دیشب 3.3 گیگ گرفتم....:n02:
Printable View
دیشب 3.3 گیگ گرفتم....:n02:
به چه سرویسی ؟نقل قول:
دوستان اعلام وضعیت کنن الان از صبح دوباره قطع شده!!!! اگه میشه یه شرکت معرفی کنین که روزانش خوب باشه من شبانه استفاده ندارم روزانش خوب باشه برای صفحه باز کردن و video دیدن قطعی ایقدر نداشته باشه!!!
2مگ 10 گیگنقل قول:
ولی فایده نداره! چون از سرور داخلی دانلود کردم سرعتش زیاد نوسان نداشت و رو همون 1مگ ثابت بود....
منم دیشب از ----------- دانلود کردم ولی همون 2.5 گیگ گرفتم:n13:نقل قول:
سرعت 512 من رو از 60 به 45 محدود کردن حتی در بدترین شرایط اینترنت زمان انتخابات هم 60 بود ولی الان روی 45 محدود کردن بقیه هم همین طورن ؟
بله برای من هم از 100 رسیده به هفتاد البته یک مگ دارمنقل قول:
العان دوباره زنگ زدم پشتیبانی با پشتیبانی فنی صحبت کردم گفت اصلا بحث محدودیت نیست یه اشکالی تو لینک بین المللی به وجود اومده که تا 2-3 روز دیگه رفع میشه
حالا راست دروغ گردن خودشون
سرعت منم را از 30-40 آوردن روی 10-15-20 ، قطعی هم دارم.نقل قول:
256 نامحدود برنزی
نقل قول:
دقیقا واسه منم همینطوره البته 3روزه
دوستان عذر میخوام که دوباره چنین پستی رو میدم ولی یه سری دوستان از این وضعیت اسیاتک اطلاع ندارن و جهت یاداوری این پستو میدم....
بهتره برای شکایت با اقای قائدی صحبت کنید:
من تمام زیر و بم این پشتیبانی اسیاتک رو میدونم!! یه مشت ادم دروغ گو کم تجربه هستند!!نقل قول:
شما عزیزان برای پایان دادن به این وضعیت اسیاتک با شماره 0311 - 6242053 داخلی 210 تماس بگیرید و با اقای قائدی صحبت کنید.
و مستندات خود را به ایمیل ایشون (ghaedi@cra.ir) ارسال کنید تا ایشون بررسی کنند...
اینکه میگن چند روز دیگه حل میشه دروغه... به من گفتن اوایل تیر درست میشه!ولی کو؟؟
درست که نشد بدتر هم شد....
=======
یه خبر خوب هم دارم که امیدوارم عملی که شد بهتون اعلام کنم.....البته اگر واحد شکایات اسیاتک زیرش نزنه!!
البته 50 درصد کار رو سود بردم.....
90% تخفیف سرویس اینترنت پرسرعت ADSL2+ آسیا تک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاپرک نت نمایندگی مجاز شرکت آسیاتک تقدیم می کند:
سرویس اینترنت پرسرعت ADSL2+ با بالاترین سرعت ممکن و 90% تخفیف
ویژگی ها:
سرویس اینترنت پرسرعتADSL2+
مدت زمان سرویس: سه ماه
سرعت سرویس: 4 مگابایت:n08:
حجم سرویس: ۳ گیگابایت
[HTML]http://www.takhfifyab.ir/tehran/%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-ADSL2+-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%AA%DA%A9-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81[/HTML]
جالبه توی لینک زده سرعت 4 مگابایت یارو حتی سواد نداشته که بدونه کل اینترنت یک مرکز مخابرات بعضی از شهر ها حتی به 2 مگابایت هم نمیرسه حال چه برسه به 4 مگابایت و نکه جالب ترش این که حتی واحد اندازه گیری مگابیت هست نه مگابایت و تخفیف 90 درصدی.پول رانژه 15 هزار تومن هزینه سرویس هم 15 تومن ریدفه دیگه.ما هم گاگول هستیمنقل قول:
یه بابایی قدیما میخوند سال سال دریغ از پارسال ، حالا امروز دریغ از دیشب
سرویس 1 مگ! برنزی
خب اولین حقمو از اسیاتک گرفتم:n02::نقل قول:
یه خبر خوب هم دارم که امیدوارم عملی که شد بهتون اعلام کنم.....البته اگر واحد شکایات اسیاتک زیرش نزنه!!
البته 50 درصد کار رو سود بردم.....
طبق مصوبه152سازمان تنظیم مقررات : 25 درصد ترافیک اضافه موضوع مصوبه جلسه ۱۵۲ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات در قیمت سرویسها و بستههای ترافیک اضافه، در نظر گرفته باید شود.))
من امروز صحبتی که باخانم صلواتی داشتم این بود که 1گیگ خریده بودم ولی شرکت 25 درصد ترافیک اضافه بهم نداد که ترافیکم بشه 1274 مگابایت! پس از صحبت های زیاد ایشون قانع شد که حق با منه و باید بهم 25 درصد ترافیک اضافه بدن که سیستمشون موشکل داشته اضافه نکرده!
از دوستانی که اگر ترافیک میخرید ولی میبینید چیزی بهتون اضافه نشده حق شکایت دارید و میتونید راحت پیگیری کنید.... ولی اگر بیخیال باشید اینا ککشون هم نمیگزه!!
در مورد قیمت سرویس ها هم اگر سوال دارید بگید... من سرم درد میکنه حال نداشتم در مورد قیمت سرویس ها توضیح بدم که به چه صورت محاسبه شده!:n02:
نقل قول:
:18: :18: :18: :18: :18:
are we still living in iran
?
این تخفیف فقط در تهران و کرج ارایه میشه.نقل قول:
سرعت دانلود بین 500 بایت تا 3 کیلوبایت در نوسانه.....
یه بار شد اینا سرعت بالا تری در اثر اختلال بدن؟
نقل قول:
اینو دو سه هفته پیش اعلام کردم! شعورشون نرسیده واحد مگابیته و حتی تو لیست تعرفه هم بایت نوشتن!
ویرایش: یه خبر خوب برای کسایی که مثل من گول خوردن و یه ساله تمدید کردن، الان با واحد شکایات صحبت کردم.... یه بندی تو قرارداد هست که میگه در صورتی که هریک از طرفین به موارد موجود در قرارداد عمل نکردن، طرف مقابل امکان لغو یک طرفه داره.....
و الانم گفتن سه روز دیگه (چرت و پرت) درست میشه، اگه نشه من خودم با توجه به این بند جمع آوری میکنم!
نقل قول:
نه! منم اینو خریدم و قیمت تمام شدش 19000 تومن میشه...
کلاه برداری تبلیغاتیه! 3گیگ سه ماه بدون ساعات شبانه!
حالا پارس انلاین 256 دو گیگ یه ماه + سرعت دانلود 150 کیلوبیت ساعات رایگان میده
تو این تست ذقیقا مشخصه محدودیت اعمال میشه!نقل قول:
شفاف تر از این تست دیگه نیست!
دوستان سلام یک سوال فوری من سرویس 256 طلایی گرفتم ولی اصلا 18 گیگ هدیه رو نداره سرعت همش 20 و30 است
مال شما هم اینطوریه؟
دیگه مشکل من شبانه نیست
روزانش هم فاجعه هست
2 مگ محدود دارم
حتی از سایتی مثه ورزش 3 هم با سرعت 50-60 دانلود میکنم الان 3 -4 تا لینک از تورنت و اپلود باز گذاشتم همزمان به زور به یک مگ میرسه
لعنت به اسیاتک
دوستان برای شما هم اینترنت ملی شده :n02:
با خط دیگه اومدم خط آسیاتک فقط سایت داخل باز می شه
نقل قول:
ما که 256 معمولی داریم سرعتمون زیر 8ه :n24:
شما که داری 32 دان میکنی طلاییه دیگه
:n08:
نه اخه 18 گیگ سرعت بالا هم داشت اون نیست
همین 32 سرعت بالاته! جای اینکه 8 باشی 32 هستی! :n08:
الان بک ای ام اس به من دادن :
مشترک گرامی، با عرض پورش به دلیل قطعی برق در مرکز مخابراتی شما سرویس ADSL شما تا اطلاع ثانوی قطع می باشد. از شکیبایی شما سپاسگزاریم. آسیاتک
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
مگه میشه همچین چیری؟
ناسلامتی مرکز مخابراتیه ها!!!!!
سرعت پیج باز کردن اسیاتک رو ببینید:
(خطاب به دوستانی که قصد دارن بیان اسیاتک.)
خوبه حالا اطلاعات سایت در Cach مرورگر هست وگرنه .....:n09:
دایل اپ شرف داره به این..
فیلم رو با سرعت پایین دانلود کردم:n08:نقل قول:
2-3 دقیقه ای شد :n04:
میگم وضعیت تو هم جالب نیستا:n02:
سایت های https باز میشه ولی سرعتش خیلی پایینه!
دیدم که منتظر بودی اون دایره سبزه کامل بشه و سایت کامل دیده بشه:n08:
من که خیلی وقته دیگه منتظر نمی مونم :n08:
اون دایره همیشه در حال چرخشه:n08:
نقل قول:
حالا این روببین:
زمانی که cach مرورگر رو خالی میکنم میخوام خودکشی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.5 مگ بیشتر نیست....:n02:
دانلود کردم:n02:نقل قول:
1.5 مگ بیشتر نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n04:
1.5 مگ هم زیاده:n08:
سرعت پایینه
منم صفحه باز کردنم مشکل داره
پینگ میگیرم پر از تایم اوت:n08:
حالا خوبه محدود نیستی وگرنه پول 1.5 مگ رو از حلقونم میکشیدی بیروون:n02:نقل قول:
بابا همش 1.5 مگابایت هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه 1.5 گیگ
شما این اس ام اس رو نگه دار به آیندگان نشون بده بگو این وضعیت ایران بوده !نقل قول:
قطع برق در مرکز مخابرات تا اطلاع ثانوی ؟!! :n04:
=============================
از ساعت 1 شب تا 8 صبح، من دقت کردم سرعت تک دانلود سرویس نامحدود من کمتر میشه ! ، یعنی لینکی که برای مثال در ساعات عادی 90 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود میده، از ساعت 1 به بعد میرسه به 50 - 60 کیلو بایت بر ثانیه.
اگه آشنایی داری که از عمین مرکز نت میگیره، باهاش تماس بگیر ببین isp اوناهم برق رفته؟ :-D
بعد اگه اینو.تو سایت رادیویی وارد.کنی...... چیه؟ نکنه فکر کردی خسارت میگیری؟!؟! اینجا کاملا حق با فروشندس!!!!!
خداییش این شرکتای خارجی عقل سلیم.ندارن مارو تحریم کردن! بیان اینجا چیزاشونو بفروشن کلی سود کردن (از نظر خدمات پس از فروش)
یعنی الان من چی بگم :| :n29:نقل قول:
تو کشور های دیگه وقتی برق قعط میشه میبینیم تو اخبار علام میکنن کشور امریکا مثلا 2 میلیارد دلار از دست داد و .... تو ایران برعکس هر چی بیشتر قطع بشه سود بیشتری میکنن.خلاصه که امروز من رفتم نمایندگی بهم شماره تلفن داد گفت خودت پیگیری کن این هم از نمایندگی شهر ما :n19:
سرعت 2 مگ شبانه الان چقدره؟+120 هست یا پائین تره؟!!!!!
معلوم نمیکنه! ممکنه یه شب ثابت 120 بده ولی شب بعد میانگین 100 بدهنقل قول:
دیشب با سرور داخلی 3.3 گیگ گرفتم و میانگین سرعتم در هر ساعت 124 بود...