خیلی کم نمیشه.حتی اگه فرض کنیم که طرف داج هم داشته باشه چون توی هر هیت خیلی کم از هلثش کم میشه پس براش زیاد فرق نمیکنه چه 5 تا بخوره چه 10 تا...
همون یه ضربه باعث پیروزی میشه :دی
فقط اگه ایم کافی نداشته باشه نمی تونه ضربه بزنه مثلا این خیار ویگورش 110 است ولی نمی تونست حتی یک هیتم بزنه چون ایم نداشت ولی الان از ویگوراش برگردوندم گذاشتم به ایم 34 تا الان حداقل می تونه 2-3 تا هیت بزنهنقل قول:
پس باید ایم کافی را داشته باشه الان به اون پور اپرنس ها بگو بیان بهت آتاک بزنند ببین چی می شه :31:
من که تو یاهم هم بهت گفتم ! خودت انتخاب کن پس !نقل قول:
ببین ، فعل گذاری بلد نیستی ، باید بگی بریم ازینا کتک بخوریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توي شهر نيستم!! بايد برم اون لباس قشنگه رو بخرم از شهر اصلي سيلور!! تا دو ساعت ديگه نمي تونم عضو هيچ شهري بشم!نقل قول:
حاجی هم که اومد !
نمیای ؟
Neronnنقل قول:
این الان خیلی خوبه ... خوب تجربه میده + لباس های کار تنشه :21:
جان؟نقل قول:
الان خودت که رسیستانس هستی روی اپیرنس هم کار میکنی؟
سلام به همگی
ماشاالله چه سریع تاپیک میره جلو...از لحظات عمرتون لذت ببرین و این روزا رو هیچ وقت فراموش نکنین...چون زمانی که به درد من دچار شین می فهمین چی میگم!
مگه چی شده ؟نقل قول:
لعنت به این کنکور لعنتی!نقل قول:
نقل قول:
~~ بابا درس چیه درسو ولش .... درسو دیدی سلام مارو برسون بهش ~~
ای بابا...منم اول تابستون گفتم ورلش!....اما بعد دیدم همه دارن میخونن جز من...واسه همین گفتم نه ورلش!نقل قول:
خیر :دینقل قول:
جان؟
الان خودت که رسیستانس هستی روی اپیرنس هم کار میکنی؟
من ایم کار میکنم
اپیرنس رو هم با لباس میبرم بالا .
عمو يه موقع افسردگي نگيري!! اشكال نداره كه!! سال ديگه ...!نقل قول:
سلام به همگی
ماشاالله چه سریع تاپیک میره جلو...از لحظات عمرتون لذت ببرین و این روزا رو هیچ وقت فراموش نکنین...چون زمانی که به درد من دچار شین می فهمین چی میگم!
ممد تو ميخواي درآينده چي كاره بشي؟؟!!!نقل قول:
~~ بابا درس چیه درسو ولش .... درسو دیدی سلام مارو برسون بهش ~~
منم رای سفید!
حاجی همین یه سال دیگه چیزه گندیه...باید یه سال قید همه چیز رو بزنم تا شاید نتیجه بده.نقل قول:
به جان خودت از بس از خونه بیرون نرفتم چند روز پیش که رفتم مهمونی انقدر حرف زدم که همه گفتن چقدر حرف میزنی!فکر کنم آداب معاشرت یادم رفته....
بله؟؟!!نقل قول:
منم رای سفید!
............
نقل قول:
میرم شکار !!! :27:
بچه ها سلام. من تازه فهميدم اين بازي اولش كن سرعتعه. بقيش خوبه. دارم اكانتمو ادامه ميدم. تازه واردم. بگين الان بايد چيكار كنم.
quest چيه؟
اينم يوزرم: amir-mohamad
خوش اومدینقل قول:
کوئست در واقع یه سری مأموریت هست که بهت میده و تو با انجام دادنشون تجربه و پول و بعضی مواقع آیتم میگیری
با طناب ممد رفتم تو چاه !
نزذیک بود پاس اوت شم :دی شانس آوردم طرف لباس کار تنش بود